Strumfi de iul-aug 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Dana parca ziceai ca mergi cu Eric la eco, ai fost? e ok? (sau nu-mi mai amintesc eu bine....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Fetelor va multumesc pt urari

Timi sotul a zis ca daca mai fac o prajitura el plezneste . Eu le fac dar nu mananc decat cate o bucatica. Am facut inainte de ziua lui Andre, de ziua lui Andre pt la cresa, a ramas si pt acasa si am cumparat si o tarta de capsuni de ziua lui.

Diseara tarta de capsuni pt mine ca vrea Catarina sa imi cante la multi ani

Azi de dimineata mi-a dat o bratara facuta de ea, ce mandra era. Au ajutat-o educatoarele sa imi faca un cadou :). M-am topit toata bineinteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Timi am fost, prin interventii am reusit si am ajuns ieri la un ecografist f bun pe parti moi. Nu v-am mai zis fiindca asa e firea mea cand e ceva mai nasol tin in mine , nu e bine ca d-aia ajung si strang stres cat casa dar asta mi-e firea.
Mogaldeata respectiva s-a dovedit a fi un chist branhial, cica e congenital, de cand era embrion. Desi nu are nimic canceros, Slava Domnului, mai devreme sau mai tarziu va trebui scos pentru ca se poate inflama si sa devina dureros. Acum marea problema e cand sa-l scoatem? Ecografista ne-a zis ca imediat, pediatra ca mai tarziu sa nu aibe probleme cu anestezia acum neavand niciun an. Ramane sa mergem sa cerem parerea unui ORL-ist si a unui chirurg pentru a ne decide asupra momentului.
ma gandeam ca am fost cu el la atatia dr si niciunul nu l-a observat, mama mea a fost prima care l-a vazut si apoi ma minunam si eu cum de nu-l vazusem, era evident.
Macar analizele de sange i-au iesit ok, cu o mica anemie dar in rest sunt bune.

Mda ieri am avut o zi tare naspa. Am fost si eu la dermatoscopie cu niste alunite, am ajuns dupa multe amanari si, bineinteles ca una are risc oncologic ridicat si drept urmare m-au programat pt 2 spetembrie sa mi-o scoata.
Va zic si voua sa fiti atente sa nu jumuliti parul din alunite. Eu una am una pe fata, la mustanta pe care am cam jumulit-o si acum trebuie sa o urmaresc, nu am traumatizat-o rau dar nici nu mai trebuie sa o mai deranjez vreodata, asa ca voi fi femeia cu mustata.
In schimb cea care trebuie scoasa e exact pe marginea sutienului si mi s-a mai rupt o data. Nu mai pot risca asta.

Gabitule am stat de vorba cu tine, apoi cu o alta prietena, apoi am scris pe forum si intre timp carnita lui eric de pe foc a ramas fara apa. Nu va zic ce fum am facut in casa, cand am deschis bucataria nu mai vedeai nimic. A trebuit sa sterg geamurile , mobila si pe jos, aragazul ca sa mai scot din miros dar tot se simte.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Salut!
La multi ani cu bucurii, sarbatoritilor de azi: Andrei, Kevin si mami Stefania!
Chiar, Micky, esti si tu la Dorna sau il serbezi pe andrei de la distanta?
Nikole, te-am mai vazut pe la alte subiecte, pe la noi nu mai treci? sa-ti traiasca frumusetile de copilasi!
Stefania, vino si la mine sa faci niste prajituri! ce frumos ca ti-a facut Catarina cadou cu manutele ei! sa-ti traiasca si cavalerul cel mare de 1 anisor!

Kariris, oare la voi se mai termina ghinioanele? pacat ca nu suntem mai aproape, ca te pofteam la mine, la un pepene rece si gaseam eu sa va dau si de mancare, si sa va spalati, si schimburi pt fete, dar de baiat, daca primeai .
Dana, astept si eu sa ne mai spui de ganglionul lui Eric.

timi, asa drag mi-ar fi sa-ti cunosc fetele astea ale tale ghiduse si savuroase. eu sunt convinsa ca uneori e tare greu, dar tu niciodata nu pari depasita de situatie. eu, de exemplu tot stau pe ganduri cu al doilea copil, si mereu ma gandesc la tine, ca esti in alta tara, fara cineva care sa-ti sara in ajutor, sa stea cu copiii la nevoie, si te-ai descurcat. deci as putea si eu, mai cu seama ca eu tot mai gasesc la cine sa apelez.

lulu, v-am vazut pozele; foarte frumoase! iar pe tine te citesc pe la bucatarie, esti o gospodina! nu stiu cand mai ai timp sa faci atatea
stiu ca mai aveam multe de zis, dar daca scriu asa rar, uit. va pun si eu cateva poze de la tara, de la ziua lui Denis - 4 ani

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Mai, ce ti-e cu instinctul asta de mama, nu da niciodata gres! dana, imi pare rau ca nu-i chiar ceva inofensiv la Eric, dar bine ca ai mers. cred ca cel mai greu e cu anestezia. o sa-o faceti si pe asta, cu ajutorul lui Dumnezeu!
mult succes si tie cu alunitele. of, ca asa ar trebui sa ne vedem de sanatate mai des, ca parca toate duc la cancer! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, deci nu era ganglion.n-ai fost tu ingrijorata degeaba. oricum ma bucur ca nu-i nimic grav. cat despre alunite, am si eu un stress cu ele, mai ales cele de pe spate ca nu le pot studia prea bine, si tare ar trebui sa ma duc la un consult. tu unde ai fost? la ce dr? ca m-as duce si eu dar nu stiu la cine. si soramea avea alunite mai mari in zona sanilor, si dermatologul a sfatuit-o sa le scoata, ceea ce a si facut. cica mai bine le scoti cat sunt "cuminti" decat sa risti sa re zgandari/rupi! pls zi-mi unde ai fost si daca ai fost multumita!

kariris, subscriu la ce a zis dana.....mai nasol cu vestea proasta, care sper ca nu te afecteaza direct, si cu idiotii de la lumina. mai nou cica taie lumina dupa prima luna de intarziere dupa scadenta. pana acu puteam aduna 3 facturi restante, acu parese ca nu.
si noua ne-au furat casetofonu.....si era bun, scump, si pe langa asta am dat niste milioane bune pe butuc si inca o cheie.

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

eu sunt in Bucuresti, andrei sarbatoreste cu bunicile. i-au facut tort delicios si i-au ornat sufrageria ca la nunta! l-am sunat si cica :sarumana mami, nu am timp sa vorbesc!si pa.......hehehe. oricum el e super fericit acolo si asta conteaza cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michi eu am fost la Bio-medica floreasca (e putin mai in fata de spitalul floreasca, pe stanga, langa RZB) la dr Mirea Elena. E fff ok. Mie mi-a fost recomandata de profesorul in dermatologie Dr Nedelcu. Te cots 95 ron pentru una sau 300 ron pentru pana in 10, dar iti spun eu ca e draguta si in pretul asta ti le verifica pe toate. Mie, nu numai ca mi le-a verificat pe toate ale mele dar i-a verificat si semnul din nastere a lui eric de pe spate si vreo 2-3 ale sotului. Al meu acum e intr-o faza in care-i ca o piti de dorobanti. Vrea si el sa i se scoata doar asa de estetic una de pe fata, vrea si el epilare definitiva pe spate (eu i-am sugerat si un cerc pe burta ), vrea si el gomaj. Te doare mintea cei cu el.

Fetelor urati noroc. I-am dat lui Eric galbenus de ou, dupa 3 luni de pauza. Ma rog ca stomacelul lui sa se maturizat si sa aibe puterea de a-l digera.O sa vad in 3-4 ore daca imi mai vomita dupa el.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunflower1979

lulu, v-am vazut pozele; foarte frumoase! iar pe tine te citesc pe la bucatarie, esti o gospodina! nu stiu cand mai ai timp sa faci atatea

dupa orele la birou, dupa ce venim de afara, sau cand iese doar tati cu Luca. imi place la bucatarie, ma relaxeaza.

Mergi la inceput

DANA multumesc. deci ti-a fost recomandata....cand zici "pretul asta" pt o verif completa, te referi la 300 sau 95?

Mergi la inceput