Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (433)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Elena, deci si tu ii culci impreuna pe copii. Si la noi cred ca va fi bine, le place mult sa stea impreuna si Sara e foarte protectoareEvident ca si harjonelile sunt la ordinea zileiVoi, bine? Daria merge in continuare la gradi? Noi am facut ieri vaccinele, pt Sara cel de 4 ani, pt Sofi, Varilix. Aceeasi schema o voi face si la Sofi, varilix si prevenar in plus fata de cele obligatorii. La epidemia de la gradi cu varicela, doar Sara si inca un baiat au scapat neatinsi. Din punctul meu de vedere, merita, imi amintesc cu groaza se varicela mea din copilarie. Mi-e dor de voi, paaaaaa

Gabriela si mie imi e dor de voi!!! Te imbratisez. Incerc sa scriu mesaj pe FB. Maine vine d-na la curatenie si ies cu bb la mall. Te sun dupa 11. Vorbim si despre vaccinuri.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

carpatina , multumim pt urari si pt intrebare. Tati e mai bine acum, se pare ca va reusi sa mearga cu noi la munte ( da, la un moment dat ne-am pus problema daca poate sau nu sa doarma cu noi la munte, de teama sa nu le cadoriseasca pe fete cu vreun virus ). Si-a luat concediu si saptamana aceasta si incearca sa se menajeze ca sa revina in parametri normali.

Yaia , cam greu cu revenirea la serviciu dupa vacanta

Rox, bine ai revenit ! Ne-ai lipsit, sper ca vei reusi sa mai ne zici una-alta despre voi printre picaturi.

Erina, Alina, multumesc pt feedback . Erina, cu cat timp inainte va anunta cand e examenul ?

Eu sunt cu gandul la mini-vacanta de la munte, de azi incep sa pregatesc bagajele

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

ma bucur sa aud ca M e bine. Super inspirata sa incepi bagajul de maine. Incerc si eu sa fac asa sa nu ajung gata obosita la munte.

Examenul e chiar pe 24 dar pentru ca nu putem invata din cauza copiilor am decis sa il aminam pentru noiembrie. Putem veni pe 24 la party!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Yaia daca imi trimit sotul la magazin in chiloti mi-e ca vine acasa cu multe blonde dupa el
Off si nu ma speria si tu ca eu aseara am fost singurica cu Vladutz si am facut paza iar acum daca aud zgomote la gunoi imi tresare inima.Noi stam mai la margine si e zona de prieteni cu chipiutza pe cap care sunt foarte civilizati,dar cine stie?Acum e liber sotul 3 zile si o sa stea cu noi.
Bine ca mi-ai amintit de sucul de sfecla rosie ,stiam ca e bun si sa beau si vinut?Daa asta imi place

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

Moldoveanca, please keep safe. Ce tare ai fost cu blondele. Ma bucur de incintarea lui Vladut la Disney!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Yaia daca imi trimit sotul la magazin in chiloti mi-e ca vine acasa cu multe blonde dupa el
Off si nu ma speria si tu ca eu aseara am fost singurica cu Vladutz si am facut paza iar acum daca aud zgomote la gunoi imi tresare inima.Noi stam mai la margine si e zona de prieteni cu chipiutza pe cap care sunt foarte civilizati,dar cine stie?Acum e liber sotul 3 zile si o sa stea cu noi.
Bine ca mi-ai amintit de sucul de sfecla rosie ,stiam ca e bun si sa beau si vinut?Daa asta imi place

Si ce daca vine cu multe blonde dupa el? Nu ai de facut curat, de spalat vase, vreo masina de rufe uscate de calcat? Daca nu, trmite-le la mine, le gasesc eu de lucru!
Eu zic asa, de se apropie de cartierul vostru, sa vorbesti in romaneste cu ei. Sigur te intelege cineva si te lasa in pace! Chiar ma intrebam cati dintre sunt de-ai nostri. Off...glumesc eu dar nu e a buna...mai e si criza asta ce sta sa cada pe noi! Tare nu-mi place!
Lasa, baga vinutu' rosu', sa ne veselim, bat-o s-o bata de criza! Cand ziceam si eu HOP ca a trecut, ea vine inapoi mai abitir. Numa' tu mai usurel cu vinutu', doar 2 deshte, ca ai bebe la burtica! Si musai rosu sa fie, daaa?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Musai rosu, de vinut era vorba. Si parol ca inca nu am baut deloc! INCA!

Va pup, pe maine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Carlotta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
,Vladut incantat nu stia cum sa-si stapaneasca emotiile.La parada mi-au dat lacrimile cand l-am vazut cat de fericit era

Asta-i o amintire pretioasa si pentru mine...
Prima "intalnire" a Ioanei cu Mickey, la spectacolul de seara, Ioana abia trezita din somn (cand ii trebuie un timp pana sa-si inghita galbenusul si murata de ploaie il vede pe soarec, face ochii mari si incepe sa-i faca frenetic semn cu mana strigand : "mickeyyyyyy.. sunt aiciiii!"

Pana si consortul meu a lacrimat

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Moldoveanco, sanatate!

Si noroc sa nu ajunga neoamenii aia si la voi!

=====================

Mergi la inceput

Apropos de bagaje .. Si noi plecam in weekend pentru cateva zile. Ioana e tare incantata, drept pentru care in fiecare zi face un morman in mijlocul camerei cu "bagajele" ei, care contin evident tot ce-i cade in mana.. sau pe sub ochi (inclusiv frunze din gradina )
Asa ca in fiecare noapte "joc" Penelopa/schimbul 2 ocupandu-ma de disparitia gramezii

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello mamici!

Am revenit de doua saptamani din concediu,dar n-am apucat sa scriu pe aici...a fost frumos la Eforie,ne-am bucurat de mare,soare,plaja...Miru abia in ultimele trei zile s-a obisnuit cu apa
Concluzia pe care o am e ca mi-ar trebui si un concediu in doi,numai eu cu M,parca nu ne mai facem destul timp pentru noi
Miruna iar s-a salbaticit,daca n-am mai vizitat parcurile cu copii de la noi,in ultima vreme...abia astept sa mearga la gradi,poate s-o mai schimba si-o fi mai sociabila..

Crishtina,nastere usoara!

Gabriela,mai pune poze cu voi,ca ne e dor sa va vedem

Pupici la toata lumea

Mergi la inceput