Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)
Raspunsuri - Pagina 11
dr_anca spune:
Salutare!
Ce mult ati scris de abia am recuperat.
Mi-am luat si eu analizele ca le facusem dar nu am luat rezultatele, toxoplasma negativ. Ei nu cred ca il mai repet ca in sarcina trecuta in trim. III. ce e amuzant ca atunci nici nu mai schimbam nisipul la pisici acum imi vad de activitatile obisnuite numai ca ma spal non-stop pe maini.
Eu nu sunt deacord cu datul animalelor de companie atunci cand apare un beblus. Asta e parerea mea personala. Mi-a fost frica de pisici in joaca sa nu sara pe fata bebelusului dar ele s-au speriat ingrozitor de plansul ei, fugeau si se ascundeau panicate prin casa. Bine ca le mai inchideam in alta camera sa mai dorm ca motanul venea sa-mi cante o serenada cand eu alaptam de 3 ori pe noapte si mai dormeam in timpul zilei.
Bine ca pisicile au 8 ani acum si nici nu imi imaginez viata fara ele, Saruca le saluta cand intra in casa si le cauta daca nu apar la usa. Sunt membrii de seama
A trecut si nunta la care am nasit, da pacat ca nu au tinut finii la nici un obicei, asta e treaba lor.
Sa venim numai cu vesti bune!!!!!!
Nu mai schimb semnatura acum dar e 13+
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 11s+
iulie 2008
alina_anto spune:
Iaura felicitari pt bebe roz~!!!!
tocmai am venit de la plimbare. Am vizitat o prietena buna, mamica si ea, si m-am intors cu 2 sacose pline de haine pt gravidutze!!!! SUNT toate aproape noi si imi vin perfect!
Acum ne pregatim de nani.
Va pup
Alina 15+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_BB spune:
buna fetelor... vreau sa fiu si eu pe listuta langa voi....sunt nascuta pe 15.07.1982, am DUM=05.05.2011 si DPN=09.02.2012....va pup si bb-ei sanatosi
Alina
alina_BB spune:
Ai mare dreptate sa stii....daca noi ingure nefacem ganduri negre , la ce sa ne asteptam de la cei din jur? si pt mine autosugestia joaca un rol important. pana am ajuns la 10+ si am facut analizele de toxo....nu vroiam sa mananc branza desi sunt mare fan, laptele il fierbeam de 2 ori chiar daca era pasteurizat, carnea o extrafierbeam innainte sa o prajesc etc....asa ca imaginati-va cu ce stres am trait...dar analizele mi-au iesit neasteptat de bine si m-am hotarat ca nu are rost sa ma necajesc si sa imi supar bb-ul degeaba. Pe 1august am facut bitestul+echo si doctorul a zis ca tinde sa fie baiat....dar imi va spune sigur la echo de 1septembrie asa ca am emotii pana atunci.....sunt increzatoare ca totul va fi bine
Va si ei sanatosi
Alina13+
Matzaila_81 spune:
Nici eu nu am dat datele cred.
Data nasterii 04.10.1981
DUM 29.04.2011
DPN 05.02.2012
alina_BB spune:
Felicitari pt sarcina si pentru micuta comoara de 1an1luna1zi azi. Eu am UM 05.05 cu 1 zi innaintea ta....si e frumos sa am pe cineva cu aceeasi varsta de burtica . sper ca va fi totul bine si sa avem BB-ei sanatosi
Alina13+
bulinuta27 spune:
si eu am un stre acum pana pe 22 august...cam aiurea cei drept...ma consider si baba ...am 33
felicitari fetelor care au fost la echo si au aflat ca e totul ok cu bb
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Matzaila_81 spune:
De ce ai stres Bulinuta?
Hai sa fim mai barbate, da?
Fetele, pe voi a inceput sa va roada foamea mai des? Eu cam incep sa rontai.....
adrianaBuc spune:
iaura, felicitari pentru fetita!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
12+