2011 - 2012 : Clasa I [2]
Raspunsuri - Pagina 10
Naty spune:
Vroiam sa intreb mamicile ai caror copii merg la diferite activitati (sporturi, etc) ce vor face din toamna cu acestea. Ioana nici nu se gandeste sa renunte la balet (are 2 ore pe saptamana), eu nu ma gadesc sa renunt la engleza (tot de 2 ori pe saptamana) si ea ma bazaie la cap ca vrea sa mearga si la inot si sa continue si dansurile. Oare o putea? N-o fi prea obositor?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
LoraG76 spune:
Mada, multumim!
Naty, mie mi se pare cam mult...si a mea merge la engleza de 2 ori pe saptamana, 4 ore in total si va merge si la handbal, probabil..dar atat, nu cred ca ar face fata la mai mult, nu stiu ce sa zic. Eu o s-o las la after, oricum, ca nu are cine sa oa ia la 12 de la scoala. Mi-e groaza de zilele cand va avea engleza, va ajunge seara la 7 acasa. Si la gradi la fel ajungea in alea 2 zile, dar acolo macar dormea. Oricum, ea dormea cam obligata, nu de placere si, vad eu, nici nu duce lipsa dormitului la amiaza. Acum...vom vedea la scoala cum va face fata.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mina spune:
Si-al meu intra din toamna in cls I si inca n-am pregatit nimic, asteptam sa ne sune dna invatatoare sa incepem discutiile ref uniforma, rechizite, etc.
Raluca, al meu are sa continue tenisul (3 antrenamente pe saptamana) fiindca, pana acum, se pare ca este activitatea lui favorita si cred ca i-ar prinde bine sa fac un sport pe baze permanente. Antrenorul spune ca are potential si ca poate ajunge si la performanta dar eu incerc sa nu-mi fac planuri asa departe, daca ii place si-i prinde bine e de ajuns pentru moment.
In rest, fiindca va merge la after school chiar in gradinita in care a fost, probabil ca, cel putin pentru inceput, va continua activitatile suplimentare: dans (recunosc ca nu prea stiu cate pe sapt, cred ca 2 sau 3 ), actorie (=distractie), arte martiale o data pe saptamana (tot cam de distractie, nu mi se pare ca se pune accent pe latura sportiva, creatie (adica lucru manual, modelaj, pictura, etc prin rotatie, o data pe saptamana). Ar mai fi limba spaniola si limba germana (engleza o va face la scoala) insa cu astea nu stiu cum va fi, ca pana acum le-a facut in gradi si se fac dimineata, nu stiu daca se vor org ore penru el dupa amiaza.....
Stiu, par foarte multe (ca dintre toate optionalele doar inotul ne-a scapat ) insa incet incep am sa incerc sa i le selectez, mentinand, cum ziceam, tenisul.
Cred ca, cel putin in prima faza, ii va prinde bine sa continue optionalele in gradi cu profesorii cunoscuti, ca sa fie mai usoara schimbarea, dupa aceea mai vedem.
Ma si mir de mine ce relaxata sunt cu intratul asta in clasa I da' presupun ca ma apuca ele si pandaliile in curand.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Crisnemes spune:
Si eu cred ca o sa fie destul de obositor si pentru el si pentru noi ca parinti. Dragos va merge la basket cate 2 zile pe saptamana - e sportul lui preferat si o sa mergem la inot tot de 2 ori pe saptamana. Ramene de vazut daca se fac la scoala ceva optionale. Am inteles ca vor face engleza.Daca nu vor face engleza musai sa mergem si la engleza.
anya spune:
In marea majoritate a scolilor se face o limba straina, dar daca vrei sa stie copilul bine nu te baza doar pe scoala.
Naty spune:
Ioana nu va merge la after school, o ia tata de la scoala si sta la ei pana cand ajungem noi acasa. Pentru engleza vine profesoara acasa, deci am scutit partea cu drumul. Numai la balet trebuie sa se deplaseze. Cred ca o sa caut pentru inot ore in weekend.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Si asa Nadia
kim222 spune:
La noi tot nu s-au afisat listele cu clasele.Vad ca au pus doar o lista cu "necesarul" clasei I .
Ma mir si eu ce relaxata sunt (cum mai zicea cineva mai sus)..
Nu mergem la nici o alta activitate decat Fastrackids..pt ca ca de aprope 2 ani ne chinuim cu construitul casei..chestie care ne-a papat toti neuronii si ne-a supt toata energia...ca un vampir energetic
sanatosi sa fim!
sorana spune:
Mina - la scoala nu se face aproape nimic la limba straina. Adica ce se face al tau stie deja, cel putin cls I si II, daca nu si a III-a. Ceea ce inseamna ca va uita daca nu face deloc acasa.
Naty o sa vedeti "la fata locului". Adica incercati si daca devine prea obositor va mai orientati pe parcus. De exemplu mie o singura sedinta de limba straina pe saptamana mi se pare suficient.
Problema asta cu "prea multe" s-ar putea s-o avem si noi din toamna cand vom incepe 2 limbi straine, badminton (de 3 ori pe saptamana teoretic) si chitara. Daca nu va tine (si foarte probabil nu va tine) vom merge doar de 2 ori la badminton (sau doar o data) si daca nici asa nu tine cu regret renuntam la engleza.
In cazul fiica-mii daca oboseste nu mai da randament la scoala si asta mie mi se pare cel mai important - sa se poata concentra la scoala, nu sa doarma pe ea de oboseala.
Naty spune:
kim nici la noi nu s-au afisat, cica dupa 1 septembrie o vor face
Chiar, de unde putem sa luam ghiozdan Herlitz?
Si ce sunt "betisoarele?"
mina am uitat sa-ti zic, ma bucur sa te "vad" nu mai stiam nimic de voi.
NOI
Si asa Nadia