Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
pisucmic spune:
Acasa intre 2 drumuri.
Madutza - mare grija cu diabetul mamei, fara insa sa existe elemente de panica sau depresie! Trebuie atentie la regim, la analize facute periodic, sa intre in evidenta diabetologului de care apartine. Yvyana si Viss au explicat foarte frumos restul!
Irinuca - noi l-am mai scos pe Petru la terasa, dar nu asa des (cam la 2 saptamani) si oricum la 9.30 inapoi acasa, ca sa nu-i stricam programul. Deci mergeti in delta pana la urma!
Cami, Yvyana e cardiolog ca si mine.
Mai revin
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
viss spune:
-madutza- valorile normale ale glicemiei erau in cartile mai vechi :60-120mg/dl. mai nou - se vrea, nu stiu ca nu sunt la zi, a se cobori limita superioara a valorilor normale la 110mg/dl. ce ai citit tu, este vb despre asa zisa toleranta alterata la glucoza- poate popular prediabet"habar n-am", si sunt anumite teste care se fac, pe care ar treb sa le faca si mama ta, la institut de endocrinologie si boli de nutritie- adica parhon, cantacuzino, malaxa-are sectie.si acolo se determina altfel valorile -glicemia de dimineata-asa numita glicemie " a jeun" si apoi dupa ingestia a 75 g. glucoza.
pisucmic spune:
Revin Madutza - glicemia normala a jeun (pe nemancate) este sub 126 mg/dl, restul este diabet (peste 200 doar pe mancate, dar cine a avut de doua ori pe nemancate peste 126 nu mai are nevoie de test de toleranta la glucoza, diagnosticul este clar). Din cand in cand va trebui sa-si faca si hemoglobina glicozilata care trebuie sa fie sub 6.7% la un diabetic. Mare atentie la tensiune si lipide normale!
Lavi, Irinuca, Scrish - noi avem Chicco Polly, foarte foarte fain
Gata, fug sa iau masina.
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
viss spune:
-somleac- multumesc . deci si tu imi vezi bebicii superbi-exact cum ii vad si euglumeam..fetele scuze, am mai zis, dintr-o mare lipsa de timp, nu apuc sa va scriu si eu la fiecare in parte cateva cuvinte sub poze, sau sa va admir bebicii prin cuvinte, ii privesc, ma minunez cum cresc si cat de frumosi se fac, cum am intinerit noi cu inca 5 ani, si cum lucesc ochii mamicilor cu odorul in brate. sunt minunile noastre si cum mie imi palce ca mi-i laudati, admirati pe ei, sunt convinsa ca si voua v-ar place sa spun si eu cateva cuvinte..dar na, situatiunea in cauza, ma obliga sa fiu nitel mai altfelintai ei, apoi voieu ii alint cel mai frecvent "cocosica si gogosica", iubita si iubitul"-
anda15 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
anda, de unde ideea ca daca iti vine cm nu mai poti alapta? Singurul discomfort va fi evident durerea de cm si poate cant mai scazuta de laptic pe durata ciclului. Atat!! Nu mai face proba suptului...bebe e deja mare...fi-mea dimineata dupa 10 ore de somn mananca in jur de 100ml, nu mai mult. Alapteaza in continuare linistita . Distractie placuta in week-end! Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Pai am tot citit ca daca revine menstruatia scade treptat secretia de lapte si asta ma dispera cel mai tare. Durerile de burtica si de spate sunt tot mai intense, deci cred ca azi,maine cel tarziu ma viziteaza rusii
Plus ca m-am si obisnuit fara dupa un an de lipsa menstruatie
fericita de Alexandru (11.04.2011)
ailed_dota spune:
anda, bun venit in club!la mine tocmai au plecat rusii
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
anda15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota anda, bun venit in club!la mine tocmai au plecat rusii mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
Ailed, mai alaptezi?
fericita de Alexandru (11.04.2011)
viss spune:
-ailed.sa stii ca nu sunt chiar exemplul cel mai bun de gandit.eu am o vb- intai ei- apoi restul.asa ca la mine in casa e dezordine, vasele se spala seara dupa ce se culca ei la 21,21.30, atunci si mancam felul principal, uneori singurul pe ziua respectiva..curatenie in week-end cu sotul..de facut ceva dulce, cred cand or sa faca ei 1 anvinete pe anul asta n-am facut, poftesc dar na..cine sa aiba timp sa le coaca, sa le curete..de-abea am prajit 1 singura data dovlecei
- ma intreba cienva odata cum ii adorm la pranz, pe rand de cele mai multe ori, alteori odata- baiatul in scoica, fata pe pat la paernuta.ma chinui sa stabilesc acelasi ritm intre piciorul care leagana scoica si amna care leagan fata,ii face trepidatii pe spate- ea adorme pe burta, ii mai indes suzxeta care-i cade din gura si amraie dupa ea..in acest timp nu treb s aincetinesc ritmul scoicii la baiat, ca deschide ochiulii mai acde si lui suzeta. dra adorme unul, il pun in camera cealalta in patut, si cu al 2-lea e deja parfum. cand adorme si nr. 2, zic ca sunt desteaptamai scriu la cal, mai amnanc cate o slata, naspa e cand vreau sa adorm, se trezeste unul, il trezeste si pe nr.2, si treb s-o iau de la capatsi dc iar rusesc, suna telefonulsi imi vine sa imipun cerceaful in cap
strumphitza spune:
Buna ziua dragi mamici si pitici
Cam tarziu pentru mine aici dar am dormit pana la 9 jumate cum e posibil ? pai s-a trezit donsoara la 5.45 urland tare tare , racnind si suspinand...am sarit ca fripta din pat ca ma gandeam ca a facut febra sau ceva dupa vaccin ... am ajuns la ea, am luat-o in brate s-o calmez, plangea asa de tare saracuta, urla si suspina, am leganat-o in brate vreo 10 min pana s-a linistit, ea care imediat ce e in brate la mine tace, ehh acum nu stiu ce a avut, a durat ceva pana s-a calmat mititica. O fi visat urat sau ceva, de fiecare data dupa vaccin asa face, cel putin asa a facut la vaccinurile de dinainte cand inca dormeam cu ea , deci stiu ce si cum... asta a fost primul vaccin fara mine in camera sa dorm cu ea sa o supraveghez. Avea putina febra, nu stiu cat ca nu m-am impacientat deloc sa ii si bag termometrul in fund sa vad cat e, mama denaturata ce sunt io, era mai calduta decat de obicei, dar nu i-am dat nimic, desi am in casa Calpol , just in case ii controlam temp sa vad cat e daca ardea ceva mai tare dar era numai putin mai cadluta decat de obicei , la fel si cu Calpolul, ii dadeam daca ardea rau ca doar nu-s asa stricata la cap sa nu fac ceva ca stiu ca temp e rea la bebei asa mici si se poate ajunge si la convulsii, ceea ce nu e de dorit la nimeni.
Dupa ce s-a calmat i-am schimbat pampersoiul si ma gandeam acum ce sa fac, saii dau sa suga, sa mai asteot ora 7 , pana la urma am spus ca i-o fi sete macar daca nu foame ca deh e mai calduta sa nu se deshidrateze, am pus-o la san si dupa ce aterminat de supt nu m-am mai ridicat din pat sa ma duc dincolo la mine langa Nick, ca mai era juma de ora si ii suna alarma sa mearga la munca si am spus mai bine mai trag un pui de somn ca deh, m-am trezit prea devreme si eram cam chiauna , si am dormit pana la 9 jumate cu mici intreruperi ca a plecat nick la munca la 7 jumate si a venit si m-a pupat si apoi pe la 8 a sunat posta dar eu ca nesimtita nu m-am ridicat, mi-au lasat bilet ca sa ma duc sa ridic nu stiu ce pachet. Oare mi-o fi ajuns rochia de mireasa? Nu cred ca abia acum cateva zile in urma am dat comanda
A adormit piscoata iar, sa ma duc sa pap ceva... ceva light, niste cereale fara lapte azi dimineata aveam deja 5.5 kg in minusssssss!!!!!!! hai ca pana la nunta ma bate vantu daca o tin in ritmul asta glumesc, nu am cum sa ajung asa slaba in cateva sapt, cele cate au mai ramas, vreo 5 asa dar sa mai dau jos vreo 10 macar cred ca se poate, sper si ma rog pentru asta ca nu degeaba am dat comanda la rochie o marime mai mica
Vai iar vorbesc mult si prost, mai bine ma duc sa pap ca poate de la foame mi se trage Revin dupa sa mai scriu la fiecare in parte
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
ioanna16 spune:
hello fetele
am reusit si eu sa citesc ce ati vb de aseara pana acum, asa in reprize, caci fata mea a fost cam agitata de dimineata, a cam durut-o burtica...ooofff abia astept sa scapam de durerile astea...mai e un pic
la multi ani Petra Adriana de Cami_Antonia, Radu Andrei de DanaMi, Maria de moulineta
sa cresteti mari fluturasi, sanatosi si sa va bucurati parintii!
scrish - distractie placuta la munte
strumph - ma bucur ca sophia a primit bine si fara plans vaccinurile; ce dobitoc ala cu masina...
madutza - imi pare rau pentru vestea legata de mama ta
yvyana - tu macar ai o scuza...alaptezi...eu n-am nici una...la mine nu e neaparat pofta de dulce,mai mult as rontai ceva
irinuca - super ca botezati;fii linistita ca Daria o sa fie cumintica, ca doar e o nasica mai mica si ea
pisuc - concediu placut iti doresc inca de pe acum, oricum mai e putin pana luni
mai aveam ceva de zis...
nu-mi mai aduc insa aminte...offf....
o zi frumoasa va doresc si inceput de week-end minunat.
toate mamicile si toti fluturasii
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.