LMA Sara si Bianca -Delfinasi in sarbatoare (166)
Raspunsuri - Pagina 17
michelle1981 spune:
Multumesc din suflet pentru urari M-am emotionat cand am citit subiectul separat.
Ii sunt recunoascatoare lui Dumnezeu pentru ingerasul blond ce ni l-a trimis , si asa e, ma simt implinita, nu imi mai amintesc cum era viata mea inainte (mult prea searbada).
Am pus cate o felie de tort la rece in frigider sa aveti maine dimineata la cafea
LMA pentru cele doua Sara!!
LMA mami Stefania!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
baby78 spune:
LA MULTI ANI, SARA MARIA!!
LA MULTI ANI, BIANCA MARIA!!
LA MULTI ANI, SARA ELENA!
LA MULTI ANI, STEFANIA!!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka LA MULTI ANI, SARA MARIA!! LA MULTI ANI, BIANCA MARIA!! LA MULTI ANI, SARA ELENA! LA MULTI ANI, mami STEFANIA!! am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
la multi ani si din partea noastra printeselor
bamboletta spune:
Am citit si eu subiectul cu fetita din bacau e groaznic cata nesimtire exista...nu am cuvintecata durere pt un pui asa mic
si Antonia s-a oparit cand avea 1 an si 4 luni a tras de ibric de pe aragaz...am stat 7 zile cu ea in spital...nu va mai zic prin ce am trecut...MARE ATENTIE LA ARAGAZ,LICHIDE FIERBINTI,acum gatesc doar pe ochiurile din spate...
va n buna
bamboletta spune:
Baby- multa sanatate daca nu vrea sa pape nu-l forta,da-i ce vrea el mai mult lichide...supica...lapte...doare tare rau gatul...eu am avut puroi in gat,febra nu a facut? sa va faceti bine repede
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Am fost la doctor...avem pungi de puroi in gat....Micutul de el sufera asa de tare....Sigur nu ii vom serba ziua pe 5 ca nu va fi in forma Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
Vai bietul copil, pupam sa treaca
carla_2008 spune:
ioiiiii,asa nervi am!!!!!!!!!!mateo de o ora jumate se tot fataie si maraie,imi vine sa ma tot duc si sa nu ma mai intorc!!!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crissy77 spune:
ilinca, Victor cu poosa
Alice, ce-i place Marei la balaceala.
baby, sanatate puiutului. Cum se mai simte? Offf, gata, am citit... Sa-i treaca repede si sa nu aiba dureri
katalina, de sfatul cu rosiile. DAR unde gasesc eu IKEA sa cumpar pungi din alea? Problema e ca locul la congelator e limitat. Cand ne-am luat electrocasnicele ochisem si un congelator dar tb sa platim inca 6 mil., am zis ca o sa luam "la anu'" si de atunci au trecut 4 ani. Si eu sunt cam legat de fierberea mancarurilor. Ce-ti fac baietii?
racusor, Andrei, faina faza cu "unde-i" si cu jucariile cah
M-ati pierdut la faza cu prescurtarile
rubia, fii optimista mami, pesimismul atrage dupa sine ghinioane
hi, hi, ce telegrafica-i crispro
carla, a mai adormit piciul?
Bai, is prima? Atunci dau cafeaua. Tort vad ca avem de la michelle
Daca intereseaza pe cineva: intrati www.teachchildrenesl.com/flashcards.htm" target="_blank">aici si listati pe carton, apoi decupati si apoi jucati-va cu copilul, va invata foarte usor (daca aveti si animalutele de plastic, luati animalul, cainele de ex. si-i spuneti "catelul HAM-HAM", cu siguranta ii va placea sa auda onomatopeea HAM-HAM, apoi asezati cainele de plastic peste cartonul corespunzator cainelui; apoi jocuri de recunoastere: "unde e HAM-HAM? Aici?" si-i puneti peste vaca; "NU, aici este" si puneti corect).
crissy77 spune:
michelle, cand a crapat borcanul in cuptor? Avea mancare in el?
- borcanele goale tb puse musai pe tava din metal (nu pe gratar sau tava din aluminiu), altfel crapa; uscarea se face la temperatura mica, 70 grade C timp de 15 min;
- borcanele cu mancare eu le pun la 160-170 grade C si le urmaresc cu mare atentie; cel mai usor e de sterilizat la bain-marie; pe fundul oalei se pun fie ziare, fie prosoape; borcanul nu tb sa atinga oala; focul dat la mic. Nu scoti borcanele din apa fierbinte ca-ti crapa instantaneu (am patit-o eu la inceputurile mele ca gospodina, am scos in timp ce fierbea un borcan de compot sa vad cum arata fructele, mi-a pocnit borcanul in mana, noroc ca tineam de capac). Trebuie sa iasa
crispro spune:
Neata!
Si al meu s-a fatait azi noapte, de la 3 juma m-a tinut pana la 5 juma. Nu il inteleg, nu stiu ce ii place lui sa ste treaz noaptea. Si face asa indiferent cate somnuri are zi sau cate ore (1 sau 3), indiferent ca il culc la 9 sau la 11 seara, el la fel se trezeste...
No, bine ca a trecut, ca azi noapte vroiam sa ma tot duc.
Socrela e acasa, a fost toata saptamana. Ca e cumnata-mea bolnava ( a mai fost ea acum cateva luni cu aceleasi simptome), e slabita, cu atacuri de panica. Cred ca e foarte stresata - si la munca, si acasa cu copilul- vrea sa indeplineasca perfect toate indatoririle pe care societatea "i le cere". Ea e o tipa super puternica, insensibila, directa si gandeste la rece. Acum e un alt om, are o gramada de ganduri, parca nu mai face fata la cat stres are. No, i-am zis sa mearga si la un psiholog. E asa de pierduta, biata.
DEci, socrela e acasa si ii dau copilul in primire dupa masa de fructe, eu fug sa iau cadoul ce trebuia sa il duc ieri (ieri m-am dus cu mana in...).
Iuliana, cum a fost noaptea???
FUG!
Sa-l ajutam pe Alex