Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
azi zi de vaccin, am decis sa-l facem o saptamana mai devreme din cauza ca pleaca pediatra in vacanta. Abia am gasit ieri Infanrix IPV HIB... Am emotii sa vad daca mai face febra ca la 2 luni, la ora 18 ii dau Tylenol preventiv oricum, sper sa nu faca - tineti va rog pumnii!

Acum intrebare intrebatoare care ma macina tare: de cand Petru a descoperit intoarcerea de pe spate pe burta ar face-o non-stop, in patut, in landou, in cosuletul in care doarme, oriunde. Nu stie inca sa-si traga mana de sub el, dar va-nvata, sunt sigura. Acum grija mea e ptr noaptea: ii gasiti pe pui intorsi pe burta dupa ce s-au culcat pe spate? Se trezesc noaptea daca fac asta, dorm in continuare? ce faceti cu ei? Azi dimineata la 6 dadea din picioare si, inca in somn, incerca sa se intoarca...

Tare va multumesc
Mai citesc din urma si va mai si raspund

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Irinuca, eu nu i-am facut Rotarixul din mai multe motive:
1. nu e nevoie (nu intra in comunitate pana pe la 2-3 ani...)
2. nu e chiar real ca n-are ce rau sa-i faca; anul trecut Rotarix a fost retras pentru vreo luna de americani de pe piata fiindca gasisera un virus asemanator gripei porcine in el, e drept ca atenuat; apoi l-au reintrodus. Dar e un vaccin nou (are cativa ani), noi n-am murit nici unele nefacandu-l in copilarie, nu se adreseaza unei boli mortale sau "mutilante". In plus, se zice ca prea multe vaccinuri pot biciui sistemul imun al organismului si stimula aparitia de boli autoimune.
Acum evident parerile sunt impartite, dar eu ti-am spus argumentele mele ptr a nu face.
Despre lista de la TV - si eu stiu lamaia si banana sunt un NO-NO-NO
Eu stiam ca pe la Oana Cuzino sunt multe aberatii, dar vad ca nu numai...

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

dorm amandoi copiii

am facut extravagantza sa plec cu amndoi la cumparaturi si apoi in parc si am mers totul f bine pana sa plecam din parc, cand a urlat Cristi rau de tot...tot parcul se uita la noi, se uitau unele ca niste tute parca nu ar mai fi vazut copil plangand..ma rog.. cd am ajuns destul de departe sa nu se mai vada parcul s-a potolit
Apoi acasa le-am pus impreuna sa manance, Cristi a papat singurel supa - cand nu a mai reusit sa ia cu lingura a dus castronul la gura ca pe pahar ...la cine o fi vazut?; iar Cata a papa din ce in ce mai bine, main e vreau sa-i bag si dovlecel.

Acum pe caldurile astea ma bag sa fac niste ardei copti ca nu main pot de pofta

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

mada, asa patim si noi in parc daca il prinde oboseala pe acolo..il iau pe sus adica in brate cu o mana, cu alta imping carutul ( aici la mama nu l-am carat pe cel dublu ) si incerc sa-i distrag atentia cu un cantecel, sau sa invatam ceva nou, litere, cifre sau ii povestesc ceva ce-i place lui..si uita sa faca circ bine la voi inteleg ca plangea ca nu vroia sa mai plece din parc ?

azi ne-am mobilizat tarziu si n-am mai fost in parcul mare am fost intr-un parculet mai mic mai aproape si l-am luat cu bicicleta..asa incantat a fost..merge din ce in ce mai bine

sa stii ca si vlad al meu la final duce castronelul si-l da pe gat..eu o suspectam pe soacra-mea ca la invatat dar daca zici ca si cristi face asa si n-a vazut pe nimeni..or face din instinct ?

Mergi la inceput

roxy, ambii au avut cheliuta la spate vlad pana tarziu, cred ca aproape de 1 an..la andra are insa vad ca incepe sa-i dea deja par acolo..sper sa nu-l toceasca si pe asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
azi zi de vaccin, am decis sa-l facem o saptamana mai devreme din cauza ca pleaca pediatra in vacanta. Abia am gasit ieri Infanrix IPV HIB... Am emotii sa vad daca mai face febra ca la 2 luni, la ora 18 ii dau Tylenol preventiv oricum, sper sa nu faca - tineti va rog pumnii!

Acum intrebare intrebatoare care ma macina tare: de cand Petru a descoperit intoarcerea de pe spate pe burta ar face-o non-stop, in patut, in landou, in cosuletul in care doarme, oriunde. Nu stie inca sa-si traga mana de sub el, dar va-nvata, sunt sigura. Acum grija mea e ptr noaptea: ii gasiti pe pui intorsi pe burta dupa ce s-au culcat pe spate? Se trezesc noaptea daca fac asta, dorm in continuare? ce faceti cu ei? Azi dimineata la 6 dadea din picioare si, inca in somn, incerca sa se intoarca...

Tare va multumesc

Pisuc Mic

da, o gasesc dimi pe burta..iar la somnul de pranz unde pot s-o mai si observ din cand in cand..face schimbul chiar de mai multe ori, ba pe burta, ba pe spate..eu nu mai vad un pericol, deja stiu sa-si ridice capul singurei..deci nu se trezeste sau chiar daca se trezeste adoarme la loc..

Mergi la inceput

imi dorm copilasii amandoi se vede , nu ?

Mergi la inceput

multumesc la toata lumea pt urarile de bine la adresa nepoatei mele, Doamne Ajuta sa fie bine..

apropo, ieri in drum spre parc trecem pe langa o biserica in constructie..si vlad al meu a inceput sa cante Doaaaamne Ajutaaa....cu intonatie..nu ca as vrea sa glumesc pe tema asta, dar era asa simpatic..nu stiu de unde o sti el asa ceva..l-am intrebat si a zis ca Doamne canta acolo in biserica

Mergi la inceput

si sa va mai zic ce face vlad..chiar sunt curioasa daca la voi cei mari imita pe bebe mic ca vlad al meu m-a inebunit ..imita absolut orice..
acum la nani i-a furat ceaiul andrei ( care il luasem in parc de rezerva dar n-a fost nevoie ) si sugea si el la bibe ca ii facusem si andrei laptic sa o adorm
sta pe burta ca ea si da din picioare si manute
o imita cum tipa ..asta ma dispera cel mai mult ca el are un ticnal
trage la suzi cu foc
se rostogoleste ca ea spate-burta si tot asa.
se urca in landou, scoica, etc..
se joaca cu zdranganelele ei..
si multe altele care nu-mi mai vin in minte..

e comic dar parca prea multa prosteala ..deja parca nu mi se mai pare nici comic..oare cat l-o tine ?

Mergi la inceput

ieri i-am dat andrei din nectarina mea pe buzite ca prea se uita la mine cum mancam si asa sugea la ea..iar cand i-am luat-o a intins manutele s-o prinda si o ducea iar la gura..nu mai vroia s-o lase
abia astept sa incep, insa dupa ce ne intoarcem din concediu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele

Tare va multumesc

Pisuc Mic

Scumpa, eu o singura data am incercat sa-l intorc pe Eduard de pe burtica pe spate ca imi era frica sa il las sa doarma asa(stiti motivul de paranoia) si a inceput un plansssss de am zis ca il las sa doarma cum crede el ca este mai confortabil si mai bine pt el...ca el stie,simte. Cateva seri la rand la cateva ore faceam naveta dormitorul lui,dormitorul nostru si era totul ok....dormea asa profund...era nemiscat..doar capsorul il tot schimba de pe o parte pe alta. Acum a trecut mult timp de atunci si il gasesc tot pe burta dar in pozitii tot mai ciudate si niciodata in locul unde l-am ”atasat”. Il pun mereu in mijlocul patului dar in partea de jos(la picioare cum ar venii) si il gasesc intotdeauna in partea de sus infipt in colturi. Deci, al meu nu mai sta nici ziua nici noaptea pe spate...doar pe burtica!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput