Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)
Raspunsuri - Pagina 13
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena neata! eu sunt treaza de la 7 jumate, imi pica ochii. copilul asta al meu a inceput sa loveasca serios, se simte daca ti mana pe burta, l-a simtit si sotul meu intr-o seara zi frumoasa Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 17+ |
L-am simtit si eu aseara asa bine, s-a miscat de cateva ori si mi-a dat cu piciorusele, scumpul meu pui
Bun venit Alina, Adriana!!
Puiutza Cred ca totul va fi bine! Iti vei tine puiul in brate sanatos si frumos!
Alina 16+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
puiutza27 spune:
Imi scuzati greselile de tastare, sunt la munca si printre reglarile de balante va urmaresc si pe voi.....
10+
alina_anto spune:
citat din mesajul lui puiutza27 Imi scuzati greselile de tastare, sunt la munca si printre reglarile de balante va urmaresc si pe voi..... 10+ |
Distractie placuta si vreme buna sa aveti la mare!!!
Alina 16+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
puiutza27 spune:
Alina, multumim, abia astept: SI SA IMI TIN PUIUL IN BRATE si sa mergem la mare!!!!!
10+
bulinuta27 spune:
Matzaila el e fff bine acum, a recuperat total a mai ramas problema cu okisorii: are +8.5 la ambii - nici asta nu se stie cauza...
puiutza sper sa fie totul bine...distractie placuta la mare
alina _anto ce super...stiu senzatie...e unica, nu se compara cu nimic
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
iaura21 spune:
bun venit fetelor noi...am uitat ieri ,eram prea prinsa de ale mele bucurii...
adriana ,foarte frumoasa fetita ta,e clar eu sunt topita dupa fetite si DD uite ca imi da si mie una
puiutza ,sa iti ajute si tie DD sa ai un bebe sanatos sa treci cu bine peste nelinistile astea, of .cred ca e f. grea pt. tine asteptarea ...dar concediu placut la mare
se vorbeste despre mancare...eu in continuare nu prea am pofta de mancare ,mananc rar si destul de putin ,dar bag la greu fructe si lactate si am pus 3 kile pana acum, dr. zice ca e ok si mi-a estimat un castig ponderal de pana la 14 kile...cam greu cred eu dar ar fi fain
peste tot vad gravidute cu burtica mult mai mare ca a mea ,e drept si la a 2 a sarcina...daca nu as sti ca bebe e ok mi-as face griji si din cauza asta ,dar m-am linistit ,cel putin deocamdata
pupici burticoaselor
minunea mea 18+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
alina_BB spune:
Buna mamicile,
Avand in vedere ca eu nu lucrez m-am trezit astazi la ora 11 cu o foame teribilla si cu o pofta nebuna de branzica cu ceapa ceea ce am si mancat dupa care am baut cred ca o jumatate de litru de lapte. zici ca sunt sugar nu altceva....sotul meu glumeste cu mine ca o sa ne iasa bb-le alb si nu mulatru asa cum ar trebui. abia astept sa imi simt si eu "baiatul"(sper eu) sapot sa impart cu voi sentimentul acela minunat. Chiar daca nu am mai fost insarcinata pana acum , consider ca atunci cand misca omuletul in tine trebuie sa fie cel mai frumos sentiment de pe pamant.....
Va si va doresc o zi fantastica!
Alina13+
My_Lady0091 spune:
am intrat sa va doresc un sf.de sapt. placut!Io-s ocupata pana peste cap cu de-ale cununiei treburi, plus curatenie,mancare acasa
ieri m-am vopsit, un blond cu reflexii cenusii asa frumos
azi operatiunea epliare acasa..manichiura si pedi...iar maine coafura plus machiaj!
va pupic pe toate!
ps:saptamana viitoare ma mai ocup de listutza,dar pana atunci poate apare lexi!
*Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
cris_cris1 spune:
citat din mesajul lui bulinuta27 ...ma consider si baba ...am 33 bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
eu am 35 jumate hai sa nu ne consideram cum ai spus
Stres am si eu pana la eco pe 8 august - rau de tot
bulinuta27 spune:
azi merg la dr...sa vad ce e cu durerile astea de burta...
gata nu mai zic ca sunt baba
vreau s adorm in weekendul asta ca ma simt super obosita
am si alta dilema acum: in primele 2 saptamani din sept aveam programata o vacanta prin italia cu masina...nu stiu daca rezist...pe de alta parte...pana la anu mi se pare o eternitate...caci sunt convinsa ca nici de rev nu mai plecam nicaieri...probeleme mari ce am eu
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze