Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)
Raspunsuri - Pagina 16
Alice_Elena spune:
adriana, inteleg. si noi la fel. vine ziua Marei...
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+
kraluca spune:
neatza fetelor!
eu am fost astazi la morfologie si l-am vazut pe bebe... nu statea deloc. s-a chinuit dr sa-l masoare... nici macar inimioara nu a reusit sa o auda cum trebuie ca facea tumbe, dansa, numai linistit nu statea. in rest, eu nu prea ma pot bucura de vestile bune ca am o durere incredibila de cap. am avut dureri si sapt trecuta, si astazi m-am trezit cu durere. dr a spus ca e din cauza tensiunii mici (dar nici cu cafeluta nu trece). rezultatul la dublu test il primesc la sfarsitul saptamanii.
va poop si va doresc o saptamana frumoasa!
sophia_m spune:
neata fetelor
kraluca, ma bucur ca ai un bebe activ
eu incep sa am ceva emotii cu dublu test-ul asta de azi..am citit fel si fel de povesti pe internet si mai am putin si ma razgandesc
ecografia asta de la dublu test se face in 3D? pentru ca mi se pare si f scumpa toata treaba asta..
ce sa zic, sper sa vin cu vesti bune..la ora 15 trebuie sa fiu la spital, sa ne tineti pumnii
va pupam, sa aveti o saptamana usoara
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
11+
Matzaila_81 spune:
Neata dragelor,
felicitari pentru fetele cu eco. Eu abia astept pe urmatoarea sa-l vad pe micul lenes din nou. Al meu dormea dus ultima oara.
Astazi un nou inceput de saptamana.
Am in continuare ameteli cumplite si nu pot sta in picioare dar cam atat momentan. Am ramas si cu o mare greata la pui.
Ieri am facut vinete umplute, o mai mare bunatatea, trebuie sa ma gandesc la ceva si pentru maine
Casc de nu mai pot in rest si-mi caut crema de corp ca sa nu ma loveasca vergeturile fara mila.
Pentru cele de peste treizeci de ani nu ma suparati prea tare va rog. Suntem toate tinere si fericite asa ca sa nu va aud ca va plangeti.
Va tuc pe toate
bulinuta27 spune:
neata fetele
aerilian felicitari pentru caruciorul roz
adriana imi e groaza de drumul lung...picioare umflate etc
ieri am avut o durere de cap de am zis ca imi crapa capul...
eu nu mai merg la dr pana la 12 saptamani...sa vedem
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
tebligia spune:
buna dimineatza burtici
noi acum a venit de la dr , la bitest a iesit asa "Riscul de varsta pentru dublu test este de 1: 504 (frecventa cu care apare sindromul Down la copii nascuti din mame de 31 de ani este de 1:504), pentru trisomia 21 risculbiochimic individual calculat - in functie de varsta gestationala si valorile masurate ale analizelor este de 1:9726, iar riscul combinat care ia in calcul si valoarea translucentei nucale (obtinuta echografic) este mai mica de 1:1000. RISCUL ESTE SCAZUT(sub valoarea cutoff corespunzatoare riscului de varsta al femeii de 35 ani si sub valoarea pragului pentru care se recomanda amniocenteza, care este de 1:250).Riscul combinat de aparitie a trisomiei 13/18 (sindrom Edwards) este mai mic de 1:10000- RISC SCAZUT"
deci mai pe scurt a iesit bine dublu test si dr a zis k nu mai este nevoie de triplu test,
bebe azi la echo a fost ff vioi si se pare k este fetita dar a zis k o sa-mi confirme pe 20 august la 16 saptamani k azi se tot misca si nu prea reusea s-o prinda bine..
o sapt usoara
alina_anto spune:
tebligia, raluca Felicitari pt rezultatele bune! Ce-mi place cand citesc asa postari!
Raluca Si eu am tensiune mica. Ultima oara, cand am fost la dr aveam 9 cu 5. Dar eu nici nu mai beau cafea de cand am ramas , vin rosu nici atat nu beau, ca nu imi place. Am norocul ca beau foarte mult apa plata (3-4 litri/zi) si ajuta foarte mult.
Sofia Te asteptam cu vesti diseara!!
Noi tocmai am papat ciorbita de curcan buuuuna si snitele cu castraveti murati (nu mi-a trecut pofta de muraturi. Mai stam putin si mergem la nani.
Alina 16+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Alice_Elena spune:
Fetelor, felicitari pt vestile bune!
Abia astept sa merg si eu la eco, dar abia Pe 30 august am programare pt morfologia de trim 2
In rest noi suntem bine, ma simt ok, am energie :) nici nu prea am de ales ca ma alearga mara prin casa bebeloiul se misca tot mai tare, cel mai mult il simt seara cand ma linistesc si eu
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+