Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)
Raspunsuri - Pagina 18
bulinuta27 spune:
asta da - faptul ca uitam sa fim femei - noroc ca pe mine m-a tinut cam 4 luni pana am facut depresie...sotul si-a dat seama de ce ne astepata asa ca a organizat un conccediu prin europa noi 2 (am fost mama denaturata si am lasat cupil mic cu mama)...dupa ce ne-am intors eram alt om...noi oricum ne treeam amandoi noaptea: unu il schimba, unu ii facea laptele, eu ii dadeam sa pape, sotu il plimba sa scoata aerul si somn toti 3...am avut si noroc ce-i drept...Rares dormea multe ore legate, sa vedem daca avem acelasi noroc si acum
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
silvi23 spune:
buna burtici,
da stiu nu am mai scris de ceva timp dar am avut si ceva motive...de la ultimul mesaj trimis am primit ceva vesti nu asa bune si am avut cateva zile cu depresie la maxim....Dupa rezultatul prost de la bt vine si triplu test tot cu risc de 1/180 pentru SD.dupa cateva zile bune de plans si discutii cu sotul am decis sa mai repet odata triplu test asta si la recomandarea doctoritei mele care m-a anuntat si pretul unei amniocenteze, 1900 ron.sunt disperata....nu stiu ce sa fac...mi-a spus cineva ca acest sindrom poate fii detectat si la eco 4d...si nu prezinta nici risc pentru bebe...am auzit multe si despre amnio, ca ar fii destul de riscanta....
acum suntem in asteptare a rezultatului noului triplu testne rugam sa iasa bine acum..sa ne mai linistim...
stie cineva la cate saptamani se face eco 4d????
va doresc o saptamana linistita, concedii placute cu timp bun pentru burticile plimbarete..
+16
anangel_lexi spune:
Bulinutza, noi la Obarsie am stat la casute, costa 30 de lei pe noapte. Acum depinde si de tine daca suporti astfel de conditii. Eu mi-am adus de acasa aeroterma (chit ca nu e voie, ca cica consuma mult, dar nu puteam sa dardai de frig noaptea) si asternuturi ca nu aveam incredere in ale lor. In rest a fost ok. Aaa, toaletele sunt groaznice dar eu am folosit tufisurile. Cred ca aveau mai putini microbi decat acele toalete. Pentru 2 nopti cat am stat, nu am murit. Dus nu ai unde sa faci si nici chiuvete nu mai sunt, am folosit apa plata pt spalat. Sunt si 2-3 pensiuni acolo, dar nu stiu sa-ti spun preturi. Una din ele se numeste Bradul, poate gasesti ceva pe net. La Ranca ai gasi mai multe variante decente de cazare, sunt multe pensiuni. Noi vrem data viitoare sa ne luam cateva nopti la o pensiune din Ranca.
Matzaila, ce poti face ca sa vii in ajutor relatiei in acea perioada este sa gasesti o modalitate de a-l lasa pe bebe macar cateva ore din cand in cand cu cineva (bunici, unchi, matusi, bona, etc). Acele ore libere trebuie sa le dedici exclusiv sotului si tie. Cum spuneau si fetele, fa ceva care sa te faca sa te simti bine, sa te simti femeie, gasiti modalitati de relaxare... ba chiar, daca aveti posibilitatea, cred ca macar o data la 3-4 luni ar fi bine sa plecati doar voi doi un weekend pe undeva. Cu ocazia asta ati mai recupera si din orele de somn pierdute.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 16+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
La noi sotul a stat in CIC cu copilul de cand avea ea 2 luni. Noaptea faceam cu schimbul, a fost totul perfect echitabil. Ziua statea el si-l mai ajuta soacra-mea, cat am stat impreuna. Pe urma, dupa ce am venit aici, tot greul a cazut pe umerii lui. I-a fost cumplit de greu, pe langa greutatile avute cu un copil mic, au venit si celelalte schimbari: o alta tara, o limba pe care nu o cunostea deloc, si, poate cel mai greu de suportat, singuratatea. Abia acum realizez cat de puternic a fost totusi, si cat de bine a reusit sa treaca peste toate. E drept ca a facut si o depresie puternica dar am incercat sa-i fiu alaturi cat de mult am putut. Din pacate in urma acelei perioade s-a ales cu vitiligo, pe fond nervos. Dar eu sunt tare mandra de el ca a reusit sa depaseasca cu bine o perioada atat de dificila.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 16+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
iaura21 spune:
doamne,nu credeam ca e asa greu sa cresti un copil si sa mai fi si ok cu sotul...dar nu ma sperie nimik ,as da orice sa am un copil sanatos si in rest ce-o mai urma...
silvi 23, dar eco pt. masuratori inainte de dublu si triplu test ai facut,ca sunt mai importante decat o statistica corelata cu varsta si alte chestii...eu nu stiu ca la 3 sau 4 d sa se vada mai bine ,ca cica masuratorile se fac pe 2d ,4d e mai mult pt. fizionomia fetei si pt. noi ca parinti ,mai putin ajuta dr....asa stiu eu ,poate gresesc ...dar ar trebui sa faci un eco ,eventual la alt dr., in care inca iti mai poate masura pliul nucal, femurul si alte chestii pt SD ( osul nazal nu cred ca mai e valabil acum la 16 sapt),dar sa te grabesti ca dupa 18 sapt. doar amnio mai releva ceva ...succes si o sa fie bine,app. cati ani ai?
si poti face 3 sau 4d oricand si de la varsta mai mica a sarcinii,acum nu stiu cand se vede SD
lexi ,bine ai revenit ,si noi mergeam pe la obarsia lotrului,anul asta inca nu,dar nu am stat peste noapte ca avem neamuri in petrosani..dar e tare fain acolo si mai sus la lacul vidra,cred ca ai fost
minunea mea 18+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
bulinuta27 spune:
angel merci pentru info! am gasit si eu in Ranca dar as fi vrut acolo...alta data!
plec acasa si eu
va doresc o seara placuta!
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
adrianaBuc spune:
bune sfaturile voastre, dar ... daca aveti un sot ca al meu ... o sa trageti voi de el sa plecati undeva doar in 2 si nu vrea ... E adevarat ca nici nu am pe nimeni de incredere care sa stea cu mandra.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+
silvi23 spune:
Iaura21: am facut eco si masuratori si la dublu si la triplu test unde totul a fost bine, la triplu test a masurat chiar si osul nazal care am inteles ca este important, pliul a fost in barem parca 2,4mm....doctorita a spus ca dpdv eco totul e ok...dar exista in continuare acest risc de 1/180...
ma gandeam ca facand acest eco 4D se vede mai bine daca exista vreo anomalie .eu am 32 de ani dar dupa cum am inteles varsta nu mai este relevanta, sunt mamici care sunt mai tinere si au nascut bebici cu probleme Doamne fereste...
Despre relatia de cuplu pot sa spun ca din momentul in care testul a iesit pozitiv ....am cam uitat de intimitate, adica ne iubim mai mult ca oricand dar mai putin fizic...
noapte buna burticute, pupici
+17
Nicole1980 spune:
Buna si de la noi,
V-am citit in fiecare zi, dar nu am avut timp de scris. Sunt surprinsa de cate eco faceti unele dintre burtici ! Eu am facut pe 01 august si mai fac pe 06 octombrie…
Eu inca mai am senzatii de greata dimineata, dar abia astept sa se incheie perioada de somn si oboseala. Cat despre mancare, cand imi este foame mananc mult….nici nu mai imi vine sa ma urc pe cantar. Mananc de 2 sau 3 ori pe zi,dar mananc mult.
Alina BB - uoau … si eu abia astept sa il vad pe bebele vostru . Ma bucur ca in sfarsit v-ati indeplinit visul de a avea un copil.
Anangel – bine ai venit din concediu
Alina anto - ce poveste romantica, dar si tragica … In final destinul a ales ce a fost mai bine pentru tine ! (sotul, micuta Sara si bebe 2)
Kraluca – ce bebe agitat….poate data viitoare aveti mai mult noroc si il prindeti dormind…
Tebligia – feleicitari pentru eco si rezultatul pt DT. Mai faci inca o eco pe 20 august ? Eu ultima, cea cu DT am facut-o pe 01 august, urmatoarea o am pe 06 octombrie
Alice Elena- energia…..hmmm ce imi lipseste ? De unde ai luat-o ? Vreau si eu !
Matzaila – noi avem noroc de un tata si un sot extraordinary de iubitor, rabdator si perseverant. A fost mai greu primele 6 saptamani, pana cand ne-am obisnuit cu venirea lui bebe, apoi am luptat amandoi sa ne pastram si intimitatea noastra. Lucrurile au evoluat foarte frumos si in scurt timp fiecare si-a determinat rolul in familie (mama, sotie, tata, sot, copil). Este foarte important ca unul dintre voi sa fie perseverant , iar la mine sotul nu a incetat niciodata cu romantismul, pupici, mici flirturi. Am avut noroc ! Sper sa razbim si la al doilea bebe.
in 13+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Alice_Elena spune:
sau puteti sa fiti ca mine sa nu vreti sa lasati copilul :)) noi am carat-o mereu dupa noi, intradevar e greu. si noi ne-am certat, si mara a fost un copil cuminte. certurile s-au iscat mai mult din stresul si agitatia sotului meu, eu am fost destul de relaxata, el in schimb se panica imediat cum plangea Mara...
acum ne-am linistit. urmeaza alta perioada grea, cand probabil, ca sa o pot tine pe mara in frau o sa fie nevoie sa ii pedepsesc pe amandoi (si pe ea si pe sot)
nici eu nu stiu ca 3d sau 4d sa ajute la ceva. doctori vad mai bine pe 2d
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+