LMA Sara si Bianca -Delfinasi in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Eu stiu de lafi-miu.ilgaseam cu bibe in gura...si cand le rugam sa ma ajute cu tzitzi s faceau ca vin, strangeau nitel de ea si imi ziceau
:aaa, nu ai, moare copilu de foame. tot asa ziceau sa nu se mai faca donatii de lapte in spitale.acum sincer, dupa ce ca sunt vai mama lor spitalele noastre, mor copii nevinovati si nu se iau masuri, acu sa le ia si donatiile. ca cica ar trebui sa faca licitatii.si erau niste mamici care discutau astfel problema.nu mai zic ca la giulesti, unde am nascut eu, te luau la 11 metri asistentele, ca de ce nu stii sa iei copilu in brate, ca sa nu fii obraznica, nu puteai arata copilu nici macar sotului..dar ele dadeau muzica tare la 12 noaptea .te faceau de trei parale daca aveau ele nervi, nemultumiri.mie mi-a fost frica sa ma iau in gura cu ele si de obicei sunt obraznica :D.Acum se face un an de cand au murit copii arsi in maternitate...si nu se stie nimic ..ce a fost de fapt, cine e de vina..iar spitalul cade pe ei.sa nu va maizic ca intr-una din ture, unde nimerisem cele mai lipsite de respect asistente, ne-au incuiat pe dinafara in salon cu copii.ce sa mai zici?!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

baby, sanatate puiutului. Cum se mai simte? Offf, gata, am citit... Sa-i treaca repede si sa nu aiba dureri

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Acum este bine si sper sa ramana asa....
Multumim de sfaturile cu jocurile
Sanatate multa si voua

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Ziua buna si de la noi...

La multi ani Stefania!!
La multi ani Sara!!
La multi ani Bianca!!
La multi ani Sara!!

Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!!

De ieri citesc printre picaturi capitolul acesta si iaca deja l-ati dat gata... Nu stiu cat am reusit sa ma update-z, dar usor usor imi intru eu in mana...

Am observat ca Adriana devine de 2ori mamica. Ce frumos! Felicitari!Adriana sa-ti dea D-zeu putere si sanatate si tie si la bebe, sa duci sarcina cu bine si sa fiti sanatosi cu totii.

Am mai vazut ca ati facut subiecte speciale pentru urarile ce se cuvin delfinasilor sarbatoriti. Vreau sa va felicit pentru asemenea idee, e super. Si mai mult decat atat e super cum a reusit cineva, nu stiu cine, sa si scrie cateva vorbe despre fiecare. Sunt placut surprinsa si va felicit pentru toata aceasta activitate. Ati devenit o familie mare si frumoasa de cand nu am mai intrat eu, atat de frumoasa incat eu simt ca nu ma pot ridica la aceeasi inaltime sa pot face parte din ea..

Am vazut cateva pozici de scumpi delfinasi Isa, Carla si Mateo, Raul, Matei si Raisa la Sighisoara. Au crescut atat de multi si sunt atata de frumosi...

Georgia, multumim pentru urare si pentru ca esti atenta cu noi… o sa incerc sa pun cateva pozici, sa vad daca mai stiu cum. La multi ani cu sanatate pentru mamicuta ta!

Baby, sanatate multa lui Tudor, sa treaca repede gatutul si sa fie iarasi in toanele lui bune.

Am pus bebica la culcare, acum ma pun sa fac o ciorbica si va citesc intre timp. Va pup...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, cum a fost noaptea???

FUG!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

he he..o noapte de vis...I-am data la culcare panadol cu 5 picaturi de algocalmin ca din nou avea temperatura 38.6 si a dormit pana dimineata la ora 10....Fara sa mai aiba temperatura (il verificam din 3 in 3 ore...A fost foarte bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Baby multa sanatate lui Tudor...offf saracutul de el

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

multumim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Baby, multa sanatate lui Tudorel, sa se faca bine repede, sa nu-l mai doara gatutul ca tare e rau, offfff!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

multumim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Baby, multa sanatate lui Tudor! Saracutul de el, ce tb sa-l doara gatul...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

imi imaginez ca si eu am o sensibilitate la gat...se pare ca el ma mosteneste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

Citat:
citat din mesajul lui baby78

LA MULTI ANI, RADU ALEXANDRU!!

LA MULTI ANI, GIULIA!!

Puiul meu de ieri este apatic...Pe la ora 18 i-am dat panadol caci avea temperatura 38,..seara la plimbare..tare apatic si adormit...Acasa am constatat ca are iar temperatura..38.8...I-am pus supozitor cu paracetamol...Toata noaptea s-a foit si gemea in somn...La ora 2.30 i-am mai pus un supozitor caci avea 38.9....La 5 dimineata 38.6 i-am dat panadol......
Azi a avut 37.8 pana cand a adormit la mama mea in brate...frigea...avea 39.3....I-am dat un supozitor de paracetamol si la 17 merg la pediatra....
Ma ingrijoreaza ca nu scade febra.....Maine ma duc sa ii fac o urocultura sa vad daca este infectie urinara.....E asa de rau sa il vad blegosat ca o carpa...si sa arda si sa nu am ce sa ii fac

ufffffff, saracutu , e tare rau cand au temperatura, sa incerci sa alternezi paracetamolul cu nurofenul, pediatra la care am fost ultima data zicea sa nu ii dau mai mullt de 4 ori pe zi paracetamol, sa incerc sa le alternez....

mama lui Mihnea Damian

asa am facut..I-am dat alternativ si doar daca avea temperatura peste 38.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

LA MULTI ANI dulcelor, frumoasele si desteptele delfinase Sara si Bianca!!!!
Maurice, Michelle sa va bucurati de minunile voastre!!

Saddie, cand veniti duminica? Camera se elibereaza dupa pranz, dar voi puteti veni si mai devreme, mai stam la joaca in curte.
Eu sper sa apucam sa ne vedem!!! Imi pare asa rau ca fix acum cand vii tu s-a nimerit plecarea noastra la mare, din cauza asta nu o sa fim w/endul viitor.
M-am gandit ca plecam inapoi la Buc. duminica seara si darme larisa in masina, si asa macar mai stam putin cu voi.

In rest ne distram daca tot am mai lasat copilul o saptamana la munte, am mers prin centrul vechi la cafele, mancare si bauturica, in fiecare seara prin ala parte Imi este la fel de dor, acasa nu stam deloc ca e urat in casa fara ea si ma uit dupa toti copii gandindu-ma ea ce face. Dar i-am zis sotului, dupa 9 seara viata e frumoasa in oras fara copil. Asta ar fi ideal, sa stau cu ea putin dimineata, sa stea bona cu ea ziua, sa vin apoi de la serviciu si sa petrecem o dupaamiaza frumoasa cu jocuri, plimbare, seara sa ii facem baita si apoi dupa ce doarme sa fim liberi. Adica ce vreau sa zic, seara dupa ce adoame sa avem pe cine lasa in casa cu ea, cat sa mai iesim si noi pe undeva.

Noroc ca e bona cu ea, ca mama avea treaba cu clientii, dar tocmai bine ca si-a rupt piciorul.

nu stiu cum or fi ultimele astea saptamani de vara, ca la noi e "minunat": mama si-a rupt piciorul - e scoasa din circuit, ii zicem cutu schiop; noi nu suntem acolo w/endul viitor (nici nu putem anula ca e teambuildingul lui paul cu toata firma); si colac peste pupaza una din "mandrele" noastre angajate s-o suparat ca de ce am certat-o (nu mai conteaza acum cu ce, nu va imaginati ca i-am facut vreun scandal sau ceva...) si a zis senina ca ea de maine nu mai vine. evident preavizul este pt alti oameni, nu cei din varf de munte o sa o luam cu capul cu oamenii astia

saddie, fa-te ca nu ai citit; lasa nu iti fa griji ca tu vei fi pe maini bune, stie toata lumea ca vine motata mea care sta muult

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Baby, sanatate multa lui Tudor, sa treaca repede gatutul si sa fie iarasi in toanele lui bune.

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

multumim...Sper ca voi sunteti bine

Mergi la inceput