Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

matzaila...la prima sarcina am fost relaxata din punctul asta de vedere si am avut o sarcina groaznica...desi TT. DT etc au iesit bine am avut probleme mari cu piticul dupa nastere...o hemipareza pe partea drepata nu se stie cauza motiv pentru care am tras luni de zile cu recuperarea
acum dupa 5 ani de atunci...am asa o stare mai

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Bulinutza, imi pare tare rau.
Cum e piticul acum?

Ai nascut natural prima oara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_BB spune:

fetelor eu am inceput cam de la 9+ sa mananc mai mult ....adica mese mai mici si mai dese caci altfel simt foamea in cosul pieptului....aaasi ma trezesc mereu pe la 6.30 dimi sa mananc ceva sau macar sa beau putin lapte pt ca imi place atat de mult incat l-as bea in loc de apa

VA burtici

Alina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eu la prima sarcina am mancat des, foarte des. Altfel mi se facea rau; asa am reusit sa pun 3 kg in primul trimestrul. De data asta nu am pus nimic pe mine, dar mi-au ramas suficiente in plus de la prima sarcina.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

neatza! si eu am inceput sa mananc mai des deoarece am o stare de ameteala si slabiciune pe care nu o aveam pana acum! acum, eu cred ca ameteala este si de la tensiunea mica... si mai fur cate o gurita de cafea!
legat de griji si analize... mi se pare normal sa ne facem probleme, in conditiile in acre exista atatea surse de informatii si de stres (de altfel). oricum, pe langa informatiile de pe net, cred ca ar fi indicata si un pic de credinta
sa aveti o zi excelenta!

12+

Mergi la inceput

Neata cucuietelor!
Nu stiu ce sa fac de mancare in week-end. Desi au disparut greturile in mare parte tot nu prea suport mirosul de mancare gatita. Ca sa nu mai zic ca puiul imi face greata instant.

Eu mi-am propus sa rontai cate cea, o pruna sau o caisa la doua ore. Sa vedem ce rezultate o sa am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Neata burtici!

Alina, bine ai venit, sa fii sanatoasa si sa ai bebel sanatos!

Fetelor, ultima data spuneam ca voi merge la medic si am fost...... Mare bucurie am trait in acele momente cand l-am vazut pe bebe. Sotul meu, cel putin, era total marcat, nu ii venea sa creada ca in urma cu doua saptamani era un ghem si acum este bebe in toata regula, cu manute si picioruse, nasuc, tot cei trebuie. Si doctorul era fericit (influentat si de noi) de ceea ce a vazut ... Toate masuratorile au fost perfecte. Era party acolo la bebe... dadea si din maini si din picioare de mama focului...
In alta ordine de idei, am stabilit cu medicul asa: amniocenteza o sa o fac cu el, recoltarea se va face la spitalul Bucur, dupa care sotul meu v-a duce eprubeta la MedLife. Am stabilit sa o facem un pic mai devreme, la 14 saptamani, tinand cont ca deja exista suficient lichid amniotic. In rest, ne rugam la DD sa fie bine si bebe sa ramana alaturi de noi. , sunt fascinata de el si il rog din tot sufletul pe Doamne Doamne sa mi-l lase pe bebe .

Pana mai am alte vesti, va doresc sanatate, ca e mai buna decat toate!

PS: Azi la 3-4 plec la mare, sa ne relaxam si noi un pic ca tare bine ne simtim cand iesim din Bucuresti.

Maine implinim 11 saptamani

10+

Mergi la inceput

Puiutza, cat o sa te coste pe tine amniocenteza?
Ma bucur ca puiul e ok.

Sotul meu nu a vazut inca micuta comoara. Astazi radeam cu el sil-am botezat preventiv Janosz si cred ca asta va fi apelativul pana la nastere.
Mie mi-au facut eco intravaginala si la 13 saptamani asa ca jumatatea mea a ramas afara. Eu m0as fi simtit jenata iar lui i se face efectiv rau la gandul ca cineva baga ceva in mine fie ea si doctorita mea.
Data viitoare insa la eco normala o sa ne vedem amandoi odrasla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata!

eu sunt treaza de la 7 jumate, imi pica ochii. copilul asta al meu a inceput sa loveasca serios, se simte daca ti mana pe burta, l-a simtit si sotul meu intr-o seara

zi frumoasa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Matzaila_81, eu nu am facut nici o ecografie intravaginala, doar ambominala. Legat de pretul amniocentezei, ma va costa doar laboratorul Medlife: test FISH 575 lei si determinate toxoplasmoza in lichidul amniotic 495 lei. Rezultatul il primesc in maxim 4 zile. Recoltarea nu ma costa nimic

10+

Mergi la inceput