Strumfi de iul-aug 2007 (220)
Raspunsuri - Pagina 10
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Aoleo, stefania! Am gresit andrisantu'. Nu lui simo trebuia sa-i zic poanta cu fratele al mare , ci tie. Cred c-ai inteles gresit. Nu-s gravi. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Mai Vio ce dazamagita sunt eu te astept oricum, mai ai timp
Simo78 spune:
Mychy merci de cafea! mi-am pus un canoi...m-am trezit la 6 jumate cand a plecat sotul si am adormit inapoi pana la 10...ma simt usor vinovata.
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel
mychydutza spune:
bine ca numai "usor"......esti in concediu??????
Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo78 Mychy merci de cafea! mi-am pus un canoi...m-am trezit la 6 jumate cand a plecat sotul si am adormit inapoi pana la 10...ma simt usor vinovata. mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel |
ba io nu m-as simti deloc vinovata, uite asa
chiar as repeta figura numa' ca nu pot
Simo78 spune:
Sunt in medical...nu s-a simtit din activitatea mea frenetica pe forum?
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel
Vivela spune:
neata
eu m-am trezit la 9,20 . bine, m-am culcat pe la 1 si m-am trezit de cateva ori peste noapte - un pisu pt david, cateva mese pt damian...dar tot e ceva de necrezut ca pot fi la ora 9 in pat .
culmea, nu ma simt vinovata .
Lulu, sanatate multa tuturor , sper sa scapati de toate problemele.
Simo, lasa lumea sa vorbeasca. si mie imi tot zice lumea ca TREBUIE sa mai fac un copil, poate iese fata. de parca asta nu-i bun, sau cum? a fost o eroare, ce sa inteleg?
eu sunt f happy cu 2 baieti, sunt convinsa ca se vor intelege f bine (chiar daca acum isi scot ochii). si poate nr. 3 o sa fie fata, dar daca o fi tot baiat nu ma supar. dar nici nu mai insist .
oricum, daca nu ne iese pasenta in 2-3 luni maxim renuntam la idee, ca nu vreau sa ma intorc la munca pt o luna si apoi sa stau acasa iar...adica macar sa intru din cic in cic si gata. si cand m-oi intoarce la munca sa ma intorc definitiv.
Vio, ai nostri copii ar trebui sa se intalneasca. sa discute despre toate kk-turile, poate le trece . bine, D nu exagereaza, doar ca aia i s-a parut lui ceva urat.
eu deja am emotii pt reinceperea gradinitei. ca D m-a anuntat ca el nu mai vrea la gradi. eu i-am zis ca o sa fie alti copii, alte doamne, asta i-a pus capac, ca nu vrea sa auda. naiba stie cum o sa fac. si tre sa-mi iau vehicul, ca pana la gradinita sunt 1,3 km. as putea lejer sa-i fac pe jos doar cu david, dar nu prea vad cum l-as lua si pe damian, mai ales iarna. plus ca-s niste javre de caini vagabonzi care-si fac veacul pe drumul asta, parca nu-mi vine sa risc.
ma duc sa spal copiii. D tocmai ce m-a anuntat ca "mami, era o prostie aia cu care m-am jucat eu" - adica un recipient cu vaselina . si al mic pute de se simte de la capatul satului.
musso17 spune:
buna ziua
Gabi,si eu am emotii,l am mutat la o gradinita mai aproape,sigur va iesi rau ca el abia mergea la aia veche,sa vedem acum,plus ca aici sunt doar doua grupe si am nimerit la o educatoare cam severa...trebuie sa am nervii tari si sa fiu pe pozitii ca am tendinta cand plange sa l iau,hmmm vedem.
mychydutza spune:
neatza. azi dau de baut si de mancat...fara numar fara numar!
la multi ani puiul meu, sa fii sanatos si norocos!
nikole, la multi ani pt Kevin. sper ca macar ne mai citesti!
Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Va invit la o si o tarta de capsuni ca azi am mai imbatranit un an
La multi ani fericiti plini de impliniri si realizari
Kevin - nikole
Iris Ana-Maria - groxy
Andrei - mychydutza
Mychy sa iti traiasca baiatul
ioanaiub spune: