Iul-Aug 2011-Bv Squirrel,Alexia,dulcica, Adra!(81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

s-a nascut ruxandra!!!!

felicitari mamica alexia!!!

2700g, 49 cm, nota 9

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Tu cum mai esti? Sper ca totul e ok cu voi si in sfarsit te bucuri si tu de mamicie . O , ceva

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

S-A NASCUT SI FILIP, GRASUN SI PLETOS

FELICITARI ANDRA

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Felicitari! Bun venit Filip!

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Mamutz noi nu am patit asa de la colief, dar imi amintesc ca roxi parca zicea ca Alexia a stat mult treaza dupa ce i-a dat colief.

Noi o sa renuntam insa la el, pt ca este exagerat de scump .

p.s Petru al meu e plin de bubite pe fata...are si pe cap

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Mamutz noi nu am patit asa de la colief, dar imi amintesc ca roxi parca zicea ca Alexia a stat mult treaza dupa ce i-a dat colief.

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Am dat 86 lei pe el si nu cred ca il mai folosesc. La noi bubitele de pe fata trec cu apa termala de la Avene si apar iar. Crema pe care mi/a recomandat/o pediatra nbu am folosit-o ca e pe baya de antibiotic. Acum l/am pus pe sot sa imi cumpere una de la Mustela Stelatopia sa vedem ce branza facem si cu aia. Si o crema pt corp de dupa baita tot de la ei. Oare o fi buna? Pana acum ii fac doar masaj inainte de baie cu ulei de masline fiert la bellmarin (trebuia sa ii pun si vitamina A, dar nu i/am mai pus), dar dupa baie nu l/am mai dat cu nimic. Tu folosesti ceva dupa? La noi sunt niste brobonele rosii, marunte care apar pe sprancene, frunte, tample si putin pe obrajori. La baie nu il mai spal pe fata, il sterg dupa cu compresa sterila si ser fiyiologic si vad ca s-au mai dus, iar peste yi il sterg mereu cu apa termala.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Citat:

Legat de bubitze, nu prea ai ce sa le faci, o sa treaca in maxim 6 saptamani (cel putin la noi asa a fost). Bitzu a fost plin de bubitze pe fatza si pe cap si cu orice ii dadeam nu trecea. Au trecut de la sine, dupa 6 saptamani. Poti in schimb sa le ingrijesti cu apa termala sau pur si simplu cu ceai de musetel (dar asta usuca pielea...si nu stiu daca chiar e recomandat).

Pentru cele de pe caputz e bine sa incerci sa il periezi dupa fiecare baitza ca se vor duce ca niste cojitze.

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Felicitari Alexia.....bine ai venit pe lume Ruxi
Felicitari Andra ....bine ai venit pe lume bebe Filip

Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Felicitari alexia!! Bine ai venit Ruxandra!!! Sa aveti o viata frumoasa!!!

Ce mai stiti de corry???

Miha si euam botezul tot pe 22 oct odata cu nunta :) o sa fie cam mari d-nsoarele noastre dar o sa le vina bine rochitele :)

Krissy m-ai botezat :) cred...eu am intrebat de tine...imi pare rau sa aud ca optimsita de tine ai intrat in butoi...dar am increre ca in cateva zile maxim o sa revi in forma :)

Fecian azi noapte am visat ca ai nascut :) poate e semn!

Ilida eu nu ma panichez pt scaunele lui bubu dar pediatru e cam ciufutel...oricum eu nu ii bag formula si astept pana saptamana viitoare sa o cantaresc...
Imi pare rau pt mana ta dar ai nevoie clara de investigatie...sper sa iei cea mai buna decizie.

Miha din nou iti rsp tie :) ceaiul de chimion e pt colici si balonare in principiu...si cel de anason pt lactatie...eu le amestec...dar tu poti sa iei doar de chimion.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

Fecian azi noapte am visat ca ai nascut :) poate e semn!

Azi noapte am visat ca am plecat cu toate in grup sa nastem...numai ca desteptul de barbat-meu m-a luat pe "scurtatura", printre caini vagabonzi imensi (eu am o frica teribila de caini), pe niste coclauri si pe niste scari fara trepte de imi venea sa ii dau cu ceva in cap
Asa ca am ajuns ultima la spital si nu mai erau locuri

Am zis, clara treaba... deci mai am de asteptat

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Felicitari Corry, bun venit pe lume pentru Iustin si Matei, bebei grasunei!

Felicitari si Adrei si bebe Filip, de asemenea felicitari si Evei, caci de cand il asteapta pe Filip...

Felicitari Alexia si bebe Ruxandra, fetita mica si papacioasa!

Felicia, o fi vreun semn cu greata asta si statul pe toaleta. Hai ca vine weekendul, fa-ne o surpriza!

Krissy, afara din butoi! Pai tocmai tu? Iata, Felicia este zen, imparte flori la toata lumea :)

Crisspy, uitandu-ma pe lista, sa stii ca noi nastem ultimele. O sa fim singurele burtoase care o sa mai scrie pe la odisee. La mine nu sunt semne ioc. Parca as fi o floricica gravida in 4-5 luni, fara nicio durere, fara niciun zvac. Ma tot uit dupa dopul gelatinos, dar cred ca sta lipit bine
Am zis ca saptamana viitoare trec pe sex, dar nu cred ca ma inteleg cu Razvan.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:

anaemi si bubu la fel , ce-o fi?????? Cat au fost caldurile nu a avut nimica, acum la Bv e chiar placut si-n casa racoare de cateva zile, ba aseara mi-a fost frig numai cu patura .

AAAAAa si tocmai am vb la tel cu cumnata, si bebele ei are la fel, s-a dus la pediatra . O fi ceva ???

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput