LMA Sara si Bianca -Delfinasi in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Baby multa sanatate si sa va faceti rapid bine

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

multumim...Si voua spor la treaba in noul apartament si cat mai putine incidente

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Baby, pupam strumful, sa nu il doara, sa poata manca, sa nu faca febra si sa treaca repede!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Pupam micul ardelean sa revina la bunele obiceiuri....Ce te mai admiram cum puneai in practica cele scrise in faimoasa carte cu indicatii de adormit copii...si ce se conforma strumful....

Ce vremuri...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Fetele n-am avut ce face si am intrat la Generale pe subiectul asta. Mi s-a facut rau instantaneu, nu e posibil asa ceva!!!

Pe scurt este vorba de o fetita de 1 an si 11 luni care a fost oparita la gradinita de catre educatoare cu cafea. Fetita este acum internata cu arsuri de gradul trei. Gradinita este din Bacau - Bumblebee atentie mare sa nu-l dai pe V acolo!!!

Cunosc fetita personal.. Stiu de nenorocirea asta.. Mama finutei mele este nana piticutei care acum sufera tare tare.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

pai voi mai vreti sa faca bebelasii astia ce vrem noi? gata, de acum facem noi ce vor ei...
baby sanatate lui tudor!

tina, daca vrei tapet in casa (nu doar la bucatarie cum zicea oana), se gaseste d-ala lavabil. daca vrei sa varuiesti, la fel, lavabil ca gaseste el creioane

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

baby sanatate lui tudor!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 17+

multumim
Vad ca acum e mai bine si alearga prin camera...Sper sa avem o noapte linistita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Fetele n-am avut ce face si am intrat la Generale pe subiectul asta. Mi s-a facut rau instantaneu, nu e posibil asa ceva!!!

Pe scurt este vorba de o fetita de 1 an si 11 luni care a fost oparita la gradinita de catre educatoare cu cafea. Fetita este acum internata cu arsuri de gradul trei. Gradinita este din Bacau - Bumblebee atentie mare sa nu-l dai pe V acolo!!!

Cunosc fetita personal.. Stiu de nenorocirea asta.. Mama finutei mele este nana piticutei care acum sufera tare tare.

La mare, la soare!

Doamne fereste!!!! Dar nu inteleg cum a oparit-o cu CAFEA??????....Unde era copilul?...Sau respectiva a venit cu ibricul de cafea la clasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Baby, e cumplit. Gradinita e in silentio-stampa.. Nicio scuza, nicio solutie.. nimic! Gradinita inca functioneaza. Eu nu am sunat mamica, pt ca ma gandesc ca numai sa povesteasca asta din nou si din nou nu ii face bine.. Cica ar fi tras o ceasca de cafea. Dar poti crede cu adevarat cand se procedeaza asa? Cine poate sti daca fetita a tras altceva, de unde a tras?
Mi se incetoseaza mintea numai cand ma gandesc..
Eu stiu ca puiutii astia mici sunt zburdalnici. Dar NU are ce cauta o ceasca de cafea in clasa, de asemeni, NU are ce cauta un copil in vreo bucatarie.. sau cine Dzeu stie unde..
Eu ma rog ca micuta Eva sa se recupereze, sa nu ii ramana semne.. dar sufera.. E genul de copil care statea TOATA ziua afara, pe bune, TOATA ziua! Acum saraca maica-sa a trebuit sa-i explice ca nu are voie. O doare.. Are niste rani.. Off, vad negru numai cand ma gandesc..

La mare, la soare!

Mergi la inceput

Groaznic...Am intrat si am citit postarile...Incredibil....Cel mai cumplit mi se pare faptul ca arsura e arsura si mai ales ca este fetita......Si cum poti explica unui copil de aproape 2 ani ca nu are voie sa iasa afara sa se joace cu copii??????
Persoana vinovata este un criminal..A ucis sufletul unui copil nevinovat doar pentru a isi satisface un viciu...sa bea cafea....(daca a fost oparita cu cafea....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Mamici, va invit sa le uram "La multi ani!" sarbatoritelor de maine, la subiectele dedicate:

4 august- LMA Sara Maria, delfinasa de maurice
4 august-LMA Bianca Maria, delfinasa de michelle1981

Plus, urez La multi ani! si delfinasei Sara Elena, de Danuta-bel, sa creasca mare si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

LA MULTI ANI, SARA MARIA!!

LA MULTI ANI, BIANCA MARIA!!

LA MULTI ANI, SARA ELENA!

LA MULTI ANI, mami STEFANIA!!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput