Strumfi de iul-aug 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

la multi ani Andrei, Kevin si Stefania!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI! puiuti dragi, sarbatoritii de azi...Sa cresteti mari si sanatosi, sa ne umpleti viata de bucurii

mychy, hai te rog nu mai oferii asa ...fara numar, fara numar mancarea, ca io cica am intrat la cura .si sper s ama mobilizez luna viitoare sa incep din nou Zumba. pana atunci ma duc la un abonament de electro si masaj- luat de pe Kuponiada la o super oferta

si Mneatza...la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

La multi ani Iris Ana-Maria!
La multi ani Kevin Alexander!
La multi ani Andrei!
Sa cresteti mari, sanatosi si plini de noroc!

La multi ani Stefania! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Stefania, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
la multi ani andrei,kevin,iris..sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!
la multi ani stefania,multa sanatate si bucurie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mychy, La multi ani pentru Andrei!!!
Multumim de tratatie
Cum sarbatoriti? El e la V.D. acum, nu? Va duceti si voi?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

fix de acum o saptamana ghinioanele se tin lant de noi. cu o oara inainte sa merg la restaurant cu fete sa le sarbatorim am primit o veste proasta, dar foooarte proasta care m-a dat peste cap rau de tot, ieri i-a furat sotului meu oglinzile de la masina, telefonul meu nu imi mai arata nimic la jurnalul de apeluri nici cine ma suna nici pe cine sun eu, nici macar apelurile pierdute si, azi dimineata m-au debransat de la curentul electric la Ghermanesti pe motiv ca a expirat contractul. Dar noi nu am primit nici o notificare si de platit am platit lazi. Asta implica ramasul masinii de spalat cu rufe in ea, dezghetatul frigiderelor, ramasul poneilor fara apa si nu ne mai putem spala nici macar pe maini. Decat cu apa plata. Dar nu oi turna si in toalete tot apa plata...
Eu sunt la firma, fetele la gradinita, la 13,30 ma duc dupa ele cu taxiul cu ultimii bani pe care ii am si care nu imi ajung sa merg si la Ghermanesti, asa ca ma voi duce cu ele acasa la Arcul de triumf unde nu am nici o firimitura de paine, picatura de apa plata si cred ca nici vreo urma de sapun! ce minunata poate fi uneori viata!
Si, ca de obicei cand trec furtunos prin astefel de crize, nu am la cine apela de nici un fel. Sunt convinsa ca vecinii de la ghermanesti nu imi vor da 4 galeti de apa sa reziste caii pana maine dimineata. Se tin lant ghinioanele, bine ca macar suntem sanatosi si, bine ca pe masura ce mai vin, eu devin tot mai imuna, cred ca dintr-un instinct de conservare nu ma mai enerveaza nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Kariris pai daca tot s-au intamplat le iei ca atare si gata. Cu tel mobil daca te incalzeste cu ceva toate sunt facute in ultimul timp sa reziste cam un an apoi trebuie sa-ti iei altul ca sa traiasca si ei. Cel putin mie asa mi s-a intamplat cu ultimele 3 telefoane, nu-mi mai convine niciunul.
Cu oglinzile traim in Bucuresti, e criza, s-au inmultit muuult furturile. Astfel ca mai devreme sau mai tarziu sigur vom fi victimele unui mic furt.
Mie in weekend mi-au furat rucsacul prins de spatele carutului lui Eric din fata usii la etajul 7 de dupa grilaj Sunt cate 2 apartamente cu un mic hol intre la care e pus grilaj la care nu avem cheie decat noi cu vecinii. Au gasit insa solutie si au venit posibil cu un carlig ceva si au tras carutul langa grilaj. Aveam un pachet de servetele, pampers si un rand de schimburi pt eric. Ma oftic doar de palariuta pe care dadusem 50 ron, ii venea tare bine.
Cu curentul poate reusesti sa vorbesti cu ei si sa le explici situatia si poate gasesti bunavointa sa vina unul sa te lege iarasi. Pana atunci ai sa fi surprinsa insa sunt sigura ca vei gasi intelegere la vecini si te vor ajuta cu apa.
mai nasol e cu vestea proasta care te-a ravasit.
Am incercat doar sa te mai incurajez putin. Te pup

La multi ani Andrei!!!!!!. Michi sa-ti traiasca flacaul.

la multi Stefania!!!! sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa te bucuri de copiii tai.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Da, Dana, poate voi gasi intelegere, adica sper. Ca de fapt nu am decat o casa vecina pentru ca in dreapta sunt plecati in Belgia, apoi vin niste santiere (poate de la ei sa luam apa pt cai) iar singurii vecini din stanga se iau in permanenta de noi: ca de ce intoarcem masina in fata casei lor, ca de ce miroase de la ponei (si nu miroase ingrozitor), ma rog ne tot gasesc nod in papura.
Ir telefonul nu il am decat de mai putin de o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Kariris , habar n-am ce as putea sa-ti zic ......bafta sa treci peste aglomeratia asta de ghinioane.

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Mychy sa-ti traiasca feciorul!
Stefania ce rasfat pe capul vostru o tineti tot intr-o petrecere La multi ani!

Mergi la inceput