Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (433)
Raspunsuri - Pagina 6
carpatina spune:
La multi ani pentru Teodorele ce si-au serbat onomastica! 
Sa fiti sanatoase si dorintele sa vi se implineasca! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani papanash Andrei de mami Teodoran!
Sa ai o viata lunga si frumoasa! 
=====================
carpatina spune:
Luiza, s-a "reparat" tatal ochioaselor? 
=====================
luy spune:

Carlotta 

Nastere usoara, crishtina, bebelusa sanatoasa si recuperare rapida ! Asteptam vestea cea mare ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
carpatina
, multumim pt urari si pt intrebare. Tati e mai bine acum, se pare ca va reusi sa mearga cu noi la munte ( da, la un moment dat ne-am pus problema daca poate sau nu sa doarma cu noi la munte, de teama sa nu le cadoriseasca pe fete cu vreun virus ). Si-a luat concediu si saptamana aceasta si incearca sa se menajeze ca sa revina in parametri normali.
Yaia
, cam greu cu revenirea la serviciu dupa vacanta ![]()
Rox, bine ai revenit !
Ne-ai lipsit, sper ca vei reusi sa mai ne zici una-alta despre voi printre picaturi.
Erina, Alina, multumesc pt feedback
. Erina, cu cat timp inainte va anunta cand e examenul ?
Eu sunt cu gandul la mini-vacanta de la munte, de azi incep sa pregatesc bagajele 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Gabriela77 spune:
Pentru Cristina si a ei Carlotta, multe imbratisari
Salut revenirea Roxanei si a Yaiei! 
Luiza, sper ca tati e bine! Chiar au crescut copiii nostri...iti dai seama ca in curand si Irina aniveraseaza anul?
Elena, deci si tu ii culci impreuna pe copii. Si la noi cred ca va fi bine, le place mult sa stea impreuna si Sara e foarte protectoare
Evident ca si harjonelile sunt la ordinea zilei
Voi, bine? Daria merge in continuare la gradi? Noi am facut ieri vaccinele, pt Sara cel de 4 ani, pt Sofi, Varilix. Aceeasi schema o voi face si la Sofi, varilix si prevenar in plus fata de cele obligatorii. La epidemia de la gradi cu varicela, doar Sara si inca un baiat au scapat neatinsi. Din punctul meu de vedere, merita, imi amintesc cu groaza se varicela mea din copilarie. Mi-e dor de voi, paaaaaa
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
moldoveanca spune:
Salutare dragelor apar si eu intr-un final.
Roxule imi pare tare rau ca nu ne-am vazut dar eu am fost tare obosita ![]()
De altfel a fost foarte frumos ,Vladut incantat nu stia cum sa-si stapaneasca emotiile.La parada mi-au dat lacrimile cand l-am vazut cat de fericit era
.Am fost doua zile la Disney si apoi pe langa piscina hotelului ca am prins zile tare frumoase.
Cand ne-am intors eu am facut o vizita la spital ca mi-a fost tare rau in tren la intoarcere:anemie mare din cauza talassemiei de care sufar si abia acum a fost decoperita
.Am luat fier pastilutze dar am varsat asa ca acum cred ca o sa ma bage perfuzabil
In rest suntem ingroziti de ce se intampla pe strazile Londrei,bine ca stam intr-o zona retrasa si fara incidente inca.Va puuup
Yaia spune:
Aoleu, moldoveanco, acum vazui ca voi chiar in Londra sunteti! Pai nu mai iesi din casa, baricadeaza-te bine, si pe sot trimite-l la magazin doar cu bani gheata si ficsi si numai in chiloti!
Glumesc eu acum cu ultima parte, dar mi-a fost atat de mila de biata femeie dezbracata la piele! Mai, dar chiar si chilotii i-au furat! Groaznic!
Si, ca de obicei, eu m-am pus in piele unui londonez. Le-as da tot, dar dezbracata nu m-as lasa. Pai acum, cand sunt grasa si frumoasa? Nu puteau sa faca si ei asta cand inca aratam decent?
Moldoveanco, va doresc sa se termine repede nebunia! Si baga suc de sfecla rosie si carne rosie si cate un deget de vin rosu...Ai grija de burtica si de Vladut!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
moldoveanca spune:
Yaia daca imi trimit sotul la magazin in chiloti mi-e ca vine acasa cu multe blonde dupa el![]()
Off si nu ma speria si tu ca eu aseara am fost singurica cu Vladutz si am facut paza iar acum daca aud zgomote la gunoi imi tresare inima.Noi stam mai la margine si e zona de prieteni cu chipiutza pe cap
care sunt foarte civilizati,dar cine stie?Acum e liber sotul 3 zile si o sa stea cu noi.
Bine ca mi-ai amintit de sucul de sfecla rosie ,stiam ca e bun si sa beau si vinut?
Daa asta imi place
Erina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luy![]() ![]() ![]() ![]() Carlotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nastere usoara, crishtina, bebelusa sanatoasa si recuperare rapida ! Asteptam vestea cea mare ! ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Da!!! Dublez si eu urarile
. Sa vina Charlotta cind e mai bine sa fie intr-un ceas bun!!!