Strumfi de iul-aug 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

mi-am recitit mesajul, e varza
ma refer la 300 ron.

lasati-ma acum ca sunt la cura de ingrasare, nu ma las pana nu termin o paine cu vinete cu maioneza. Mi-au iesit asa de buneeeee

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana multumesc! bai ce scoruri au!

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

mi-am recitit mesajul, e varza
nu ma las pana nu termin o paine cu vinete cu maioneza. Mi-au iesit asa de buneeeee

ce ma enervezi.....am in birou fix o sticla apa si o piersica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

pai Lulu tu poate esti la cura de slabire, cum am fost si eu saptamana trecuta. Trebuie sa slabesc 5 kg, am slabit unul, ca sa sarbatoresc saptamana asta sunt la cura de ingrasare

Sunflower imi place tare mult cum i-ati organizat ziua lui Denis. Se citeste incantarea pe chipul lui. Mi se pare un finut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Dana, merci de idee ... o sa fac in week-end vinete, le coc pe gratar

Mychy si Georgiana, parca voi faceati o "cura" cu magne-b6 ... ati mai luat? cum va simtiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

Dana, merci de idee ... o sa fac in week-end vinete, le coc pe gratar

Mychy si Georgiana, parca voi faceati o "cura" cu magne-b6 ... ati mai luat? cum va simtiti?

Mamica de D&M
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

asa am facut eu week-end-ul trecut, am copt 10 kg de vinete ptr iarna, si mi-au iesit fix 5 pungute.
si vreau sa mai repet figura macar de 2 ori, ca mancam multe vinete, dar astept saptamana viitoare niste vinete de la bulgari, cum sunt ardeii copti in suc propriu(pe care ii ador).vanata coapta, curatata, in borcan in suc propiu, doar o scoti si prepari salata. vreau sa le incerc, ca la cata munca este...zau daca se mai merita
drept dovada azi ma duc si direct pe cumparat vinete ma pun, 2 kg sa imi satisfac pofta, vinovata este dana, dar eu accept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cristina,superba petrecere,doamneee ce incantare,bravooo..denis a stralucit alaturi demamica lui,tortul atat de dragalas...ptiuuu cemi-a placut..nici ca se putea mai bine.

ioana,eu fac acum o cura de 10 zile,nu stiu exact daca- mi face ceva la "pisic" dar sigur ma ajuta sa dorm mult mai bine,am si citit de'altfel ca lipsa de ca si mg provoaca insomnie.dupa astea 10 zile iau fier alte 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

inca n-am pus vinete pentru iarna, asteptam sa se stranga prietenii pe acasa, sa facem "vinete party", adica ne strangem mai multi si coacem cativa saci de vinete ... si mancam vreo galeata ... ce ramane punem pe iarna

Georgiana, la mine problema nu e cu somnul, ca dorm de rup ... eu "am stress" ca nu-mi ajunge timpul pentru cate as avea de facut, la servici avem o perioada nebuna, cica toti sunt in concediu dar e mai agitatie ca oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Stefania eu sunt disperata dupa dulciuri. Sunteti prea departe ca v-as ajuta cu placere sa le dati gata

Sunflower diferenta e ca eu n-am gandit am facut al 2-lea copil si gata (si bine am facut ca daca stateam prea mult sa cantaresc nu mai faceam). Noi la Piatra nu ajungem prea curand (deji mi-ar place tare mult sa revad zona) dar daca ajungeti prin Timisoara la sfarsitul lui august ne vedem .
Ce fain arata curtea la pertecerea voastra si Denis e asa de dragalas si de finutz

Dana bafta sa luati cea mai inteleapta decizie in privinta operatiei lui Eric.
Alunite prost pozitionate am si eu, ba le agatz eu, ba fetele...dar sper sa nu le rupem, pana acum sunt ok.
Ce figura esti cu piti a ta de Dorobanti, lol, dar n-am priceput ce-i cercul de pe burta Nu te necaji ca scapi ieftin, de ziua lui il trimiti la manichiura si te-ai scos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, e cool sotzul tau! sa ne faci o poza cu el dupa ce se ferchezuieste! si din spate musai........

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput