Strumfi de iul-aug 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07
Nu te necaji ca scapi ieftin, de ziua lui il trimiti la manichiura si te-ai scos

aoleu, suntei grozave, fetelor... mor de ras!
cu cercul n-am prea inteles nici eu, dar am zis sa nu mai intreb.
si va multumesc din suflet pentru aprecieri... stiti cum imi merg?... direct la inima!
mai am ceva poze cu copiii si cateva haioase cu taica-meu si un var (preot) lalaind multi ani traiasca. dar n-am putut sa le pun aici .
petrecerea a fost frumoasa pentru ca am fost intre noi si ne simtim bine acolo. in rest, gratar cu de toate, salata cu legume din gradina si un sos de usturoi... mmmm, numai bun sa te iei la pupat dupa aia.

tre sa fac si eu o salata de vinete, ca nu mai tine figura... m-ati umplut de pofta!

georgiana, ce mai face Mihnea?
i-am luat si eu sotului magneziu cu B6, ca-i foarte obosit si stresat. cand il vad ca o ia pe aratura cu nervii ii zic sa mareasca doza .
ah, si apropo de sot, a remarcat o prietena de-a mea ca el lipseste din poze si m-a intebat de ce, n-a fost invitat? si i-am trimis o poza in care l-am prins cum scotea berea din beci, de la rece. ca-n rest el a facut poze, va dati seama.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunflower1979

i-am luat si eu sotului magneziu cu B6, ca-i foarte obosit si stresat. cand il vad ca o ia pe aratura cu nervii ii zic sa mareasca doza .

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

cred ca ii bag si eu la soata o doza tripla, ca io pe aratura in ultimul timp prea des...e o perioada f aglomerata la el la job, vara, nebunie, si acum si cu curu' injectat de gentamicina-- sufera de zici ca a nascut natural tripleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ioana,incearca 10 zile,clar ca ma ajuta ca si eu ca si tine,nu-mi convine nimic,nu e ordine,vejnic sunt obozita,dintr'astea iar cand fac "cura"parca se simt ceva ameliorari.
cristina,mihnea e bine,cu muculeti dardeja m-am obisnuit..sa stii ca sunt pemes dar cam uit sa ma trec pe available.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cu cercul e in felul urmator Al meu ii mai paros asa din nastere, v-ati prins. Inclusiv pe piept si pe burta. Iar pentru ca o duce f bine langa nevasta-sa care gateste extraordinar pe caldura asta rosii cu branza are si un format de burta iesita in fata cam cat juma de minge de baschet . Ei bine i-am sugerat sa-si epileze si burta iesita in fata ca sigur va iesi ca un cerc perfect.

Lulu pai nu sti ca barbatii cand au si o banala raceala e musai sa stea acasa, nu pot merge la servici ca nu se pot da jos din pat. La cum face al tau injectii.....

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

pt stari de nervozitate/stress face minuni cura aia. eu am luat 2 cutii.........deocamdata nu mai am nevoie!

cat despre cercul de pe burta sotului danei....doar o imaginatie "bolnava" poate intelege! Vio, unde esti??????

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh
[ are si un format de burta iesita in fata cam cat juma de minge de baschet .

numa juma de minge????? pai sta bine.....al meu zici ca are burta lu Luciu!

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cristina mi-a placut tortul cu decicatie pentru Denis si mami! super cute!!! Iar Denis mereu a fost un delicat...apropo, pozne stie sa faca?

Dana "curaj gaina" dupa parerea mea ar trebui sa cauti un anestezist bun pentru copii. Matei a avut anestezie la 5 ziel, cu circumcizia, si exact asta ne-a spus chirurgul...vorbiti cu un anestezist bun. Pe de alta parte daca nu il deranjeaza inca (nici pe tine) poti sa mai astepti.

Mychy Bine ca ai intrebat tu de cerc ca eu ramaneam numai cu imagiantia aia bolnava!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

am reusit si eu, yupi, sa vad pozele cu Denisuc, nu mergea picassa, ma pregateam sa ma ratoiesc putin pe la IT, dar am stat cuminte.

Denis, delicat si intre feteeee multe, mami de Denis f sexy

pup si fug la baietii mei si sper ca si la o salata de vinete , poate reusesc sa cumpar eu vinetele si altii sa o faca, sa fie gata cand vin eu din plimbare cu Luca.....hmmm, ce bine suna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

La multi ani Stefania! cu multa sanatate si copii fericiti!
La multi ani copilasilor sarbatoriti in ultimele zile!

Intrebare, si va rog din suflet sa-mi raspundeti daca se poate pe mail/pm fiindca sunt ingrozitor de ocupata zilele astea este vreuna din voi disponibila sa vina la lepsa cu copilul/copiii intre 14-19 august? eventual fara sotzi? eu am ramas in plop in sensul ca sotul meu isi ia concediu abia pe 21 cand ne ducem la mare si eu am concediu de pe 12 si vreau sa ma duc cu Alise sa stau la Lepsa o saptamana, dar n-as fi vrut singurele.... si ma gandeam ca este careva amatoare?

Mergi la inceput