Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki, la noi e tocmai opusul...o mai intreb pe iasminuta nu vrei sa gusti ce papa bebe??si ea imi zice ca nu ....ea nu papa mancare de bebelusi singurul lucru de care a fost tentata si am lasat-o a fost balansoarul 3 in 1 in care etapa a 3-a este un scaunel care se leagana pana la 16 kg parca. in rest nuuuu ca e e mareeee

mada....hai ca ne strangem deja tre sa supimentez nr de striperi sa nu fie cu cearta

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

si sa va mai zic ce face vlad..chiar sunt curioasa daca la voi cei mari imita pe bebe mic ca vlad al meu m-a inebunit ..imita absolut orice..
acum la nani i-a furat ceaiul andrei ( care il luasem in parc de rezerva dar n-a fost nevoie ) si sugea si el la bibe ca ii facusem si andrei laptic sa o adorm
sta pe burta ca ea si da din picioare si manute
o imita cum tipa ..asta ma dispera cel mai mult ca el are un ticnal
trage la suzi cu foc
se rostogoleste ca ea spate-burta si tot asa.
se urca in landou, scoica, etc..
se joaca cu zdranganelele ei..
si multe altele care nu-mi mai vin in minte..

e comic dar parca prea multa prosteala ..deja parca nu mi se mai pare nici comic..oare cat l-o tine ?

mami de 2 prichindei

da, miki, si cristi la fel o imita pe cata

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:

si sa va mai zic ce face vlad..chiar sunt curioasa daca la voi cei mari imita pe bebe mic ca vlad al meu m-a inebunit ..imita absolut orice..
acum la nani i-a furat ceaiul andrei ( care il luasem in parc de rezerva dar n-a fost nevoie ) si sugea si el la bibe ca ii facusem si andrei laptic sa o adorm
sta pe burta ca ea si da din picioare si manute
o imita cum tipa ..asta ma dispera cel mai mult ca el are un ticnal
trage la suzi cu foc
se rostogoleste ca ea spate-burta si tot asa.
se urca in landou, scoica, etc..
se joaca cu zdranganelele ei..
si multe altele care nu-mi mai vin in minte..

e comic dar parca prea multa prosteala ..deja parca nu mi se mai pare nici comic..oare cat l-o tine ?

mami de 2 prichindei

nu pot sa ma abtin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki, la noi e tocmai opusul...o mai intreb pe iasminuta nu vrei sa gusti ce papa bebe??si ea imi zice ca nu ....ea nu papa mancare de bebelusi singurul lucru de care a fost tentata si am lasat-o a fost balansoarul 3 in 1 in care etapa a 3-a este un scaunel care se leagana pana la 16 kg parca. in rest nuuuu ca e e mareeee

mada....hai ca ne strangem deja tre sa supimentez nr de striperi sa nu fie cu cearta

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

mi-ai adus acum aminte cu papa ca zilele trecute cand sugea andra la titi a vrut si el sa traga la cealalta.. noroc ca s-a oprit la timp ...

Mergi la inceput

Cata sta in fundulet singura, singurica

Am pus dovadaaaaaa!!!

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Am pus dovadaaaaaa!!!

Poze

felicitari Catalina
cand ati inceput voi sa stati in fundulet , au trecut 2 saptamani ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:

Am pus dovadaaaaaa!!!

Poze

Ce fata mare ai!!! Superrrrrrr! Felicitari!!!

Ioana mea se intoarce doar pe o parte, atat. Nici vb de pe spate pe burtica sau invers... O fi de rau?! Nu cred.. se va intoarce ea intr-un final..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

sfaturile despre diversificare le-a dat un doctor la emisiunea aceea, dar nu i-am notat numele.
Madutza voiam sa stiu daca voi ati facut Rotarixul. Ca eu nu stiou ce sa fac. Se poate face odata cu cel de 4 luni? Sau e prea tarziu? Am gasit indicatii ca ar trebui facut pana la 3 luni (prima doza).

Am patit-o si noi acum
Ca suntem parinti tineri si "destepti"
Aseara i-am facut Dariei baie pe la ora 18 si la ora 20 am iesit la terasa. Azi dimineata Daria avea ochiul lacrimand, cu o secretie galbuie. I-am pus san si am sters-o cu ser.
Am sunat pediatrul si mi-a zis ca a facut o conjunctivita, ca a tras curent. Mi-a recomandat sa-i pun picaturi Tobrex de 4-5ori/zi.
Am vazut ca s-a vorbit de Floxal.
Incerc cu Tobrex ca mi-e mila de ea. Sper sa nu gresesc. Imi pare rau ca am fost nesabuiti si acum chinuim copilul.
Uneori uit ca e doar un bebe si ma port cu ea de parca ar fi adult

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Am pus dovadaaaaaa!!!

Poze

felicitari Catalina
cand ati inceput voi sa stati in fundulet , au trecut 2 saptamani ?

mami de 2 prichindei

multumim, au trecut aproape 3 sapt

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

sfaturile despre diversificare le-a dat un doctor la emisiunea aceea, dar nu i-am notat numele.
Madutza voiam sa stiu daca voi ati facut Rotarixul. Ca eu nu stiou ce sa fac. Se poate face odata cu cel de 4 luni? Sau e prea tarziu? Am gasit indicatii ca ar trebui facut pana la 3 luni (prima doza).

Am patit-o si noi acum
Ca suntem parinti tineri si "destepti"
Aseara i-am facut Dariei baie pe la ora 18 si la ora 20 am iesit la terasa. Azi dimineata Daria avea ochiul lacrimand, cu o secretie galbuie. I-am pus san si am sters-o cu ser.
Am sunat pediatrul si mi-a zis ca a facut o conjunctivita, ca a tras curent. Mi-a recomandat sa-i pun picaturi Tobrex de 4-5ori/zi.
Am vazut ca s-a vorbit de Floxal.
Incerc cu Tobrex ca mi-e mila de ea. Sper sa nu gresesc. Imi pare rau ca am fost nesabuiti si acum chinuim copilul.
Uneori uit ca e doar un bebe si ma port cu ea de parca ar fi adult

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

eu le-am facut la amandoi rotarixul. La cristi l-am facut la 2 si 4 luni, iar la cata la 4 si 5 luni, tb facute 2 doze pana in 5 luni.

nu te invinovati prea tare, data viitoare vei sti ce sa faci. Daca vrei sa mai iesi pe afara speli doar funduletul

Poze

Mergi la inceput