2011 - 2012 : Clasa I [2]
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Nici noi nu stim inca nimic - cica intre 1 si 10 sept. se vor afisa listele.
Naty, betisoarele arata ca niste scobitori mai mari, din plastic colorat si sunt folosite la numarat/adunari/scaderi - erau folosite si pe vremea noastra.
Noi nu am cumparat ghiozdanul de la Herlitz, e de la Disney.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eveline/eveline.jpg)
eveline spune:
Si eu am fetita ce va intra in clasa I anul asta. Ma duc sa citesc din urma sa vad cu ce trebuie sa fiu la curent.
Noi nu avem decat ghiozdan, luat cu multi ani in urma, de la McNeill...si atat.
Am vorbit cu invatatoarea care mi-a zis sa nu cumpar decat ghiozdan, penar si culori...atat. Cica in prima zi de scoala va face sedinta cu parintii si ne va da atunci lista cu ce vom cumpara...si uniforma probabil o vom face toti parintii in acelasi loc. Azi am de gand sa iau penarul si culorile.
Am intrebat la secretariat si la noi nici vorba de afisat liste cu clasele: cica daca am inscris-o am inscris-o..asta e... sa vin la scoala pe 12 ca e inscrisa. Nici n-am mai avut replica la asa un comentariu...
Citeam ultimele pagini si vad cate activitati au copilasii vostrii...felicitari!! Noi inca nu facem nimic suplimentar...deocamdata ne jucam cat e ziua de lunga. Vom vedea daca va vrea sa faca ceva, poate impreuna cu alti colegi, daca va fi tentata...daca nu asta e.
Nici eu nu am optat pentru after school, sunt in CIC toata clasa I asa ca nu e cazul...vom vedea de la anul.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
![](images/user_woman.png)
Noa spune:
buna!
Noi suntem deja clasa aII-a,dar am intrat putin pentru ca vad ca sunteti cel mai mare si mai activ grup de mamici de viitori scolarei, sa va intreb daca ati vazut undeva ghiozdane Herlitz,care sunt intr-adevar cele mai bune,mai precis modelul asta(al doilea de sus,cu fluturasi) http://www.herlitz.de/ro/produse/scoala/ghiozdane-scolare/midi-empty.html ?
Multumesc si mult succes !
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty kim nici la noi nu s-au afisat, cica dupa 1 septembrie o vor face ![]() Chiar, de unde putem sa luam ghiozdan Herlitz? Si ce sunt "betisoarele?" mina am uitat sa-ti zic, ma bucur sa te "vad" nu mai stiam nimic de voi. ![]() Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana Si asa Nadia |
Betisoare erau betele alea de plastic cam cat degetul de lungi si cat un bat de chibrit de subtiri cu care se presupune ca ne ajutam sa socotim....ceea ce la ai nostri nu prea cred sa mai fie cazul sa foloseasca...al meu a trecut deja la tabla inmultirii asa, din joaca, cu ta-su, ca n-au ce face la drum lung
![](chatterbox.gif)
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
sunnyday07 spune:
citat din mesajul lui Noa buna! Noi suntem deja clasa aII-a,dar am intrat putin pentru ca vad ca sunteti cel mai mare si mai activ grup de mamici de viitori scolarei, sa va intreb daca ati vazut undeva ghiozdane Herlitz,care sunt intr-adevar cele mai bune,mai precis modelul asta(al doilea de sus,cu fluturasi) http://www.herlitz.de/ro/produse/scoala/ghiozdane-scolare/midi-empty.html ? Multumesc si mult succes ! M-am facut mare! |
Da, si eu as vrea sa stiu daca gasiti undeva prin Bucuresti ghiozdan Herlitz!
Fata mea are unul disney de anul trecut dar e cam hartanit si i-as lua unul nou.
merci
![](floare.gif)
Anka74 spune:
Am o intrebare. Daca nu stim nimic, inca, de uniforma, cum il duc imbracat in prima zi la scoala? (era sa scriu la gradi)
In costum - pantaloni, camasa, haina...cravata, papion...habar n-am.
Eu l-as duce in blugi (simpli) si camasa, dar mi-e sa nu se simta copilu' ciudat ca e diferit de ceilalti! Ma gandesc, chiar de le vor face o unforma, ceva, pantalonii si camasa tot le va folosi.
Voi ce planuri aveti pt prima zi de scoala, legate de imbracaminte?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
citat din mesajul lui Anka74 Am o intrebare. Daca nu stim nimic, inca, de uniforma, cum il duc imbracat in prima zi la scoala? (era sa scriu la gradi ![]() In costum - pantaloni, camasa, haina...cravata, papion...habar n-am. Eu l-as duce in blugi (simpli) si camasa, dar mi-e sa nu se simta copilu' ciudat ca e diferit de ceilalti! Ma gandesc, chiar de le vor face o unforma, ceva, pantalonii si camasa tot le va folosi. Voi ce planuri aveti pt prima zi de scoala, legate de imbracaminte? |
Blugi negri si camasa cu maneca scurta alba sau albastra
![](icon_smile.gif)
Va fi super ok pana stabiliti un cod vestimentar.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Ref. ghiozdanele Herlitz; in Oradea se aduc pe comanda, la librariile care comercializeaza produsele lor. Fiind foarte scumpe (270 lei ghiozdan si 330 setul) nu au pe stoc.
Intrebati si voi pe la librarii
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eveline/eveline.jpg)
eveline spune:
Si eu am o problema cu imbracatul in primele zile de scoala pana va fi gata uniforma...ma gandesc sa-i iau un sarafan, sau o fusta mai sobra (adica nu foarte viu colorata ). Momentan are doar cu floricele si foarte scurte, nu mi se par potrivite de scoala.
Ieri am luat de la Metro penarul la oferta....mi se pare super ok. E mare, spatios, e echipat cu creioane colorate, carioci, stilou si rezerve de cerneala, radiera, ascutitoare, echer si rigla. Pretul..ca la oferta, 24 virgula ceva...pana-n 25 lei.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Anka74 spune:
Am luat si noi astazi creioane colorate ca deh...tot la colorat ne e gandul!
Iar ieri i-am luat un tricou pt sport. Unul singur, ca era ultimul...In concluzie , avem culori si tricou sport, putem merge linistiti la scoala!
Legat de activitatile extra, al meu face baschet si tenis, baschetul il are marti seara si sambata dimineata, deci e ok ca program, tenisul habar n-am cum sa il mai programam, ca nu depinde numai de noi, la inot n-am ajuns si nici nu stiu daca vom mai ajunge in vara asta, off pot sa il mai duc un an la gradi? Ca tare bine ne era!