Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Multumesc fetele de urari! toate
Mada, imi pare rau de mami tau. Tata a facut si el anul trecut..pe sistem nervos ..cu mutarea la curte...e tare panicos taica-miu...sa nu ramana pe drumuri...casa nu era inca terminata cand a dat toti banii si si-a facut o gramada de ganduri si diabetul aferent. SPer sa reuseasca si mama ta sa ajunga la un regim sanatos de viatza..si sa nu fie probeme de nici un fel. Cu slabitul...sincer si eu m-as simti bine asa ca Roxy, am fost in facultate asa slaba..la 48 de kg...ma simteam asa de fain...purtam numai pantaloni scurti, buric la vedere...ce fain era!! Nu cred ca voi mai fi insa asa slaba vreodata. Acum vreau sa ajung la 53-54...Ar fi grozav...Dar e ok si un 56 momentan...ce sa mai zic, ma multumesc cu orice...Mada, vreau si eu in concediu
Catank vad ca si-a asigurat locul... Chiar voi nu ajunggeti la mare anul acesta?
Delia...sa nu te mai aud auzi baba... cati ani ai?Spor la shopping
Strumpfi, ai dat f fain jos, eu cred c-am pus kilul azi..am mancat paine de casa si pizza de post facuta de mama, am baut si bere...uuuf, naspa...ieri dovlecel crud cu castravete si azi nebunii. Sophia e grozava in rochita si cu palariutza...s-a facut tare scumpica..VOi observati cum sunt copilasii astia ai nostri din ce in ce mai frumosi?
Felicitari si pt vaccin...ati scapat acum pt 2 luni..nu?
Catank, Delia, strumpfi, ma omorati cu patiseriile asteasi eu sunt fan...devotat..m-as hrani exclusiv cu asa ceva...
Yviana..fructele nu te ajuta sa inlocuiesti pofta asta de dulce? La mine uneori functiona o guma dulce...dintr-aia five, lama ca e mai dulce..sau un shopping...sa stii ca functioneaza fenomenal, dar acum cu puii astia mici nu e cea mai accesibila solutie
La noi vaccinul de pe brat se vede f putin, un cerculetz rosu.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lalely07 spune:
Buna fetele..
Azi am fost la tara ...si intru tot pe seara...
Multumesc tuturor pt opinii si sfaturi..(Strumfy,Scrish,Cami)...Maine incerc marea cu sarea...Si nu stiu daca la David este doar alint caci si suge ..adica sta el cateva minute dar goleste sanul..Oricum ar fi tb sa incerc sa il dezvat..Azi bag in functiune operatiunea fara suzi la culcare,....deja maraie de juma de ora..Sper sa rezist si sa nu i-o dau sa adoarma fara...
Nu ma simt extenuata..numai ca nu inteleg de ce el nu intra in ritm..chiar sunt ok ..odihnita fata de inceputurile groaznice..Mai dorm si ziua cu el cand are o repriza de 2 ore..si cred ca reusesc sa compensez..Oricum week-endul asta tb sa vad ce facem..
Va multumesc ca sunteti alaturi de noi!!
Va pupic!!
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Fetelor voi cu ce pacaliti pofta de ceva dulce/bun? Vreau sa elimin dulciurile ca nici cand eram gravida nu am mancat atatea tone de ciocolata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rezist eu ce rezist si apoi parca intru in sevraj nu alta! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ceva idei despre desert low-calorie? ![]() . ![]() |
cu apaaaaaaaa
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
sunt cam obosita, am fost prin cora la cumparaturi..sambata vin nasii copilor la noi si am luat niste carnita pt gratar si m-am hotarat sa fac si ceva dulce in casa, si am luat si ingrediente pt ciocolata de casa si tiramisu .... abia astept ziua de sambata
Multumesc pt sfaturile legate de diabetul mamei. Sper sa reuseasca sa tina si ea regim, desi e satula de regimuri pt ca dupa nasterea mea a tot avut pb cu greutatea si atinut-o din dieta in dieta...de vre-o 10 ani insa mananca fara sa mai tin a cont de regim...si iata rezultatul...
va pupic de noapte buna
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Buna fetelor!
In seara asta am iesit la o terasa cu perietenii si acolo era muzica live, la vioara. Iar pasaricii mele nu i-a placut muzica (cred) si s-a scancit vreo ora. Nu voia sa adoarma deloc. Si m-am intors singura acasa si l-am lasat pe sot acolo. . Sotul imi tot spune ca nu ar mai trebui sa iesim cu ea la terasa ca e maraita. Dar asta ar insemna sa nu mai ies nici eu.
Voi iesiti cu bebeii la retaurant sau la terase seara/noaptea?
Noi iesim de 2-3 ori/saptamana. In seara asta a fost prima data cand a fost atat de maraita.
Strumphy este superba piscoata ta in rochita si palarie! O adevarata lady londoneza!
Scrish la ce scaun de masa v-ati hotarat? Si eu sunt in cautari
Madutza si la Daria este inca rosu vaccinul de la brat. Multa sanatate mamei tale!
Ally am facut in weekend ciocolatade casa. A iesit buna, dar prea dulce pt gustul meu. Eu prefer ciocolata amaruie. Si am pus doar 350 gr de zahar in loc de 450.
cami_antonia spune:
yvyana
esti cumva medic diabetolog?
ca asa reiese din discutie
daca da da-mi un nr de telo pe PM
sau zio-mi daca te poot deranja in alt mod cu cateva intrebari
te rog frumos
multunmesc mult
cami_antonia spune:
scrish tocmai pt ca am alaptat la cerere
nu am vrut sa schimb absolut deloc programul fetei
ma trezea
mi se parea normal sa faca asta
la odiseea antoniei
nu stiu cati bebelusi dormeau toata noaptea
sau nu stiu daca era unul care sa doarma asa
acu e o fericire ca la noi copii dorm
deci nu la toti se pot lua masuri
mai ales la cei alaptati
mi s-a parut normal sa alaptez asa
si eu sunt foarte rea de somnic
da la cat am asteptat-o pe antonia
nimic nu mai conta
nici macar trezirile
acu ppoate lalely e mai norocoasa
cami_antonia spune:
mada sa-ti fie de bine cu cumparaturile
da NU MAI FACE POFTE PE AICI
CA UNII MAI TIN POST
hai sa ne zici ce dulce faci pana la urma sambata
da de unde sunt nasii copiilor?
strumphule e o minune sophi ta
ii sta minunat in rochitaaaaaaaaaa
simo la multi ani pt arsenie
pupam falcutele
cami_antonia spune:
neata feteleeeeeeeeeeeeeeee
eu ultima aseara
eu azi prima???????????
atunci va invit la cafeaaaaaaaaaaaaaa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Fetelor voi cu ce pacaliti pofta de ceva dulce/bun? Vreau sa elimin dulciurile ca nici cand eram gravida nu am mancat atatea tone de ciocolata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rezist eu ce rezist si apoi parca intru in sevraj nu alta! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ceva idei despre desert low-calorie? ![]() . ![]() |
cu apa
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
desert cu calorii putine: iaurt amestecat cu cate un fruct,batoane proteice (mult mai bune si sanatoase decat napolitane, biscuiti cu cioco, etc), milk shake (si sanatos si gustos),branza dulce slaba in grasimi cu fructe eventual cu putin sirop pe deasupra,salata de fructe cu frisca dietetica,fructe uscate,.....
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)