Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Ce fata mare ai!!! Superrrrrrr! Felicitari!!! Ioana mea se intoarce doar pe o parte, atat. Nici vb de pe spate pe burtica sau invers... ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
eee pai nu aveti nici 4 luni, rabdare
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Madutz,ce suuuuper!!! Felicitari pt aceasta realizare
....Ai 2 copilasi atat de minunati
...Eu sunt fan inrait Cristi
...l-as pupaciiiiii la maxim...la fel ci bulanasele Catalinei. Patutul/tarcul in care erau amandoi zici ca sunt set cu, carutul...au parca aceeasi culoare/model
. Inca o data FELICITARI pt reusita
!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Ce fata mare ai!!! Superrrrrrr! Felicitari!!! Ioana mea se intoarce doar pe o parte, atat. Nici vb de pe spate pe burtica sau invers... ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui madutza_bra
eee pai nu aveti nici 4 luni, rabdare ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Tind sa cred ca si a mea va sta mai repede in fundulet decit sa se intoarca
![](icon_smile_big.gif)
Oricum, sunt simpatici...mi-o si imaginez pe Cata cu funduletul in sus
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
AllyLaur spune:
Acum sa ”ma laud ” si eu cu ultima achizitie a lui Eddy...TIPA foarte tare si pt un timp foarte luuuuung
. Am fost aseara sa cautam razatoare(am gasit
)...si el tipaaa de mama focului si radea apoi. Fetelor nu exagerez deloc...tipa fffffffffffffffoarte tare si nu se mai apreste...il amuza foarte tare treaba asta. Aseara cand l-am pus in patut la culcare pana a adormit a tipat cat l-au tinut plamanii
. Astazi la fel...chiar si in momentul asta
.
Merg sa mananc o felie de tarta cu mure si o cola cu gheata...Ce zici Catank, te bagi la o cola receeeeeeee????
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
madutza_bra spune:
ally, patutul este set cu scoica, caruciorul si scaunul de masa Sunt luate de pe amazon
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Ce scumpa e Catalina de Madutza! Felicitari pt statul in fundulet!
Eu sunt fan Catalina Mai ales cand are tot felul de bentite in capusor!
Rezistent patutul Graco! Ii tine pe amandoi!
Si noi avem patut la fel, dar pe rosu
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra ally, patutul este set cu scoica, caruciorul si scaunul de masa ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
lalely07 spune:
Buna fetele...
Sunt tare derutata:ieri am fost la medicul de familie si mi-a zis ca David mai are un pic de rosu in gat si sa-i dau 3 zile augumentin...
Eu am mai fost cu el la control si la un medic pediatru la Spitalul de Copii (eu stau chiar langa)..un medic recomandat de cateva prietene tot cu copilasi mici..S-a uitat in gat si a zis ca este roz si ca este noemal dupa viroza sa ramana asa..Nu mai zic ca mi-a zis ca de ce i-am dat Ibalgin daca nu avea febra..ca nu fac decat sa-i termin ficatul...
Dr de la spital a zis sa nu ii mai dau nimic...Acum eu nu stiu ce sa fac...nu m-as baga la antibiotic caci asa cum a zis si ea daca face infectie urinara si tb sa luam antibiotic poate nu-si mai face efectul caci de la prea mult antibiotic se distruge flora...Dar ma gandesc si sa nu recidiveze boala..I-am dat Ibalgin si Eurespal 7 zile...Voi ce credeti???Ma dispera medicii astia care se contrazic...
David nu se intoarce decat pe o parte ca si Ioana de Catank...si eu sper sa se intoarca el mai incolo...Nu cred ca este cazul sa ma panichez..
Si noi am facut prima doza de Rotarix la 2 luni si urmeaza sa o facem si pe cea de-a doua la 4 luni...Am zis ca este mai bine sa previn decat sa am probleme apoi...Apropo Mada..eu cumpar Rotarxiul de la un reprezentant medical si mi l-a adus imediat la 2 luni..Datele de contact mi le-a dat medicul de familie..Tu l-ai luat de la farmacie??Pot sa te intreb cat a costat??Eu am dat vreo 280 ron la 2 luni...
La inceputul lui august repetam urocultura si facem si o homeoleucograma..Stiti cumva daca la bebei se recolteaza din deget??Caci am oroare de spart vene..Lui David cd am fost la Grigore Alexandrescu i-a iesit o anemie carentiala si tb sa vad daca datele s-au pastrat sa stiu daca ii dau fier sau nu...
Azi la spital doctora imi zice ca are coastele nu stiu cum si sa il tin la soare mai mult cu palarioara si sa ii dau Vigantol..Pai Vigantol ii dau mereu..si acum ii dau picaturi mai scurte caci la eco mi-a zis ca din cauza lui am facut calculi renali..cine naiba ii mai intelege pe doctorii astia..
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Madutz, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
Am gasit-o de-a lungita, latita patutului dar nu in decubit ventral
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ma bucur ca esti ok. Sa-ti mai spun si eu ca bb Edy e un scump? Daca iti sare inima din piept de tot
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
Miki ai o nepotica....sa va traiasca!!! Doamne ajuta!
![](floare.gif)