Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
ailed, mada
cami eu stiu ca nu toti copii sunt ca la carte si evident ca sunt cazuri unde sunt bebelusi hiperactivi etc...noi nu vorbim de exceptii aici. iar in ceea ce te priveste, vad ca chiar tu recunosti "ca nu te indurai sa iei vreo masura", deci antonia nu a fost o exceptie. si e de toata lauda ca ai rezistat asa timp de un an, eu una nu as fi putut sa tin ritmul asta cu copilul, sa am grija si de casa si de sot si sa ma mai si bucur de faptul ca am un copil. dar eu sunt genul de om extrem de rau de somn, duc orice in spinare atata timp cat dorm 6/7 ore pe noapte. din cauza asta, pentru mine sa reusesc sa il fac pe luca sa doarma noaptea a fost o prioritate, dar asta tine de "bucataria" noastra.
si daca alaptezi la cerere nu spune nimeni ca bebelusul se trezeste noaptea, uite catalina si petru de madutza si pisuc au prins extrem de rapid cum sta treaba cu noaptea.
eu am spus si mai sus, daca mama rezista la ritmul asta e ok, dar daca mama deja nu mai poate si simte k ii scapa situatia de sub control, exista si solutii. si sa fim sincere, care mamica nu e mai fericita daca doarme toata noaptea in loc de treziri repetate?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Tot eu sa va mai plictisesc un pic cu povestile mele , macar asa un pic sa nu va iesiti din mana
promit ca nu scriu mult, fac o mica pauza, ca am adormit piscoata acum 20 min si deja am strans rufele de pe sarme, le-am pus la loc, si pe alea din uscator le-am pus la loc, desi cam botzite ca le-am uitat acolo dupa ce s-a terminat programul
dar nu-i bai, le calc eu daca am chef, daca nu, or ramane asa ca-s 2 lenjerii de pat si pot dormi bine si linistit si daca au vreo 2 cute
si am mai intins si alta masina de rufe pe sarme, hainele cu care am facut dush din balta de pe strada
Nu vreti sa stiti cum eram, exact ca un matz de ala plouat si pricajit la marginea gardului
numai ca eu nu mieunam, eu ii spuneam de dulce la idiot... mai era o gajica langa mine de venea din sens opus , eu i-am spus idiotului pe romaneste si asta pe o englezeasca pura, s-o fi auzit cum i le spunea , aoleo... mai bine ca mine in romana
Persi tu de ce dai asa "des" pe la noi? nu vezi ca ne plictisesti ?
hai hai, intra-ti in mana si vino la povesti ca nu scrii cu cerneala si vrei s afaci economie acum
eu astept pozici noi cu scumpelul de "Vladut" , ii spun asa ca sa fac de-o oaie, ca numa un miel nu-i destul
Pupici lui Raducu pletosul si ochiosul
Ailed, hai sa iti fie de bine shoppingareala si eu abia astept duminica, mergem sa ne intalnim cu niste amici care vin dintr-un oras din afara LOndrei, si deja mi-am facut listuta, ca sunt acolo in super mega imensul centru comercial multeeee magazine de copii, abia astept
Pe Maria ai mai lasat-o in tara la bunici si te duci dupa ea in sept sa o aduci pentru scoala acolo la voi acasa in Croatia ?
Roxy, deci am spus bine, te-ai dat pe nessquik hai mai ca te faci de ras, acum bei laptic si in sarcina o trageai cu afinata
Ce fac falcutele Anastasiei, cand le-ai smotocit ultima data ?
Tu ce spui, mai pui vreo 2 kile pe tine pana la iarna sau iti aduc nite caramizi made in UK cand vin in sept in ro ?
Nu ai dat peste nici o baba de asta de iti descriu eu ca le intalnesc pe aici ? tare as vrea sa vad cum ai reationa
Happines multumim frumos si te invit la o smotoceala mica sa ii papi falcutele picoatei
eu una si tu una, si lui tac su ii lasam nasucul
in fiecare zi glumesc cu Nick, eu ii pap o falcuta, si nasucul si el restu ce mai gaseste
Apropo de nasuc, ii fac pe fatuca jocul ala cu "mama, tata , frati, bunici, dar tu ce cauti aici?" si sa o vezi ce rade cand o trag de nasuc , se prapadeste de ras
ioana, gata smotru ? sau ai dat de negru ? vezi ca mie imi spuneau ai mei, in special soramea de la bucuretsi , bubulina gospodina , acum mi-am dat cu firma-n cap de cand am nascut, nu mai stau si frec de 10 ori intr-un loc ca prea straluceste si bate la ochi , acum prefer sa petrec timpul cu piscoata, sa radem, sa ne maimutarim, sa iesim la plimbari, sa facem parada modei
de astea... ahh am uitat sa adaug, sa stau pe net sa va bat pe voi la cap
Catank, pai sigur ca e foarte mandru de fiica-sa, ca deh, e odrasla lui si in ograda lui nu ? de-ar fi fost sa semene si cu postasu tot o iubea cred
glumesc, e 10000% tacsu piscoata asta,nu ca ar fi vreun dubiu
am mai spus eu, tot tot, bucatica rupta e Nick
... forma picioruselor, ochii, nasu, gurita, fundicu
tot tot... in fiecare dimineata vine si vorbeste cu ea, o intreaba ce a visat, o pupa, o ia in brate, o smotoceste , ii canta... in fiecare seara la baita o intretine sa nu se plictiseasca in baie, ii canta tot felul de cantecele pentru copii , in fiecare zi il aud cu cate unul nou
nu stiu de unde le scoate
L-am intrebat intr-o zi daca el la munca gugaleste dupa cantecele pentru copchii sau isi face el legile lui acolo ?
yasmi, multumim si sper tare mult sa fie cald in ro cand mergem sa ii mai port hainutele un pic, ca e pacat de ele, ca-s noi noute
Cand ai planul final cu amenajarile tre` sa ne arati si noua sa vaza si ochiul nostru
madutza, englezoiaca in acte e 100%, in sange e juma numa, ca nu dau eu jumatatea mea nimanui , portia mea de romaneste , tre sa fie si ea mandra cum ii masa ca-i romanca, desi cateodata pe aici o spun cu juma de gura ce natie sunt cand sunt intrebata ca stii tu, pe aici multi cred ca romania/roman= tigan
Multa sanatate mamei tale si sfaturi/info nu stiu sa iti dau mai multe ca noi nu avem asa ceva in familie, desi si maica mea e suspecta de diabet
dar nu e confirmat inca, la ea e pe baza de oboseala si stres ca are un serviciu sa-i traiasca
Ahh mi-am auds aminte, cat despre hainele vin bine numai pe oamenii slabi, perfect gresit
pe oamenii slabi stau ca pe gard
vorbeste invidia in mine , da? se vede ?
hai acum sa nu ma mai gandesc ca deja mi-am dat comanda de rochie de mireasa o marime mai mica decat ar fi trebuit da numa sa ma impulsionez sa mai slabesc pana in sept
Gata pauza, cam lunga da nu ma mai vedeti de acum inainte cred pana maine, deci mi-am luat portia de forum pe azi
ehh o mica exceptie, poate mai tarziu mai trec si mai trancan, dar acum ma duc sa dau un pic cu aspiratorul si sa spal pe hol si in bucatarie ca nu o las eu numai pe Ioana sa dea de negru, tre` si la mine
si apoi sa fac ceva pentru cina, ceva putin si foarte light si low fat, ca ce e prea mult strica
O seara buna
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yvyana/yvyana.jpg)
yvyana spune:
Hello mamici si bebici frumosi!
La multi ani Vlad Arsenie de Simonacip!!!
Madutza si eu vroiam regimul tau de slabire pls (ti-am dat PM cu adresa de e-mail)
Mamei tale multa sanatate ii doresc!
Nu se poate face un prognostic in ceea ce priveste speranta de viata a bolnavilor cu diabet zaharat in general, pentru ca decesul lor survine in cele mai multe cazuri in urma complicatiilor acestei boli decat in urma bolii in sine (exceptand cazurile de diabet netratate sau tratate necorespunzator in care bolnavul intra in coma datorita glicemiei foarte mari sau foarte mici si face stop cardiorespirator), complicatii ce apar datorita afectarii vaselor sanguine (risc foarte mare de infarct miocardic, accident vascular cerebral - ambele pot fi fatale si decesul survine imediat; alte complicatii sint arteriopatia periferica ce se poate finaliza cu amputarea membrelor inferioare, afectarea vaselor retiniene ce duce la orbire, a vascularizatiei renale ce duce in final la insuficienta renala cronica necesitand hemodializa/transplant renal, afectarea nervilor...).
Aceste complicatii ce duc in final la decesul bolnavului pot fi prevenite sau macar intarziate prin mentinerea unei glicemii cat mai apropiate de normal tot timpul, de aici importanta regimului, a miscarii si evident a tratamentului fie ca este cu insulina sau cu tablete, care trebuie continuate toata viata!
Si tata are diabet zaharat si crezi ca respecta dieta sau face miscare??? Ia doar tratamentul si considera ca e suficient, iar eu imi bat gura degeaba pomenindu-i de importanta regimului si a miscarii! Am incercat si sa-l sperii putin numai spunandu-i cati pacienti tineri mi-au murit de infarct dar degeaba!
Poate tu vei avea mai mult succes sa o convingi pe mama ta!
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
ce faceti fetele?
eu mananc fidea cu lapte, am fost afara si ne-am plimbat. asa cald s-a facut iar si frumos....
catank nu stiu ce sa zic de laptele crud....are cam multe bacterii. stiu ca este cel mai bun asa, cu toate vitaminele in el dar nu prea este indicat mai ales pentru bebe mic.
madutza si bb_yasmi ma iau si eu de mana cu voi. si eu la fel fac bagajele, poate chiar mai devreme asa imi place
bb_yasmi lui Lucas nu i se mai vede vaccinul deloc, deloc? la Anastasia se mai vede foarte putin.
ailed dar tu de ce mai tii regim acum? tot fara zahar si fara paine mananci? spor la shopping, desi stiu ca o sa ai
madutza si mie cand mi se nazarea de cafea beam, nu tineam cont de ora ca oricum nu avea nici un efect, tot ca valiza dormeam.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
madutza vrei sa fii bat si tu? cred ca tie ti-ar sta bine bat. uite lui strumphitza si stefy , nu. asa mi se pare mie.
daca mai insisti cu abdomenele si regimul o sa slabesti sigur si o sa ai si muschii lucrati daca te mai apuci si de scari, sa faci cam 30 de ture pe zi....
as vrea sa am si eu scari in casa sa urc, asta pentru fund si picioare. am scari pe scara, pana la etajul 8 sa tot urc si sa cobor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yvyana/yvyana.jpg)
yvyana spune:
Fetelor voi cu ce pacaliti pofta de ceva dulce/bun?
Vreau sa elimin dulciurile ca nici cand eram gravida nu am mancat atatea tone de ciocolata Dar de cand cu alaptatul parca mor daca nu gust ceva bun,
dulce,
eventual cu ciocolata
.
Rezist eu ce rezist si apoi parca intru in sevraj nu alta! Dar gata, de-acum vreau sa pacalesc stomacul, dar cu ce?
Ceva idei despre desert low-calorie?
.
roxy_s spune:
scrish ai dreptate cu ce ai zis
strumphitza ce fetita curajoasa are mama ma bucur ca n-a plans si a fost bine. cu stropitul...de unde stii tu ca nu era englez? poate era vreun englez cioban
ce, numai romanii sau altii pot face asa, englezoii nu? bagi tu mana-n foc pentru ei?
roxy_s spune:
strumphitza da, in sarcina trageam la masea cu afinata si acum beau lapte treaba-i asta? dar acum nu-mi mai trebuie, ce sa fac.
falcutele bebelinei au fost smotocite acum cateva minute. si acum iar sunt smotocite de tati, se joaca amandoi. se uita Anastasia cu niste ochi dupa telecomanda....si se intinde dupa ea....
roxy_s spune:
yvy eu nu pacalesc nici o pofta , ea ma pacaleste pe mine. in fiecare zi balotez napolitane cu cioco, inghe...din astea. nu reusesc sa le las nicicum. si mereu simt nevoia sa mananc ceva bun. acum de exemplu, as manca niste clatite
stiti ce ma enerveaza cel mai tare? ca acum pe moment as manca ceva bun. daca merg si fac pana este gata nu-mi mai trebuie nici sa gust deci cand vreau ceva, vreau pe loc daca s-ar putea.
ce ma facccccc....am mancat fidea cu lapte si 5 prune si deja imi face prin burta.....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Roxy, cam naspa situatie, stai aproape de
ca alta solutie nu ai
si eu nu inteleg cum unele persoane, exemplu tu, mananca de sparg si nu se pune nimic
vezi, depinde de materialul genetic, ca pot eu sa stau si-nm cur si-n cap ca nu o sa ajung niciodata asa de slaba, dar nici nu-mi doresc , sincer nu ma vad slaba, am mai fost slabuta ,nu batz, dar slabuta de mi se vedeau venele pe gat si mi se afundasera si inegrisera ochii in cap de spuneai ca nu stiu ce mi s-a intamplat Doamne feri
deci cum bien spuneai si tu, eu nu ma vad slaba , mie imi sta bine cu forme
Yvyana eu rontai acum cate un dulce , maxim 2 pe zi, care inseamna o prajiturica mica mica de la weight watchers si sunt cu putine calorii si foarte gustoase, nu stiu daca le aveti si in ro, dar parca imi aduc aminte ca vazusem in supermarket?? Eu ciocolata nu am mancat de cand eram gravida, nu stiu dar nu ma atrage, poate niste praline belgiene mi-ar face cu ochiul dar cioco asa simpla la pachet de 100 gr nu eu inainte sa ma pun pe tinut un pic cat de cat de regim, mancam orice si la orice ora , multe prajiturele, placinte, branzoaice, fel de fel de pateuri de pe la ciprioti, astea asa care ingrasa cel mai mult
nu-ti spun cum salivez cand trec pe langa magazine acum, am multe braserii frantuzesti in zona, patiserii turcesti si cipriote, patiseria mea favorita ungureasca, aoleo... mi-am schimbat directia de mers la plimbare de cand cu regimul sa nu-mi mai iasa in cale toate braseriile si patiseriile
Uite trage un ochi pe situl asta http://www.weightwatchersfoods.co.uk/ si aici pentru retete http://www.weightwatchers.co.uk/food/index.aspx Noi de exemplu acum pe seara o sa papam niste paste cu ciupersi si sunca si fiecare 100 grame au 93 calorii deci daca papi o portie de 200-300 grame, ceea ce nu e mult cand pui in farfurie, ai maxim 300 calorii si mai ai los si de desert, o prajiturica de 88 calorii
Am ajuns sa numar ca si yasmi caloriile eu aia care am spus ca nu o sa ajung niciodata asa, dar sincer nu numar exact sa bat pe muchie 2000, mai fac si rabat, dar deja intr-o sapt jumate am dat jos 4 kg, ceea ce spun eu e foarte bine, nu ? Asta acum o fac si pentru ca nu-mi place cum arat cu falcile mult prea mari dar si pentru ca nu e sanatos, plus ca in sept vrem sa mergem in biserica sa ne cununam, si mi-e ca nu intram amandoi odata pe aceeasi usa
Fug la cina mea
Trec mai tarziu pe aici sa vedem ce mai spuneti
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)