LMA Tudor-Delfinasi in straie de sarbatoare (167)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salu'

alice, eu trimit hainutele Rebecai unei fetite care are acum 7 lunite din Rucar. Daca esti in Bucuresti pot sa le iau eu de la tine si sa i le trimit.

ciristina_serban, cum adica nu simti ca nu poti face parte? Hai lasa prostioarele. Da si tu de stire despre voi mai des si gata, problema e rezolvata.

stefania, La Multi Ani, mami! Sa fi sanatoasa si fericita 100 ani! un pupic pentru tine.

Rebeca mi-a facut-o azi. II facusem compot de piersici, extrem de bun - am papat eu - . Doar ca arefuzat cu desavarsire sa mamance fructele -inainte manca cu mare placere fructele din compot. Asa ca azi a mancat piersica direct din fruct, adica am decojit fructul si a muscat din el. A mancat cu asa placere!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Adriana multumesc mult. Esti o draguta. Si te felicit inca o data pentru a doua minune. Ma bucur enorm pentru voi. Ce frumos e sa fie de varsta asa apropiata. Sarcina usoara si bebe sanatos! Pupici!

PS> am pus si eu o poza de profil cu Riana. Ia sa vad cum <se vede>. byeee.....[/size=1]

Mergi la inceput

Krys,

Deci sa va povestesc cu mandra mea: de cateva saptamani noptile sunt de cosmar; urlete frate de se aud de la sosea. Am zis: ok! ca iese maseluta stanga jos! Si ce sa va zic ca aseara, cand incercam sa ii dau cu gel pe gingiuta respectiva (care e imensa, sta sa explodeze), am descoperit un coltisor la maseluta de sus stanga unde nici macar nu e umflata gingia. Yuhuuuuuu! Tare tare ciudat!

mami de georgia, La Multi Ani!

Am terminat si eu ciorbita de perisoare cu zdrente de ou (mai nou toate ciorbele mele au ou - mofturi de gravida), fripturica de pui cu usturoi si pentru Rebeca am facut ardei umpluti cu dovlecei, morcov, ceapa, brocoli si orez.

Gata! s-a trezit lupu'

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Krys, ce papusa ai tinut ascunsa!!! E superba Riana! A crescut mult, acum imi dau seama ce mult ai lipsit!

Ardei umpluti la bebe? super idee, vreau sa ii fac si eu! Nu am facut niciodata, nici macar pt noi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani pt mami de Giorgia!!! Sa fie sanatoasa, sa se bucure de fata si de nepotica superba!!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

krys, e superba Riana!!

crissy, de cate ori anunti curatenie in lista, mai revin dintre mamici!

ochidut, refacere rapida mamei tale

no, stau de un ceas pe net si caut ceva muzica noua... ioiii, am imbatranit!!! nu mai stiu cine ce canta , eu am in masina cateva cd-uri cu muzica de pe vremea cand mergeam eu si sotul in disco, nici nu eram casatoriti , le ascultam cu placere si acum, ba mai si lalaim, spre disperarea Mariei . si cateva cu muzica de-a Mariei... sambata dupa-amiaza mergem la plaja, intr-un loc mai retras, si ramanem peste noaptea pana duminica seara, facem si gratar, deci avem nevoie si de muzica. nu stiu cum o sa ma descurc cu somnul Isei, sper sa oboseasca exact atat cat trebuie sa doarma bine

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

da, crispro, ii fac ba ardei umpluti cu legume, ba dovlecei umpluti. Sunt in pana de idei de mancare pentru ea si stiu ca astea le mananca bine. Carnita o fierb separat si ii adaug ulterior. I-am facut o data si ardei umpluti cu carne de curcan; i-a devorat.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Am fost si am cumparat galetusa+grebla+lopatica si apoi am fost la nisip ...asa ca dormim acum rupti de oboseala

Adriana spune-mi te rog reteta de ardei umpluti

am uitat sa va spun ca de 2 zile avem dintisorul no.8

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Hello
Bine v-an regasit,acum apuc sa scriu desi mai devreme am citit ce ati scris pana atunci.

Crissy de obicei eu sunt o persoana ff optimista dar parca saptamana asta a fost ...(stricat frigider-reparat pana la urma nu am luat altul,ce bine;ne-a inundat vecinul de sus-2 zile la rand;de luni ma doare capul intr-una si iau cate 2 paracetamol pe zi;ba simt ca ma ia cu lesin ,ba imi curge sange pe nas in toiul noptii)
Daca n-as sti mai bine as zice ca sunt gravi dar nu ,pt ca luni mi-a venit CM si de atunci am o stare de nu mai pot sa fac nimic.Si toate astea in conditiile in care sunt singura acasa,tati e plecat.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic,daca imi amintesc revin

Edit:Ma duc sa felicit delfinasele la subiectele lor.

EDIT 2:Vroiam de mult sa va intreb cum e faza cu grupul pe FB ca am si eu cont(am acolo poze cu noi,pe picassa n-am reusit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Aha mi-am amintit:citind postarea stefaniei despre Andre parca citeam despre fii-mea,ea de ceva timp mananca doar bucati,chiar si carnea i-o dau in mana si rupe de ea,nu-i place daca o maruntesc.
Sa va zic ce am facut(o prostie,dar am vrut sa fac o proba).Fii-mea nu mananca cu nici un chip cartofii(nu cioba ,nu piure,nu la tava nimic)si ieri am facut cartofi prajiti pt mine,f rar mananc dar ieri am avut pofta de asa ceva si am zis sa vad cum reactioneaza si ce credeti i-am dat unul si i-a placut plangea ca mai vrea
Deci ii plac cartofii dar nu fierti ci cei prajiti...ciu-ciu asa ceva ca eu nu prea prajesc mie imi plac mai mult fierti,sper sa o conving si pe ea.

Mergi la inceput