Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

felicitari pentru carucioare si vestile de la DT.

Matzaila, eu in sarcina anterioara eram obsedata de ce mananc si cum si cat. Acum nu mai sunt asa. Nu cred ca face atat de rau, atata timp cat nu exagerezi cu consumul.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Adriana, multumesc mult
Eu beau un pahar in decurs de o zi. Cateva guri dimineata, cateva guri la pranz si asa mai departe.

De saptamana asta incep cu cremele de corp si incepe tati sa vorbeasca cu puiul ca sa se invete cu vocea lui.
Avem asa un tati grozav. Ne mai supara el uneori dar rar de tot, per ansamblu ne bucura de cele mai multe ori.

Intrebare pentru cele cu bebe deja, cum a afectat relatia de cuplu venirea bebelui?
Si pentru cele care asteapta primul bebe ca sa nu existe discriminare, cum va vedeti relatia dupa bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

felicitari ptr rezultate la DT

mi-e somn de pic jos...ce va invidiez pe cele care dormiti la pranz

matzaila nu mai bine bei o cafea? si eu am probleme cu tensiunea...e mica am si 8 cu 5 dar cola si pepsi mai au si alte porcarii in ele nu numai cofeina

in legatura cu relatia dupa ce l-am nascut pe Rares parerea mea e ca ne-a unit mai mult...e adevarat ca nu mai ai tot timpul ptr toate nebuniile de la incput desi, daca te straduiesti iti faci timp si ptr asta

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am reusit sa citesc tot capitolul asta, mai am de recuperat capitolul trecut.
Vorbeati de animalele de companie. Noi avem o pisicuta de 4 luni jumate, a primit-o Maria de Pasti de la una din cumnatele mele. O iubeste enorm, e cea mai buna prietena de joaca a ei, asa ca nici nu se pune problema s-o dam. O sa incerc s-o izolez cat mai mult de camera copilului si atat. Oricum e si ea la zi cu toate vaccinurile si deparazitarile. Cand am nascut-o pe Maria aveam in casa (de fapt in curte, e drept) un caine si 2 pisici. Cainele statea oricum in curte iar pisicile erau mari haimanale, erau plecate toata ziua, veneau doar cat sa manance, sa bea putina apa si sa doarma un pic, pe urma erau iar hai-hui. Nu am avut nicio problema de sanatate pe perioada sarcinii si nici Maria nu a avut absolut nimic. Acum la fel, toxoplasmoza mi-a iesit bine. E drept ca pe Maya, pisicuta noastra, n-o pot lasa sa umble hai-hui pe-afara pentru ca e mult prea mica si s-ar pierde, poate abia de la anul sa incercam... Dar tot sper sa fie totul bine cu bebe, in ceea ce ma priveste, voi face tot posibilul.
Concediul nostru a fost frumos, am fost cateva zile la munte, la Obarsia Lotrului (o zona absolut superba), apoi am fost la Brasov la bunicii mei, apoi o saptamana la Eforie Nord...Ne-am simtit bine, ca intotdeauna cand mergem acasa. Am avut si peripetii, ca nu se poate fara, dar am trecut peste.
Spunea cineva ca vrea sa faca o excursie cu masina in Italia si ca ii e teama. Noi acum in concediu am venit cu masina 2000 de km. Iar sotul meu e genul care merge fara pauze, nu se opreste sa doarma, oprim doar ca sa alimentam si pentru nevoile fiziologice. Facem cam 21 de ore pe drum, acum, cand am venit spre Bucuresti am facut 23 ca am prins un accident urat pe autostrada in Germania si ceva reparatii pe autostrada in Ungaria. Dar la intoarcere am facut 21 de ore. Acum depinde de fiecare cum rezista, eu sunt obisnuita cu astfel de drumuri, in ultimul timp numai cu masina am mers in Romania. In septembrie venim iar, pentru o saptamana si tot cu masina vom merge. Voi avea 23 de saptamani, sper sa rezist bine.

Am si eu o intrebare. Am vazut ca vorbiti de amniocenteza. Imi poate explica si mie cineva ce inseamna analiza FISH? Am o cunostinta care trebuie sa faca amnio, o costa, cel mai ieftin, 18 milioane si sunt persoane fara posibilitati. Poate nu e nici la ea nevoie de cine stie ce analize, poate e suficient acest FISH si ar mai economisi niste banuti. Ei i-a iesit prost dublul test... Poate sa imi spuna cineva ce este acest FISH? Multumesc mult.
Inca o data bun venit noilor burtici si felicitari celor care au aflat culoarea caruciorului!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 16+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Matzaila, referitor la intrebarea ta, nu stiu cum e in alte cupluri, dar in cazul nostru relatia a fost pusa la grea incercare dupa sosirea copilului. Maria a fost (si inca mai e) un copil extrem de solicitant, astfel ca deseori ajungeam la certuri pe fond de stres, oboseala maxima, etc. Daca nu am fi avut o relatie bine sudata, probabil ca am fi ajuns sa ne despartim. Din fericire am reusit sa trecem cu bine peste toate incercarile iar acum sper sa fie mai usor pentru ca deja stim la ce sa ne asteptam. Oricum ne facem sperante mari ca bebe2 sa fie mai cuminte decat Maria.
Miercuri mergem si noi la controlul lunar si sper sa ne poata spune cu siguranta si daca e intr-adevar fetita sau nu.
Cat depsre bebe, intervalul de timp in care e activ e intre 12 si 5 dupa-masa. In rest e tare cumintel, nu-l simt mai deloc.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 16+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

angel _lexi eu ziceam de italia...imi e groaza ca o sa intepenesc pe drum (sunt operata la coloana am si o noua hernie de disc) plus maine picioare umflate...o s avad eu daca plec sau nu
in alta ordine de idei ai cumva o idee de cazare la Obarsialotrului...ca nu gasesc mai nimic si avem programata o Transalpina pentru weekendul asta prelungit. merci

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Matzaila, si la noi a fost tare greu cu relatia dupa ce s-a nascut Rebeca. Oboseala si stresul (eu nu am avut concediu postnatal) ne-au macinat relatia destul de rau. Avea Rbeeca vreo 3-4 luni cand am vrut sa imi iau copilul si sa plec. In fine, a trecut. Acum suntem mai apropiati ca niciodata.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare de la Iasi

Stress maxim stau ca pe ace ca acusi plec spre casa sa fac un dus si sa merg la echo.

Felicitari Kraluca pentru vestile bune!

Felictari tuturor feteleor cu vesti de la echo.

Lexi exact acelasi lucru am patit si noi dupa ce s-a nascut Sara eram obosita si plina de nervi ca alaptam si ma trezea des noaptea si incercam sa fac fata si cu casa,mancarea si ajungeam sa ne certam dar mai mult ma certam singura ca de obicei sotul nu avea nici o vina . Noi eram casatoriti de 5 ani si la fel am trecut cu bine peste toate. Dupa ce a mai crescut putinel o culcam devreme ca sa petrecem noi singuri cateva ore sa ne uitam la filme si alte chestii

Ale mele sunt pisici de casa nu vad ele soricei purtatori de toxo ca sa fie in pericol sa se imbolnaveasca asa ca mai tare ma tem ca din spetembrie merge Sara la gradinita. Ea va fi o "sursa" de bacterii, bine ca nici meseria nu ma fereste deloc de contactul cu oamenii dar morfogeneza este incheiata deja asa ca sper sa trecem cu bine si sarcina asta.

Eu am o stare de foame continua si salivez ca un buldog nu alta. sarcina trecuta se terminase hipersalivatia in sapt 12 acum vad ca sufar mai mult.

O zi frumoasa!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 11s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Uau, deci e o provocare
Mie mi-a povestit mama ca fratele meu a fost cumplit. Tata pleca sa doarma in gara cu 4-5 ore inainte sa-i vina trenul doar ca sa prinda putin somn. Toti cunoscutii cand aud de fratele meu mic spus ca a fost cel mai rau copil posibil, faceau cu randul sa-i ajute pe ai mei.
Din cauza asta parintii nu au mai vrut copii. Au trecut cinci ani si o conjuctura favorabila de m-am nascut eu. Mama a plsns non-stop in primele luni gandindu-se la ce o asteapta.
Si am venit eu, care am dormit din prima noapte de la 9 la 6. Tipam doar daca ma atingeai in intervalul asta. Spunea mama ca eram uda pana in gat cand ma schimba dimineata dar fericita ca dormisem si asa sunt si acum. Orice pana la somnul meu.
Asa ca sper sa am un beietel lenes care sa doarma macar 4-5 ore legate ca sa supravietuim si noi si pentru ca asa ar fi corect,nu?

Care ar fi sfaturile voastre pentru cuplurile care acum au primul bebe? Ce ati face diferit acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Matazila

Mi-as lua femeie care sa vina sa faca curat si eu sa ies cu bebe la plimbare sau sa stau sa fac ceva pentru mine. M-as duce mai devreme la sala ca sa socializez si sa ma simt bine in pielea mea, coafor etc. Cand apare bebe mic uitam sa mai fim femei suntem doar mame asta e problema parerea mea.

Si la mine a fost la fel fratele meu horror si au asteptat 7 ani sa ma faca pe mine.

Mai vb.

Nu mai schimb samnatura ca nu am timp 13 +

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 11s+
iulie 2008

Mergi la inceput