Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
miki, la noi e tocmai opusul...o mai intreb pe iasminuta nu vrei sa gusti ce papa bebe??si ea imi zice ca nu ....ea nu papa mancare de bebelusi singurul lucru de care a fost tentata si am lasat-o a fost balansoarul 3 in 1 in care etapa a 3-a este un scaunel care se leagana pana la 16 kg parca. in rest nuuuu ca e e mareeee
mada....hai ca ne strangem deja tre sa supimentez nr de striperi
sa nu fie cu cearta
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 si sa va mai zic ce face vlad..chiar sunt curioasa daca la voi cei mari imita pe bebe mic ca vlad al meu m-a inebunit ..imita absolut orice.. acum la nani i-a furat ceaiul andrei ( care il luasem in parc de rezerva dar n-a fost nevoie ) si sugea si el la bibe ca ii facusem si andrei laptic sa o adorm ![]() ![]() sta pe burta ca ea si da din picioare si manute o imita cum tipa ..asta ma dispera cel mai mult ca el are un ticnal ![]() ![]() trage la suzi cu foc ![]() se rostogoleste ca ea spate-burta si tot asa. se urca in landou, scoica, etc.. se joaca cu zdranganelele ei.. si multe altele care nu-mi mai vin in minte.. e comic dar parca prea multa prosteala ..deja parca nu mi se mai pare nici comic..oare cat l-o tine ? ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
da, miki, si cristi la fel o imita pe cata
![](icon_smile_big.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
citat din mesajul lui miki1979 si sa va mai zic ce face vlad..chiar sunt curioasa daca la voi cei mari imita pe bebe mic ca vlad al meu m-a inebunit ..imita absolut orice.. acum la nani i-a furat ceaiul andrei ( care il luasem in parc de rezerva dar n-a fost nevoie ) si sugea si el la bibe ca ii facusem si andrei laptic sa o adorm ![]() ![]() sta pe burta ca ea si da din picioare si manute o imita cum tipa ..asta ma dispera cel mai mult ca el are un ticnal ![]() ![]() trage la suzi cu foc ![]() se rostogoleste ca ea spate-burta si tot asa. se urca in landou, scoica, etc.. se joaca cu zdranganelele ei.. si multe altele care nu-mi mai vin in minte.. e comic dar parca prea multa prosteala ..deja parca nu mi se mai pare nici comic..oare cat l-o tine ? ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
nu pot sa ma abtin
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi miki, la noi e tocmai opusul...o mai intreb pe iasminuta nu vrei sa gusti ce papa bebe??si ea imi zice ca nu ....ea nu papa mancare de bebelusi ![]() ![]() mada....hai ca ne strangem deja ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
mi-ai adus acum aminte cu papa ca zilele trecute cand sugea andra la titi a vrut si el sa traga la cealalta..
![](bang.gif)
![](bang.gif)
madutza_bra spune:
Cata sta in fundulet singura, singurica
Am pus dovadaaaaaa!!!
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Cata sta in fundulet singura, singurica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am pus dovadaaaaaa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
felicitari Catalina
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
cand ati inceput voi sa stati in fundulet , au trecut 2 saptamani ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Cata sta in fundulet singura, singurica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am pus dovadaaaaaa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Ce fata mare ai!!! Superrrrrrr! Felicitari!!!
Ioana mea se intoarce doar pe o parte, atat. Nici vb de pe spate pe burtica sau invers...
![](chatterbox.gif)
![](alcool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
sfaturile despre diversificare le-a dat un doctor la emisiunea aceea, dar nu i-am notat numele.
Madutza voiam sa stiu daca voi ati facut Rotarixul. Ca eu nu stiou ce sa fac. Se poate face odata cu cel de 4 luni? Sau e prea tarziu? Am gasit indicatii ca ar trebui facut pana la 3 luni (prima doza).
Am patit-o si noi acum
Ca suntem parinti tineri si "destepti"
Aseara i-am facut Dariei baie pe la ora 18 si la ora 20 am iesit la terasa. Azi dimineata Daria avea ochiul lacrimand, cu o secretie galbuie. I-am pus san si am sters-o cu ser.
Am sunat pediatrul si mi-a zis ca a facut o conjunctivita, ca a tras curent. Mi-a recomandat sa-i pun picaturi Tobrex de 4-5ori/zi.
Am vazut ca s-a vorbit de Floxal.
Incerc cu Tobrex ca mi-e mila de ea. Sper sa nu gresesc. Imi pare rau ca am fost nesabuiti si acum chinuim copilul.
Uneori uit ca e doar un bebe si ma port cu ea de parca ar fi adult
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
felicitari Catalina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cand ati inceput voi sa stati in fundulet , au trecut 2 saptamani ? mami de 2 prichindei |
multumim, au trecut aproape 3 sapt
![](icon_smile_big.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui irinuca05 sfaturile despre diversificare le-a dat un doctor la emisiunea aceea, dar nu i-am notat numele. Madutza voiam sa stiu daca voi ati facut Rotarixul. Ca eu nu stiou ce sa fac. Se poate face odata cu cel de 4 luni? Sau e prea tarziu? Am gasit indicatii ca ar trebui facut pana la 3 luni (prima doza). Am patit-o si noi acum ![]() Ca suntem parinti tineri si "destepti" ![]() Aseara i-am facut Dariei baie pe la ora 18 si la ora 20 am iesit la terasa. Azi dimineata Daria avea ochiul lacrimand, cu o secretie galbuie. I-am pus san si am sters-o cu ser. Am sunat pediatrul si mi-a zis ca a facut o conjunctivita, ca a tras curent. Mi-a recomandat sa-i pun picaturi Tobrex de 4-5ori/zi. Am vazut ca s-a vorbit de Floxal. Incerc cu Tobrex ca mi-e mila de ea. Sper sa nu gresesc. Imi pare rau ca am fost nesabuiti si acum chinuim copilul. Uneori uit ca e doar un bebe si ma port cu ea de parca ar fi adult ![]() Mami fericita de ![]() |
eu le-am facut la amandoi rotarixul. La cristi l-am facut la 2 si 4 luni, iar la cata la 4 si 5 luni, tb facute 2 doze pana in 5 luni.
nu te invinovati prea tare, data viitoare vei sti ce sa faci. Daca vrei sa mai iesi pe afara speli doar funduletul
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze