Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Da Pisuc, ne ducem in Delta.
Si mie imi place Polly de la Chicco, dar are cam acelasi pret si cum sunt fan Graco, cred ca raman la el. Mai vedem. Mai am vreo 1-2 luni sa ma hotarasc.
Acum trebuie sa ma apuc de calcat rochia mea si camasa sotului pt maine. Ca am inteles ca maine e sarbatoare si nu mai am voie sa fac nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

anda , iubita din pacate nu mai alaptez... cm a venit ca urmare a opririi secretiei de lapte..., dar la fata cea mare mi-a venit la 6 sapt dupa ceza... si am alaptat-o 7 luni.....
viss, te cred mami, dar oricum nu ai cum sa ai grija altfel de ei, doar nu o sa lasi copilul sa urle de foame ca sa faci ordine sau sa coci vinete...eu stiu cum e sa nu ai pe nimeni sa te ajute.... ca aici n-am pe cine...norocul meu ca Dodo e cuminte... dar a ziu a fost maraici si n-am reusit sa fac mare lucru si de mancat am papat la 12 prima data drept care m-am hoatrat sa tin post azi, daca tot am ajunat...exceptand pic de lp care am pus-o pe limba inconstient sa vad daca e prea cald

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
eu am facut treaba de dimineata, curatenie luna si spalat rufe, sters praf...tot. maine este sarbatoare si nu fac nimic. mergem la gratar.
bebelina doarme si zic ia sa fac eu o pauza mica de un snack si o barfa mica

strumphitza abia astept sa te vad in rochie de mireasa. trebuia sa dormi si tu cu Sophia aseara dupa vaccin mai ales daca si datile trecute a facut la fel.

irinuca si noi cand iesim facem cumva sa fim acasa pe la 21.30 la baita si somnic, sa nu-i stricam programul. ce fain ca mergeti in Delta. noi cred ca abia la anul.

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

madutza poti sa le faci si in pat. eu asa le fac nu le mai fac pe covor. acum lasa, ca nu-i musai sa le facem ca la sala. se lucreaza abdomenul si asa.

anda eu nu cred ca scade productia de lapte. de ce crezi asa? daca sanii nu mai sunt asa tari si curgatori nu inseamna ca nu mai ai lapte.
mie imi curgeau sanii la inceput de numa dar acum din cand in cand imi curg si nu mai sunt asa tari. s-a adaptat organismul la cererea de lapte, de aia. nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.

Mergi la inceput

viss esti o mamica descurcareata. cum ii mai rezolvi tu pe amandoi bebeii asa imi place cum povestesti, comic asa. este greu sa ai grija de ei in acelasi timp, sa-i adormi odata, sa le dai mancare....dar si cand vor creste.... cand incep sa vorbeasca, sa te intelegi cu ei, sa vezi ce bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza poti sa le faci si in pat. eu asa le fac nu le mai fac pe covor. acum lasa, ca nu-i musai sa le facem ca la sala. se lucreaza abdomenul si asa.

ce idee buna

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

anda , iubita din pacate nu mai alaptez... cm a venit ca urmare a opririi secretiei de lapte..., dar la fata cea mare mi-a venit la 6 sapt dupa ceza... si am alaptat-o 7 luni.....

Mda,de asta mi-e mie teama, ca pierd lapticul, dar na,nu-i nimic tragic,sa fim sanatosi ca o creste bebe si cu lapte praf plus ca de pe la 5 luni si ceva intentionam sa incep diversificarea asa usor-usor. O sa vad zilele urmatoare ce se intampla,oricum nici bebe parca nu mai sare asa la san ca inainte,poate simte si el schimbarile din organismul meu

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s
anda eu nu cred ca scade productia de lapte. de ce crezi asa? daca sanii nu mai sunt asa tari si curgatori nu inseamna ca nu mai ai lapte.
mie imi curgeau sanii la inceput de numa dar acum din cand in cand imi curg si nu mai sunt asa tari. s-a adaptat organismul la cererea de lapte, de aia. nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.

Roxy,mai este laptic inca dar parca prea se munceste bebe sa scoata 100 si ceva de ml,sta mai mult la san, pana acum in 20-25 minute era gata, acum il tin si o ora
Tu cate mese ii dai Anastasiei pe zi? Noaptea suge?

Acum sa vad cand binevoiesc rusii sa apara si sper sa se imbunatateasca productia. Eu bag de zor ceai pt lactatie doar,doar...

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele salutare din nou

sunt pe aici si eu
mai greu cu scrisul ca antonia a inceput sa nu mai doarma MULT
din cauza de petra care se tot trezeste
isi pierde suzi
si plange
si uite asa cea mare nu mai adoarme la loc
offffffffff
ce sa facem ne adaptam
si eu nu prea am timp sa ma mai relaxez deloc

deliaaaaaaa
nu am facut nici un fel de glicemie
ca analiza
sper sa apuc saptamana viitoare
sa fug intr-o dimineata
de frica cred ca nu mi le-am facut
offfffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello mamici!

Cami sint cardiolog dupa cum ti-a raspuns prompt Pisuc.

Madutza mersi pentru mail. Vad ca te-au lamurit Viss si Pisuc in ceea ce priveste valorile glicemiei; foarte importanta este colaborarea cu medicul diabetolog si consecventa (este imposibil sa tii un regim strict toata viata, nimeni nu poate, mai sint mici scapari, o prajitura la o onomastica , o bucata de tort de Anul Nou etc, important este sa nu renunte si sa considere aceste mici escapade ca pe niste rasfaturi ocazionale pe care le merita, ca nu e un capat de tara).

Multumesc fetelor pentru ideile despre desert! Momentan o sa beau o cana de ciocolata calda cu lapte.

.

Mergi la inceput