Iul-Aug 2011-Bv Squirrel,Alexia,dulcica, Adra!(81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Aly scrisesera fetele mai in urma, dar nu am retinut . Parca Lissa zicea ceva de o saptamana, iar altcineva de vreo 3 zile (???)...nu mai retin.

Cerd ca este ok daca il tine cateva ore bune, ideea este ca apoi sa nu-l incalzeasca la microunde sau pe flacara direct. Sa-l incalzaeasca pe baie de aburi.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Ilida nu stiu ce-as putea sa spun decat ca imi pare rau ca nu s-a rezolvat si sa-ti doresc multa sanatate!

Andra sa-ti traiasca feciorasul sa fie sanatos, mancacios, norocos, necolicios, si "ne-plangacios"

nu te-am uitat......hai ALEXIA

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Multumesc Anaemi

Mergi la inceput

fetelor bubu meu mic a dormit aseara de la 10.30 pana la 4 , poate ajungem si noi sa dormim asa ptr ca deja suntem mari, doar avem 2 luni .

Si ce credeti ca am facut dupa ce l-am alaptat ????? M-am uitat la tv pana la 7 ca mi-era ciudat ca am dormit atat de mult .

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Felicitari ADRA! Bine ai venit pe lume FILIP! Asteptam cu nerabdare mai multe detalii!

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Krissy tu ce mai faci? cum mai iti este?
Sarut-mana Anamaria de intrebare. Nimic deosebit, in afara ca a mai trecut o saptamana cu bine si ... liniste. Parca ma incearca-una-alta, dar cand zic ca e mai serios, trece ca prin minune. Deci mai asteptati cu majoretele la mine. Pe vremea asta o nascusem deja pe Sophia, dar vad ca fratiorul ei dintr-o data nu mai e grabit, ceea ce e bine. In rest, m-am mai dat la fund cateva zile ca mi s-au cam terminat cuvintele, poate de la insomniile care ma chinuie din nou ...

A, am mai povestit cu Windy/Andreea si m-a rugat sa va trasmit salutari si felicitari la toate, caci deocamdata nu are vreme si putere sa intre pe forum. Bebe e bine, mare si tare, mancacios, dar e a nu prea are lapte inca, iar Anna, fetita ei de 3 ani, e cam geloasa, sufera si e greuta ajustarea. Uf, de asta mi-e asa teama si mie...

Cam atat, hai ca am scris destul din butoi.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 38+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Am fugit ca s-a trezit, papam si apoi iesim afara.

Va pupacesc si scot niste motate de rezerva pentru cine mai doreste

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Felicitari Omibaba! Eram "precisa" ca o sa ai fetita!

Se pare ca toti ai mei copii o sa fie botezati pe 21 . Filip pe 21 Aprilie, Anastasia pe 21 Septembrie si acum Petru pe 21 August!

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

coincidenta? sau aranjat ? oricum ar fi e misto .

Doamne ai grija de noi

Pufi, asa s-a nimerit !

Felicitari pt orele muuuuuulte de somn! ...Deja te invidiez !

Mergi la inceput

Krissy

Oooof, butoaiele astea cu cine le-a mai inventat!!!!

Hai fetelor iesiti din ele ca o sa fie bine si toate trec asa de repede !!!! Haideti , fruntile sus !!!

Eu sunt ZEN azi (pana acum )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Bine ai venit bebe Filip! Nu degeaba zicea mami ca are arsuri...Recuperare grabnica mami si mult laptic .

Bine ati venit bebe Iustin si Matei...grasunei baieti ai Corry !

Ilida sanatate multa

Anaemi frumoase coincidente.

Si noi l-am botezat pe Razvi pe 10 mai 2009 la fix 1 an de la nunta noastra (10 mai 2008). Acum as vrea sa facem botezul micutzei pe 9 octombrie cand implinim 11 ani de cand suntem impreuna, dar imi e sa nu fie prea micutza la 1 luna si 2 sapt.

Alexia asteptam vesti de la tine

Trebuie sa plec la intalnirea cu anestezistul si neonatologul de la Regina Maria. Ne "auzim" dupa, multi tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetelor, mai devreme (8 si....) sa nascut Ruxandra Ioana, 2750kg, 49cm, nota 9........mamica Alexia e fffffoarte bine, am vb putin la tel....sa vad ce mai reusesc sa aflu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput