LMA Tudor-Delfinasi in straie de sarbatoare (167)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Seara buna, fete dragi!

Azi am fost plimbareti. Am fost sa imi dau comanda de alti ochelari, cu dioptrii noi...pe actualii ii am din 2004

Apoi am mers sa ne uitam dupa o canapea. Inca nu avem o canapea in sufragerie Am sfarsit cu concluzia ca mai trebuie sa adunam banuti ca sa luam ceva cat de cat rezonabil ca design, calitate si utilitate. Asa ca saptamana viitoare cand vin bunicii vor dormi tot pe patul gonflabil, inca nu le-am dat vestea

Sa va spun despre Raducu al meu...de o vreme nu prea mai vrea la mine, nu sta in brate sa-l iubesc, doar daca dansam invartindu-ne ii place si sta. Sa ma pupe...cu greu mai vine si parca asa...din obligatie, ca sa nu ma supar. In rest, cum il vede pe tati i se lumineaza fata, daca pleaca tati plange dupa el, toata ziua spune numai ta-ta, ta-ta. Eu ii repet ma-ma, el raspunde ta-ta

Ce-o fi cu el? S-o fi saturat sa stea mai mult cu mine? Nu ma mai place? Chiar sunt trista si geloasa pe tati! Aseara am si plans...

Sper sa-si revina si sa ma mai placa si pe mine

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Aaaa si inca ceva. In seara asta cand l-am dus la culcare (a adormit in scaun dupa bibe) il tineam culcat in brate si gurita ii ajunsese in dreptul sanului. Deodata m-a cuprins un dor sfasietor sa-l alaptez, mi-am amintit perfect senzatia si as fi dat orice sa-l mai pun la tzitzi, sa simt ca-i daruiesc fericire in mod atat de direct! Oare s-a indepartat de mine pt. ca nu-i mai dau tzitzi?

Si iarasi am plans...oare sunt normala? cred ca nuuu...

Mergi la inceput

Stefania, LA MULTI ANI! Sa fii fericita si iubita alaturi de draga ta familie! Cred ca esti foarte mandra de Andre, care e un baietel foarte inteligent si independent! Bravo lui! Sa o tina tot asa, sa va aduca numai bucurii si impliniri, alaturi de frumoasa Catarina!

Mergi la inceput

Tudorel al lui Baby, maine implinesti 1 AN! Ce ma bucur ca te simti mai bine si ca ti-a revenit veselia si energia! Eu iti spun de pe acum LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!

Cu restul urarilor vin maine

Mergi la inceput

La multi ani si juniorului Denis Gabriel al lui princess! Tot pentru maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Seara buna...

Am terminat de facut bagajele, copii sunt in pat, mi-am facut dus si am zis ca nu ma bag in pat pana nu va spun noapte buna.

Oaana felicitari pentru dintisorul no.8. Apropos imi place tare mult freza lui Matei . E un frumos, ce-i drept are si cu cine semana. Noi deocamdata am ramas doar la 6 bucati dinti.

Puiutz, nu te mai necaji. Chiar nu are rost sa-ti faci griji ca nu te mai place puiul sau nu te mai iubeste. Ei nu cred ca stiu sa isi infraneze sentimele pentru un motiv sau altul si sa nu-si mai arate iubirea fata de unul din parinti. E normal sa aiba perioade cand sa strige mai mult pe tati, apoi va urma poate o perioada in care te va cauta numai pe tine.. nu e neaparat o regula. Ceea ce vreau sa zic este ca nu trebuie sa te simti vinovata in vreun fel si sa te intristezi pentru ca el cauta atentia lui tati momentan. Este poate oarecum normal deoarece il vede mai putin si automat se poate exterioriza de la sine. Si Riana mea are momente in care toata ziua zice ta-ta, iar cand vine seara e topita in prima faza dupa el, dar apoi tot pe mine ma cauta pentru nanic, pentru dragaleala. Nu te mai necaji, cum e mama pentru copil, nu este nimeni - garantat!!!

Multumim Rodika, Cristina pentru aprecierile voastre.

Va pup acum de noapte buna si ne "revedem" cand ne intoarcem din minivacanta. NOAPTE BUNA dragele mele. Alaturi de voi azi chair am avut o zi mai buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Puiutz, si mie mi s-a intaplat ca R sa ma "evite" 2-3 zile si tati era preferatul sau cumnatele...nu stiam ce sa mai fac, nu am spus la nimeni,mi-au lacrimat si mie ochii dar a trecut mult mai repede decat ma asteptam.
Am senzatia ca de atunci relatia dintre mine si R a devenit mult mai puternica.

Sa nu uiti sa ne mai povestesti si peste 2-3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Aaaa, uram si noi in avans LA MULTI ANI sarbatoritilor ce urmeaza, sa cresteti mari puiuti dragi!

Baby, sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos, sa va bucure pe voi parintii si sa aiba noroc in viata. Tudor LA MULTI ANI FERICITI!!!
DENIS GABRIEL de princess
ariana de bubster

Gata, acum chiar plec. Pupiiiici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mamici dragi, vad ca sunteti nerabdatoare sa ii urati "La multi ani!" strumfului Tudor, asa ca va invit la subiectul dedicat pentru mai multe urari:

5 august - LMA Tudor Constantin, delfinas de baby78

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

rubia, cum te gasim pe fb? te luam in grup, cum sa nu?!

puiutz, of, faza cu dorul de alaptat mie mi se mai intampla si acum, dupa mai bine de 4 luni!! dar sunt zile cand as vrea sa umble doar dupa tati sau dupa Maria, sa-mi fac treaba fara grija ca o calc in picioare, stiu ca pentru chestiile importante MAMA e baza! dar cand suntem afara (ca si azi, in parc) ma ignora, chiar daca o strig nu vine la mine, isi vede de plimbarea ei (e innebunita dupa propria-i umbra, inca de cand a facut primii pasi!). poate daca nu m-ar vedea m-ar cauta, dar asa... departe nu poate merge, sunt ingradite locurile de joaca.

krys, vacanta placuta!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput