Iul-Aug 2011-Bv Squirrel,Alexia,dulcica, Adra!(81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Felicitari Alexia! Bine ai venit Ruxandra!!!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

'Neata,

Bine ai venit bebe Filip! Nu degeaba zicea mami ca are arsuri...Recuperare grabnica mami si mult laptic .

Bine ati venit bebe Iustin si Matei...grasunei baieti ai Corry !

Ilida sanatate multa

Anaemi frumoase coincidente.

Si noi l-am botezat pe Razvi pe 10 mai 2009 la fix 1 an de la nunta noastra (10 mai 2008). Acum as vrea sa facem botezul micutzei pe 9 octombrie cand implinim 11 ani de cand suntem impreuna, dar imi e sa nu fie prea micutza la 1 luna si 2 sapt.

Alexia asteptam vesti de la tine

Trebuie sa plec la intalnirea cu anestezistul si neonatologul de la Regina Maria. Ne "auzim" dupa, multi tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria

Cristina, botezul se face (in general) la 40 de zile ... Am fost o data la un botez la un bebe de 3 saptamani

Petru o sa aiba 1 luna si 3 saptamani la botez, iar ceilalti doi au avut o luna si 2 sapt.

Bafta la doctor!

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

s-a nascut ruxandra!!!!

felicitari mamica alexia!!!

2700g, 49 cm, nota 9

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Felicitari adra_bell!! Recuperare ushoara si mult laptic pentru pitic!!!
Bine ai venit bb Filip! Adaptare ushoara si sa fii mancacios, sanatos si necolicos!!!
Felicitari alexia_ada!! Recuperare ushoara si mult laptic pentru pitica!!!
Bine ai venit bb Ruxandra-Ioana! Adaptare ushoara si sa fii mancacioasa, sanatoasa si necolicoasa!!!

La multi ani, Alexandra!!!Sa te bucuri de familia ta si sa ai parte numai de fericire, sanatate si noroc in viatza!

Despre noi: surpriza! 2in1 (oferta promotionala!:P)
Ma simt ok, nu ma doare decat ceea ce normal doare, dar deja m-am obisnuit. Asa ca deja m-am impacat cu ideea, chiar sunt amuzata de situatie. Oricum, nu pot face nimic nu?

Acum fac chiar tot ce vreau (nu pot eu prea multe, dar incerc).
Azi m-am si epilat, acusi o sa merg sa fac si o baie buna.

Acum singurele lucruri care ma supara e ca nu mai pot deloc manca mancare solida si de 2 zile sunt numai pe regim de lapte cu cereale (restul mi-e prea scarba sa mananc...si asa greata persista (ca si coafura )) si sunt aproape constant pe toaleta.

In rest toate bune si frumoase. Sa trimit mesajul acum, ca iarasi ma trezesc ca il pierd.

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Felicia, tu ? Uite eu insist cu , poate poate! Hai Felicia! Hai Ana o data!!!!

Si cine mai doreste!!!

Don'shoara nu vrea dom'le deloc sa iasa. Noah, asta e, o las in pace! Nu o mai stresez... Oricum azi e ultima zi de vreme superba asa ca ...de acum sa se astepte numai la vreme rece

Multumim de majorete (dar matza e cam )

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Krissy stiu sentimentul, si mai ales cunosc frustrarea. Dar hai sa iti dau vestea buna, cand treci de termen o sa fiica si mine, o floare-n glastra...nu o sa mai ai nici o grija! Oricum butoiul nu ne mai incape anyway (deja imens e un mic cuvant pentru ceea ce sunt acum)
Te incurajez, pentru ca tare am impresia ca vei fi si tu o victima a copilului : acum iese, acum nu mai iese!

Asa ca draga de tine, fa ce vrei oricum nu mai conteaza! Poti sa iti copila in brate fara griji.

P.S. Eu deja il car pe Bitzu si pe scari si vad ca nu-i bai!
Relax mamicule si uite ia o (ca de cand ma invart pe langa butoi am gasit si multe)..
Aaaa si insomniile, o sa devina o obisnuinta! Asa ca mai ia o si pentru asta

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Bun venit Ruxandra! Felicitari mamica Alexia!

Am si eu o intrebare pt mamici.
Bebeu meu nu plange deloc de la colici, dar se strage, se screme, se incordeaza, maraie, il mai trezeste burtica din somn si imi e tare mila de el. Eu ii dau infacol acum, cam 4 pipete pe zi, ca asa mi-a zis pediatra (pediatrele). Aseara am inceracat cu colief si nu mi-a mai dormit o gramada de timp si a stat mai mult agatat de san. S dadea din maini si din picioare intr-o viteza... Am trecut inapoi pe infacol s-a linistit. A mai patit cineva sa isi schimbe programul de la colief?

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Ilida ce sa zic, incearca in primul rand sa te relaxezi si sa gasesti o modalitate sa faci mai multe investigatii. Cred ca e cel mai bine.

La mine a durat foarte mult recuperarea, dar cum ti-am zis m-am refacut dupa un an. Singurul remediu a fost timpul.
Cunosc si alte persoane in aceasi situatie ca si mine, iar in cazul lor e o chestie indusa de stres. Aici e numit Repetitive strain injury syndorme (RSI syndrome).

Sper totusi sa gasesti pe cineva care chiar sa te ajute.

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

fetelor bubu meu mic a dormit aseara de la 10.30 pana la 4 , poate ajungem si noi sa dormim asa ptr ca deja suntem mari, doar avem 2 luni .

Si ce credeti ca am facut dupa ce l-am alaptat ????? M-am uitat la tv pana la 7 ca mi-era ciudat ca am dormit atat de mult .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Ai deja baiat mare mare

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami

Fetelor, mai devreme (8 si....) sa nascut Ruxandra Ioana, 2750kg, 49cm, nota 9........mamica Alexia e fffffoarte bine, am vb putin la tel....sa vad ce mai reusesc sa aflu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Sa inteleg ca si tu esti o floare-de-coltz mai tarzie ?
Oricum maine ai sa iti intampini minunea (mai fortat asa)

Bafta maine! si tie o ...uite asa ca mai am destule...m-am invartit atat de mult pe langa butoiul cu melancolie (ca deja nu mai incap in el) si am gasit ditamai buchetul de

Deci, cine mai doreste, cine mai pofteste? Doua la 5 lei

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput