Strumfi de iul-aug 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Simo, cu lacrimi in ochi ti-o spun chiar acum: laur chiar il asteapta pe fratiorul lui mai mare. Sa vina pe la el cand nu mai e asa ocupat cu serviciul.
Ma tem ca in afara de fra-su mai mare putin ca el (a facut 21 in mai ) altu' nu mai pupa. Io voi prinde toamna asta al patruzecilea trandafirash in buchetelul vietzii deci oha bebe. S-a-nchi pravalia. De-acu numa sex de placere, asta e!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

stii care e raspunsul Vio, nu? Un "accident" la care sa nu ai curaj sa "intervii chirurgical". Cam asa am raspuns eu desteptilor care au intrebat daca mai fac si al treilea copil poate iese fata! Frate nush ce-i cu lumea asta! Ar trebui sa-l iubesc mai putin pentru ca nu e fata si stiu deja cum e sa iubesti un baiat? Care-i logica? Mi-as fi dorit o fata doar sa vad cum iese combinatia cu sangele arab si in varianta feminina...si sa cumpar si eu rochite din alea frumoase frumoase . Dar ma bucur muuuult ca e baiat si ca e bine sanatos si mishcacios.

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Lasa Simo ca eu dupa ce am nascut-o pe Saya am fost consolata "poate al 3lea-i cu noroc". Chiar si proaspat nascuta am avut mai muti neuroni activi si-am zis in gand "lasa-l ca n-are nici familie nici copii habar n-are ce-a zis".
Si chiar si in ziua de azi el tot n-are copii si bag mana-n foc ca s-ar bucura sa aiba "ghinionul" meu de-a avea macar o fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Simo, cu lacrimi in ochi ti-o spun chiar acum: laur chiar il asteapta pe fratiorul lui mai mare. Sa vina pe la el cand nu mai e asa ocupat cu serviciul.
Ma tem ca in afara de fra-su mai mare putin ca el (a facut 21 in mai ) altu' nu mai pupa. Io voi prinde toamna asta al patruzecilea trandafirash in buchetelul vietzii deci oha bebe. S-a-nchi pravalia. De-acu numa sex de placere, asta e!

Vio nu stiu daca ai citit dar azi chiar iti spuneam ca te astept cu vestea cea mare sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Aoleo, stefania! Am gresit andrisantu'. Nu lui simo trebuia sa-i zic poanta cu fratele al mare , ci tie. Cred c-ai inteles gresit. Nu-s gravi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Lulu, noi vom fi la mare de duminica 14 august pana pe 19 august, si vom sta la resortul ala Phoenicia Grand Hotel...
Am prins acolo o oferta de 5 nopti extraweekend...
E departe plaja aia cu piratii (de la hanul piratilor, adica) fata de complexul Phoenicia?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza,

Zau ca m-am saturat de medici si toate cele...ce perioada nasoala, am terminat cu soacra si Luca si a fost ieri soata prin medici.
De vreo 4-5 zile i-am observat in cap, lateral, cumva deasupra urechii, o galma, si gaura...par cazut...eeee, ce scenarii am avut in cap nu vreti sa stiti.
el tot zicea ca nu il doare capul, pana ieri dimineatza, cand hop apare si durerea de cap, sau mai bine zis locala, dar durere ,cu ureche cu juam' de fata.
si s-a dus la neurologie-nimik ca cap e ok, l-a trimis la dermatologie. evident ca intre timp si-a adus aminte, ultima oara cand s-a tuns saptamana trecuta l-a ciupt tipa cu masina de tuns si nu a dat importanta atunci...dar uite ca a luat un stafilococ de toata frumusetea si acum ....gentamicna injectabil, oxicilina oral, plus creme, etc.

monica, e destul de aprope de Phoenicia, Hanul Pitarilo, ajungeti direct si pe plaja. Cred ca maxim 2 km (nu te baza pe aprecierea asta, nu am stat bine niciodata la capitolul asta ) dar ok distanta. cred ca pe plaja in 10-15 minute ajungeti?!!?

ma duc sa imi injectez cofeina, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Bai!!!
Am ras si la cocenii si penisul lui mychy

retracteaza ce-ai zis! n-am asa ceva.......cu toate ca , cateodata mi-as dori, ca m-as face prietena cu telecomanda si as trai fericita pana la adanci batraneti!

schimbi prefixu? la multi ani.....cred ca-s prima care iti ureaza!Laur iti calca pe urme! e savuros!

si andrei inventa povesti cu o papusica, Izabela, dupa aia au fost doua papusici Izabela, care se duceau intr-o padure infricosatoare si le manca ursu! end of story!
prieteni imaginari n-are, da' le zapaceste de cap pe bunici. maicamea era ieri tare incantata, ca au facut curatenie, si ca sa scape de andrei i-a zis: du-te si pune tu presuletzele in baie!!! cica le-a pus pe toate la locul lor,k exact cum erau, si sunt vreo 5 bucati!

azi dau cafeaua! Simo?

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

lulu, nasoala treaba cu sotul! bine ca din toate relele posibile , a fost cea mai putin rea! sanatate !!!

Mergi la inceput

Si acum cealalta fatza a emanciparii femeii. http://www.youtube.com/watch?v=imuDWY_4m7M

doar cu sonor are farmec!

Mergi la inceput