Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Am fost ieri la pediatru cu Daria, in legatura cu piciorusele ei (talus valgus). Mi-a spu ca e inca foarte mica si nu crede ca va fi ceva definitiv, se va reface singura.
Mi-a spus sa ma duc la Spit. Grigore Alexandrescu, la un control la ortopedie ca sa stau eu linistita. Dar in toamna, cand termina doctorii cu concediile.
Despre Rotarix mi-a spus ca ea il recomanda doar copiilor care intra frecvent in contact cu alti copii, care stau mult in colectivitate. Mi-a spus ca pt Daria nu-mi recomanda, dar sa fac cum cred.
Eu nu cred ca-i voi face vaccinul. Voi ce parere aveti?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexinaA yasmi- comand si eu un striper de ziua mea ![]() ![]() va pupacesc Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
sigurrrr mami!! s a facut!! de cand astept "sa o punem" de un chef cu striperi
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Irinuk, eu zic sa-l faci....Rau nu are cum sa-i faca...deci, mai bine previi! Multumim pt lista de diversificare
....
Ma bag la un mic somnic langa melcusorul meu ...
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
bb_yasmi spune:
buna si de la noi.
am fost la plimbarici.....prin magazine normal mi-am gasit un magazin unde fac pantofi pe comanda ce combinatie de culori vreau eu..inclusiv lungimea tocului...
superr!!!!
si dureaza max 1 sapt!!
acum astept sa fie gata supica ca sa ma pun la somn langa puiutul meu care doarme deja!! offff e asa umflat la gingiute..azi noapte in somn atata se vaita...:((
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
dorm amandoi copiii
am facut extravagantza sa plec cu amndoi la cumparaturi si apoi in parc si am mers totul f bine pana sa plecam din parc, cand a urlat Cristi rau de tot...tot parcul se uita la noi, se uitau unele ca niste tute parca nu ar mai fi vazut copil plangand..ma rog.. cd am ajuns destul de departe sa nu se mai vada parcul s-a potolit
Apoi acasa le-am pus impreuna sa manance, Cristi a papat singurel supa - cand nu a mai reusit sa ia cu lingura a dus castronul la gura ca pe pahar
...la cine o fi vazut?
; iar Cata a papa din ce in ce mai bine, main e vreau sa-i bag si dovlecel.
Acum pe caldurile astea ma bag sa fac niste ardei copti ca nu main pot de pofta
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
sigurrrr mami!! s a facut!! de cand astept "sa o punem" de un chef cu striperi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
imi pare rau draguta dar ti-am luat-o inainte de cau'cateva saptamani :) cand am fost la mare la petrecerea burlacitelor:) acum la urmatorul te las pe tine prima ok?
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
bb_yasmi spune:
alexina...eu tre sa fiu prima ca sunt mai mare
bravo mada pt buna organizare!!! pupam bulanasele lu' cata (te-am intrebat de vreo 3 ori daca ai cantarit-o ) si mancaciosul de cristinel!!
aa si pt mami lor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
citat din mesajul lui irinuca05 Am fost ieri la pediatru cu Daria, in legatura cu piciorusele ei (talus valgus). Mi-a spu ca e inca foarte mica si nu crede ca va fi ceva definitiv, se va reface singura. Mi-a spus sa ma duc la Spit. Grigore Alexandrescu, la un control la ortopedie ca sa stau eu linistita. Dar in toamna, cand termina doctorii cu concediile. Despre Rotarix mi-a spus ca ea il recomanda doar copiilor care intra frecvent in contact cu alti copii, care stau mult in colectivitate. Mi-a spus ca pt Daria nu-mi recomanda, dar sa fac cum cred. Eu nu cred ca-i voi face vaccinul. Voi ce parere aveti? ![]() Mami fericita de ![]() |
eu i-am facut rotarixul .
cat despre diverif cu fructe, mie doc mi-a zis sa-i bag acum piersica si caisa bine coapte ca sunt fructe de sezon
![](chatterbox.gif)
![](pupic.gif)
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui irinuca05![]() ca tot se vorbeste de diversificare, am si eu cateva info notate inca de cand eram insarcinata. Sunt de la o emisiune de pe Antena 2: Traieste sanatos din 8 martie 2011 I. Suc de fructe: 6 luni pt bebe alaptati exclusiv la san; 5-5,5 luni pt cei hraniti cu lp -lamai+mere+morcov -banana -se evita la inceput: pere, piersici, caise, struguri, pepene pt ca fermenteaza -la inceput se da cate 1 lingurita, apoi se creste catntitatea treptat, in urmatoarele zile -sucul se poate amesteca cu branza de vaci -dupa 1 sapt-10 zile se adauga si pulpa fructului -din cele 5 mese/zi, 1 va fi cu suc cu fructe II. Cereale (fara gluten) cu lapte III. Supa de legume: 5,5 luni (lp) - 6,5luni (san) -se pun cat mai multe legume: morcov, albitura (telina, pastarnac, patrunjel), fasole verde, dovlecel, rosii -la inceput doar supa, apoi legumele pasate -dupa 2 sapt se adauga carne de animal matur (gaina, vita, nu pui, vitel; pt ca animalele nemature au carnea mai greu de digerat) -porc dupa varsta de 1 an -la inceput doar supa de carne, apoi se paseaza si carnea (10-20gr la inceput, apoi se ajunge la 70-100gr carne) IV. Oua (dupa 7 luni) -ou fiert tare; se da numai galbenusul pt ca albusul poate da alergii si e greu de digerat si nu are valoare nutritiva; albusul se da dupa varsta de 1 an Mami fericita de ![]() |
aici eu nu prea sunt de acord cu unele chestii, vi le spun nu ca sa combat ce spune irinuca
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
sucul de fructe eu personal nu prea sunt de acord, pt mine ca si lichide apa e sfanta la copilasi asta ca sa nu-i inveti rau mai incolo cand vor cere fel de fel de sucuri..plus ca nu constituie o masa din punctul meu de vedere sucul.. pe urma, ca fructe se evita acelea care fermenteaza care dp meu de vedere sunt ok, dar se da lamaie care e f acida pt stomacelul lor si banana !! eu stiu ca e alergena banana si se da mult mai tarziu pe la 8.10 luni..
si cu porcul nu sunt de acord, eu nu i-am dat inca lui vlad desi are deja 2 ani jumate
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
pupici
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
madutza_bra spune:
roxy, esti o figura cu soacrele
Si Cata a avut cheliuta unde se freca cu capul, la fel si Cristi. Acum a inceput sa creasca parul i acolo mai ales ca nu mai sta asa mult pe spate.
irinuca, sunt cam impotriva a ceea ce ai notat tu:
1. banana se da dupa 8 luni, lamaia este acida pt stomacel, de fermentat, toate fructele fermenteaza, inclusiv marul, iar o masa doar cu suc nu-i va tine sub nici o forma de foame, asa cum nu ne tine nici noua de foame vre-un suc.
Branza de vaci da se poate dar doar cu suc ar fi o zeama lunga...
despre supa, carnea nu se pune de la inceput in supa, am mai scris,si in nici un caz nu se da la inceput supa de carne, se erunca supa si se da doar carnita firta.Porcul de la 1 an este muuuult prea devreme Abia dupa 2 ani sau chiar 3 ani se da porc.
Cu oul sunt de acord
Intreaba pediatrul despre diversificare. oricum cine dadea sfaturile astea la TV?
Imi pare bine ca nu e ceva serios cu problemuta de la piciorus. ce ai vrea sa-ti spun despre Rotarix?
yasmi, alexina, petrecere fara mine?nu, nu, nu scapti fara mine
yasmi, Cata are 7400 gr, dar nu stiu cati cm... pupici lui Lucutza de la Cata sa-i treaca durerea de dintisori
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!