Romania, reclamata la CEDO din cauza cainilor vaga

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Oare de ce intuiam un asemenea raspuns...?

Bine, lista e deschisa, eu sint nitel tontutza azi si chiar nu vad diferenta, rog pe oricine o sesizeaza sa mi-o arate si mie...

Singura care a subliniat ce ar trebui sa se discute aici a fost Fomalhauti, a carei parere evident nu o impartasesti. Dupa aitea pagini de offtopicuri, nu cred ca se supara nimeni pentru inca o postare, care sa ma lumineze...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

...si culmea este ca nici nu puneam in vreun fel sub semnul indoielii/intrebarii normalitatea ideii de a salva copilul in detrimentul ciinelui...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

nu are rost....

intrebarea mea este de care haita se ne ferim : de cea de aici sau de ce de afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu n-am inteles faza cu veterinarii care chinuie animalele...

(Am scris un mesaj mai lung si l-am pierdut...)

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Pai vad ca ti-ai permis. sau o fi prea tarziu si mi se pare mie.
Ca sa iti raspund, nu as fi putut sa fiu veterinar din simplul motiv ca as fi fost depresiva toata ziua si toata viata vazand atata suferinta si chinuind animalele.Te las pe tine sa te prinzi, ca anticipez deja reactia.
Bun simt n-am cand altii n-au, in discutia despre animale.
La celelalte discutii de pe forum daca ai observat, abunda. Aici nu. E vorba de exprimare.
Si daca "plod" a jignit mamele pana in varful firului de par, si "javra" e jignitor.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Dar sa vezi suferinta oamenilor nu te deprima? Si ne mai miram de doctorii din Romania? Poftim dovada! QED Xio, imi pare rau de cine ajunge pe mana ta... ca dai dovada de fff putina mila fata de oameni. Si esti abia la inceput. Dupa vreo 20 de ani o sa fii ca restul: satula, scarbita, rastita, vai de Romania cu medici ca tine.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

msajul asta ese o cadere in gol a IQ-ului tau. adica dc banuiam ca e 120, in mesajul asta se oglindeste un 30.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Desiree2002, XIO sper ca v-ati racorit si puteti discuta in continuare fara jigniri si calomnii.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Dupe ce am citit aceste ultime 12 pagini mi s-a confirmat ceea ce stiam deja: numarul persoanelor care sunt impotriva eutanasierii si pentru adoptie este mult mai mic decat al celor care vor rezolvarea problemei prin eutanasiere. Cum e democratie, normal ar fi sa se rezolve problema in cel mai scurt timp posibil prin eutanasiere.
Ca de obicei cand reapare subiectul pe tapet, acea minoritate tipa mult si tare, asa incat guvernantii fricosi nu sunt capabili sa ia decizia adoptata de majoritate. Se pare ca un referendum ar solutiona problema care mie mi se pare grava.

Sa aveti zile lipsite de muscaturi de caini vagabonzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Se pare ca un referendum ar solutiona problema care mie mi se pare grava.

Ideea e buna.si crezi ca la referendum...ar veni cati?

daca s-ar organiza!caci actuala guvenare nu stiu cat interes are din moment ce in masinile si vilele luxoase nu sad caini vagabonzi...ci cine stie ce rase duse la coafor,dentist,pedichiurist, imbracate la ultima moda...mancand chestii sofisticate...si ei nu asteapta pe la usile spitalului pentru un antirabic..(daca-i intrebi-habar n-au ce-i ala).

dezolant

*Blackmoon Lady 12+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Sa aveti zile lipsite de muscaturi de caini vagabonzi!

ca pana acum toti de aici am fost muscati zilnic de caini.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu stiu care ar fi rezultatul unui referendum legat de soarta cainilor fara stapan. Nu stiu cata lume s-ar prezenta. Dar, da, poate ar fi ca majoritatea doresc moartea cainilor. Mai departe, am putea face si un referendum cum sa ii omoram. Rezultatul ar fi, poate, sa o facem cat mai ieftin, cu lopata si direct in strada, ce sa ii mai strangem, asta costa bani. Banii MEI!

Care ar fi rezultatul unui referendum privind reintroducerea pedepsei cu moartea?

Care ar fi rezultatul unui referendum privind obligativitatea studierii religiei in scoli? Si ce religie ar trebui studiata?

Care ar fi rezultatul unui referendum in legatura cu reintroducerea pedepsei cu inchisoarea pentru homosexuali? Sau mai bine cu moartea...

Care ar fi rezultatul unui referendum legat de izolarea intr-un fel sau in altul (ghetouri, Baragan...) a unei anumite etnii? Sau tot moartea....

Care ar fi rezultatul unui referendum privind o nationalizare? Adica sa luam noi, toti, fabricile, benzinariile, casele si terenurile celor bogati...Si nici o "stabilizare" nu ar strica. Adica astia care au multi bani sa nu ii mai aiba...

Cum este democratie hai sa rezolvam toate problemele asa.

Sau ar fi mai bine sa mergem inainte? Zic si eu.....

Mergi la inceput