Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)
Raspunsuri - Pagina 15
adrianaBuc spune:
alice, hehe, nu inca. Ca am buget redus pentru vreo 2 saptamani.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+
aerlilian spune:
Buna dimineata, dragelor!Am lipsit dintre voi mai bine de o saptamana dar m-am mai rasfatat cu un pic de vacanta...Aseara am fost sa-mi vad si eu minunea (nu ne vazusem de doua saptamani, de la morfofetala!).E bine, creste corespunzator,aseara am aflat ca de acum nu ne vom mai masura in cm ci in grame.Si avem 107gr, iar ecografic e mai mare co o zi.D-na dr nu l-a putut face fericit pe sotul meu, a confirmat ca e fetita...Oricum deja taticul s-a obisnuit cu ideea si cautam numele ideal pt copilul nostru.Sa nu va imaginati ca nu sunt dispute si aici...In rest, astept cu mare emotie amniocenteza din 24.08.Sper ca totul sa fie ok.
14+
alina_BB spune:
Buna dimineata mamici
Am intrat doar sa va si sa va urez o zi cum nu se poate mai frumoasa si cuminti.
Alina13+
alina_anto spune:
Neata dragelor!
Chri Si mie mi se contracta destul de des uterul, il simt pietroi, mai ales cand ma intind pe spate. Eu inca iau no-spa, 2 pe zi. Dr mi-a zis ca e ok, atata timp cat nu doare burtica si sunt la o frecventa de min 30 min.
aerlilian Deci s-a confirmat caruciorul roz! Felicitari~!
Lady Sa aveti petrecere frumoasa azi!!
Mihacor In ultima saptamana, dupa ce ne-am intors din concediu, m-am simtit foarte rau cu stomacul. Orice inghit (mancare, lichide-apa, lapte, etc) imi da dureri si crampe. Nici nu stiu ce sa mai mananc.. Am incercat sa tin regim, sa mananc dietetic, dar degeaba. Pt arsuri poti lua dicarbocalm. Pt greata si dureri nu stiu. Sanatate!
Alina, tu ai spus ca vei avea un mic mulatru? Vaai, abia astept sa il vedem!!
Va doresc o duminica frumoasa!
Noi mergem la o aniversare in parc. Ieri am dus-o pe Sara la AFI, la Winnie the Pooh. Nu prea i-a placut, dar a rezistat tot filmul.
Alina 16+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_BB spune:
Da Alina.... voi avea un mic mulatru... mi-am dorit un copil mulatru cu multi ani innainte sa ma casatoresc...mama imi zicea ca sunt nebuna.....dar destinul a fost ca iubirea mea si sufletul meu sa fie un barbat de culoare si pot sa spun ca e cel mai bun barbat din lumea aceasta pentru mine. suntem casatoriti de 2 ani si in sfarsit Dumnezeu mi-a dat minunea pe care o asteptam de atatia ani.sunt atat de fericita si implinita acum incat am impresia ca pot muta muntii(si mai am si cea mai usoara sarcina).
VA
Alina13+
sophia_m spune:
buna burtici
nu v-am uitat, de fapt va citesc, dar nu prea imi arde de nimic cu greturile astea si oboseala ce ma caracterizeaza in ultimul timp
una peste alta pe 1 august am fost la eco,aveam 10 sapt si 6 zile si bebe 11 sapt si 1 zi..pana acum a fost in urma cu 2-3 zile si acum a luat-o inainte cu 2 zile micutul de el
bebele era super activ, dadea din manute si din picioruse fara incetare, nu am reusit sa vedem sexul din cauza energiei lui
luni avem programare pentru dublu test, abia astept sa il revad iar pe duracell, poate ne arata si o putulica ceva(eu cred ca e baiat la cat e de activ)
am scapat si de eco vaginal, mi-a facut abdominal, mare surpriza pentru mine
felicitari fetelor pentru baietei si domnisoare
alina, puiut mulatru zici..superb
eu mi-as dori pe langa copilul/copii mei sa mai infiez si un copilas mulatru
sa aveti o zi linistita
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
11+
sophia_m spune:
buna burtici
nu v-am uitat, de fapt va citesc, dar nu prea imi arde de nimic cu greturile astea si oboseala ce ma caracterizeaza in ultimul timp
una peste alta pe 1 august am fost la eco,aveam 10 sapt si 6 zile si bebe 11 sapt si 1 zi..pana acum a fost in urma cu 2-3 zile si acum a luat-o inainte cu 2 zile micutul de el
bebele era super activ, dadea din manute si din picioruse fara incetare, nu am reusit sa vedem sexul din cauza energiei lui
luni avem programare pentru dublu test, abia astept sa il revad iar pe duracell, poate ne arata si o putulica ceva(eu cred ca e baiat la cat e de activ)
am scapat si de eco vaginal, mi-a facut abdominal, mare surpriza pentru mine
felicitari fetelor pentru baietei si domnisoare
alina, puiut mulatru zici..superb
eu mi-as dori pe langa copilul/copii mei sa mai infiez si un copilas mulatru
sa aveti o zi linistita
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
11+
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, am revenit azi-noapte din concediu.
Nu am citit nimic din urma deocamdata, dar promit sa recuperez zilele urmatoare.
Ii multumesc lui MyLady pentru treaba grozava pe care a facut-o cu capitolele si listuta.
Eu ma simt bine, saptamana trecuta am simtit pentru prima oara miscarile lui bebe si am mai remarcat ca nu pot manca decat foarte putin. Altfel am niste crampe de ma cocosez si ma balonez teribil. Asa ca mananc cat sa nu mai simt foamea, ceea ce e foarte bine.
Despre concediu va povestesc maine.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 16+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
P.S. Bun venit noilor burtici! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 16+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
alina_anto spune:
Lexi Bine ai revenit din concediu!!!
sofia Ne era dor de tine! Sa stii ca Sara in burtica era exact cum spui tu, duracell. Stiu ca fetitele sunt mai agitate. Acum vad ca a fost un bebe al meu e linistit la toate ecografiile (pana acum).
Alina Ce frumos! Ma bucur ca traiesti o asemenea dragoste si ca va implineste iubirea acest bebelus! Si eu am trait acum 11 ani o scurta dar intensa poveste de dragoste cu un mulatru (mama romanca, tatal cubanez). Ne doream copii impreuna si ma vedeam cu micutii in brate. Ne-am iubit foarte mult, dar din pacate el a trebuit sa plece din tara, eu nu l-am putut urma, trebuia sa imi termin facultatea, etc..si ne-a fost foarte greu. A fost o despartire dureroasa, brusca.. Dupa un timp l-am cunoscut pe sotul meu, dar o perioada am simtit ca nu imi incheiasem "socotelile" cu mulatrul meu, simteam ca inca mai simt ceva dragoste pt el... Dar a trecut si din pacate acum aproape 2 ani s-a intamplat o nenorocire, l-a rapus o boala crunta.. Am ramas cu amintiri frumoase.
Nu regret nimic din ce am trait sau am ales, pana la urma destinul hotaraste pt noi.
Alina 16+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)