Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Aaa. Am uitat sa va spun ca maine suntem nasi. O botezam pe Alesia Ioana. Este cu 1luna si jumatate mai mica decat Daria.
Este a doua finuta a noastra. De cand ne-am casatorit, in fiecare an am fost nasi de cununie sau botez.
Ma bucur foarte mult ca botezam, dar ma tot gandesc ca va fi prima data de cand o am pe Daria cand voi tine alt copil in brate atat de mult (cat dureaza slujba) si nu voi putea fi cu ochii pe ea.
Si Daria mea va sta in bratele unei prietene sau in carucior. Sper sa fie cuminte.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
irinuca foarte frumos scaunul, avem si noi niste prieteni care sunt fani declarati graco si mereu au fost multumiti! felicitari anticipate pentru maine, sunt convinsa ca o sa fie foarte frumos!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Neatza! Scrish este foarte frumos scaunul. Si util. Eu am devenit fan Graco si imi place asta www.erfi.ro/scaun-de-masa-contempo-apple.html" target="_blank">Contempo, dar ma mai gandesc. Vad ca se vorbeste de vacante. Si noi plecam in Delta sambata viitoare. O luam si pe pufoshenie cu noi. Sper sa fie ok. Mergem la pensiunea Doi Capitani in Crisan. Mami fericita de ![]() |
Super pensiune unde mergeti. Astept impresii si poate vara viitoare mergem si noi ca oricum ma tot bate sotul la cap sa mergem in Delta.
Scaunul Graco ff ok, nu cred sa aiba produse proaste...cel mai mult mi-a placut la scaun stabilitatea: Cristi se cocoata in el ca intr-un copac, adik se apuca de marginea din fata cu cele 14-15 kg ale lui si scunul sta ff bine pe picioare.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
pisucmic spune:
Dragele mele
Reapar si eu, abia am reusit sa citesx la zi... Am avut o saptamana plina, cum stiti, iar luni plecam in vacanta. Ei bine, aseara am gasit masina in parcare cu parbrizul crapat, asa ca azi dimi fuga la asigurator, la service unde dura 7 zile numau sa comande parbr, apoi la o firma unde mi-l pun in 2 ore... Si barbatul mi-e de garda... Noroc ca se rezolva toate, aseara deja ma vedeam ramanand in Bucu...
Acum va scriu de pe telefon, revin mai tarziu cu raspunsuri!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui pisucmic Dragele mele Reapar si eu, abia am reusit sa citesx la zi... Am avut o saptamana plina, cum stiti, iar luni plecam in vacanta. Ei bine, aseara am gasit masina in parcare cu parbrizul crapat, asa ca azi dimi fuga la asigurator, la service unde dura 7 zile numau sa comande parbr, apoi la o firma unde mi-l pun in 2 ore... Si barbatul mi-e de garda... Noroc ca se rezolva toate, aseara deja ma vedeam ramanand in Bucu... Acum va scriu de pe telefon, revin mai tarziu cu raspunsuri! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
off pisuc, bine ca se rezolva..ce nasol cu parbrizul..vi l-a spart cineva?
Cat stati in concediu? ati facut deja bagajele?
![](pupic.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda15/anda15.jpg)
anda15 spune:
Salutare,fetele
N-am intrat de cateva zile ca am fost plecati si maine dimi iar plecam in weekend cu distractie ca e ziua nepotelului nostru,implineste un anisor si-l sarbatorim la un gratar
Eu sunt tare necajita ca de vreo 3 zile am dureri menstruale si senzatia ca din clipa in clipa imi vine ciclul.Nu m-ar deranja chestia asta atata timp cat nu-mi afecteaza lapticul,dar parca de cateva zile s-a redus semnificativ si mi-e teama ca nu se satura strumful si ii tot fac proba suptului. De papat papa, la prima masa la 7 papa 170-180ml,la 10-10.30 papa 130-140ml,la 13.00 papa 120, la 16.00 papa 120 iar seara mai papa 120-130. Deci papa,dar mie nu-mi mai curg sanii ca pana acum si nici foarte umflati nu-i mai am dimineata
. Sa fie oare de la faptul ca de la 2 luni Alex doarme toata noaptea de la 10-11 pana dimi la 6-7?
I-a mai venit cuiva mestruatia si totusi a continuat alaptarea? Tare imi doresc sa-lpot alapta macar pana la 6 luni, acuma beau tone de ceai si cred ca ma apuc si de o cutie de Galactogil.
Va pup
O zi buna fericita de
Alexandru (11.04.2011)
madutza_bra spune:
ah, ca mi-am adus aminte, roxy, febra persista si paraca e din ce in ce mare...insa am inceput s ale fac din pat ca pe covor ma dor oasele bazinului . E ok si asa, nu? Aseara am sarit peste masajul explicat de Ally
, dar de dimineata aveam cu inca 200 gr in minus
cu toate ca ieri am bagat si niste Joe
, yasmi, tu esti "vinovata "pt asta
a venit socrul la noi si a iesit la plimbare cu amnadoi copii , eu ar tb s afac ceva treaba si mancare..dar stau pe net
va pup
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Apar si eu ca meteorul. Aseara am apucat sa citesccateva pagini si acum repede sa scriu ca sa nu ma uitati.
Strumphitza ti-am vazut micuta printesa in rochita si cu palarioara. E superba. Mie tot mi se pare ca seamana si pe tine.
BB yasmi cum stati cu casuta? Deja esti la finisaje? Da-mi si mie ceva ponturi. Moneasa e o statiune micuta dar cocheta, strandul e super, curatenie exemplara, te poti si caza la strand in casute foarte dragute. Mie imi place acolo, asa pentru 2-3 zile e ok.
Ailed am vazut mai demult poze de la botezul Dodolinei. A avut tort ca si Ilinca. Sunteti niste frumoase.
Viss copilasii tai sunt superbi, iar tu esti o mamica de milioane.
Cami cum se simte Antonia? Noi nu mai mergem la mare din lipsa banilor si pentru ca e prea departe.
Irinuca arata super pensiunea, sa aveti o vacanta minunata.
Madutza te rog trimite-mi si mie regimul tau. Eu cu mancatul asta haotic am pus vreo 2 kg .
Uff nu mai am timp ca trebuie sa duc copii la pian.
Sper sa revin mai tarziu ca mai aveam fete de pomenit.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui anda15 Salutare,fetele N-am intrat de cateva zile ca am fost plecati si maine dimi iar plecam in weekend cu distractie ![]() ![]() Eu sunt tare necajita ca de vreo 3 zile am dureri menstruale si senzatia ca din clipa in clipa imi vine ciclul ![]() ![]() I-a mai venit cuiva mestruatia si totusi a continuat alaptarea? Tare imi doresc sa-lpot alapta macar pana la 6 luni, acuma beau tone de ceai si cred ca ma apuc si de o cutie de Galactogil. Va pup O zi buna ![]() ![]() |
anda, de unde ideea ca daca iti vine cm nu mai poti alapta?
![](alcool.gif)
Distractie placuta in week-end!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
mada, sanatate multa mamei tale! tb sa o faci cumva sa o convingi sa tina regimul si sa incerce sa pape putin si des.. si mai ales sa nu se enerveze/agite... eu stiu ca pe sarcina imi crestea glicemia mai mult la nervi decat la papa
viss, cand cred ca imi e greu ma gandesc la tine
roxyvreau sa slabesc kg din ro
somleac, multaM
strumph vin bunicii sa o aduca pe Maria
, felicitari pt ambitie...
cami ti-ai facut hemoglobina glicolizata?
yasmyce de retete healthy
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)