Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)
Raspunsuri - Pagina 14
happymumy spune:
Buna dragi burtici!
Iaura, felicitari pentru fetita!
Bulinutza, nu mai zice ca esti baba, ca si eu am 33 de ani , dar nu ma simt deloc baba .
Alina bb, bine ai venit.Sa stii ca avem acelasi DUM si DPN.Super tare!
Apropos de asta, lady cind ai timp schimbam si mie DPN-ul te rog frumos, la primul control imi spusese 15 februarie, dar saptamina asta mi-a spus 9 februarie.Mi-ar fi placut mai mult pe 15 dar asta e...
Marti am fost la control, de fapt la morfo, iar miercuri scrisesem un mesaj, dar pe care nu l-am mai vazut ulterior. Masuratorile sunt ok, acum astept si rezultatele analizelor de singe.Tot nu a vrut d-na dr sa ne spuna sigur ce este , dar sotul meu radiaza de fericire ca e baietel, pentru ca e convins ca a vazut el ceva acolo .Ma mai duc iar peste 2 saptamani sa ne confirme "diagnosticul" de baietel.
Astazi nu stiu ce am , dar ma simt tare mare si grea.
Pupici tuturor!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 13+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
Chri70 spune:
Alina, Adriana, bun-venit, sarcini usoare!
Iaura, felicitari pt. fetita!
Fetelor, la mine au inceput contractiile Braxton Hicks saptamana asta. Voi ati avut? Nedureroase, neregulate, cam 10 pe zi. Ieri am fost la medic si e bine - colul inchis, bebe saltaret. Mi-a zis sa nu fac activitate fizica si sa ma duc din nou luni. Pe net am citit ba ca ar fi normale, ba ca nu... Sper sa fie bine.
+15
adrianaBuc spune:
salutari si de mine
bulinuta, de ce sa nu rezisti?! Pauze de dezmortire la fiecare ora si gata.
Chri, eu nu am avut contractii la Rebeca decat pe la 27-28 sapt asa ca nu pot sa te ajut. Cred ca totusi e cam devreme pentru ele.
Si eu am 32 ani! Deci suntem mai multe la "categoria grea".
DNPul nu se schimba. Ramane acelasi indiferent de cel ecografic. Ala se modifica la fiecare ecografie in functie de cum a crescut bebe.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+
alina_BB spune:
[quote]citat din mesajul lui happymumy
Buna dragi burtici!
Alina bb, bine ai venit.Sa stii ca avem acelasi DUM si DPN.Super tare!
Multumesc mult Happymummy si ma bucur sa impartim aceeasi varsta de burtici....eu am fost la bitest+echo pe 1aug si ina astept rezultatul analizelor. Am intrebat-o pe D.na doctor daca imi spune sexul bb-ului meu dar a zis ca e prea mic sa stie sigur sigur dar ca tinde spre baiat si m-am bucurat pana la lacrimi. Urmatoarea echo o am pe la sf lunii cand vine si sotul meu in tara
tesi o zi frumoasa!
Alina13+
alina_BB spune:
Totul va fi bine Chri70 sunt convinsa...BB si eu o sa zicem o rugaciune si pentru tine.
Te -am!
Alina13+
mihacor spune:
buna seara fetelor...
am reusit si eu sa intru in seara asta...
multi pupici la toate si multa sanatate,bebei cuminti....
eu ma simt rau...dimiteata vomit pana nu mai pot...in timpul zilei abia reusesc sa pap cate ceva...si seara incepe sa ma doara stomacul si sa am arsuri,care ma tin toata noaptea si nu ma lasa sa dorm...
azi am fost la farmacie si mi-am luat ceva gel de baut...l-am luat de o ora si tot degeaba...
va rog mult de tot...cele care ati avut sau aveti asa probleme...ce luati?luna asta vine cineva din romania si poate mama sa imi trimita...ca,medicul meu de familie de aici e in concediu si nu vreau sa ma duc la cel care il inlocuieste...
in rest sper ca bebe e bine...mi s-a umflat burtica putin...
intru sa citesc ce ati mai scris...ca am pierdut mult...
am fost doua saptamani in concediu,dar mai mult in pat am stat...si apropo de simptome...mai am niste transpiratii din cand in cand in timpul zilei reci...si simt cum creste bebe si bineinteles intepaturile de rigoare prin burtica,probabil de la cum creste uterul...
va pup inca o data si va doresc cat mai putin probleme pana vin bulagarasii nostri...
12+
hope_blue spune:
Buna dragi mamici,
si eu am un bulgaras pretios in burtica si va citesc de ceva timp asa fara sa intervin.
Am un raspuns pentru Mihacor : medicul meu homeopat mi-a recomandat sa iau Gastrocynesine de la Boiron si pe prospect scrie ca e permis in sarcina. Mie mi-a facut bine, dar eu nu am avut simptome severe. Adica puteam suporta, pana intr-o zi cand am facut o indigestie de m-am ingrozit. Sper sa-ti fie de folos!
tebligia spune:
buna dimineata burtici
bun venit noilor viitoare mamici
noi luni mergem sa ne citeasca bitestul si speram sa fie bine
pupam si weekend placut
14+
adrianaBuc spune:
neata
mihacor, din pacate nu poti lua mare lucru. O sa mai treaca putin si o sa treaca si starile astea. Inca putina rabdare. Eu nu am luat nimic in nici una din sarcini, doar rennie din cand in cand atunci cand ardea rau.
hope_blue, nu intri in listuta?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+
Alice_Elena spune:
neata!
eu n-am avut greturi la niciuna din sarcini..
adriana, ai reusit sa te programezi?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+