2011 - 2012 : Clasa I [2]
Raspunsuri - Pagina 12
coralia_popa spune:
Imi cer scuze daca s-a spus deja, dar as vrea sa stiu unde pot gasi ghiozdane Herlitz in Bucuresti.
Noa spune:
Am vazut in pliantul de la Metro doua modele de ghiozdane Herlitz.Nu stiu daca mai au si altele,saptamana viitoare o sa trec sa vad.
roxanaz spune:
eu am vazut la Real ghiozdane herlitz.
am luat deocamdata stilou, penar, niste gume, creioane, etc.
Roxana
faby57 spune:
Buna fetele,produse Herlitz gasiti si in Metro si in Carrefour,si in Real,eu sunt merchandiser la acest furnizor si am produse intoate magazinele mentionate.
Eu i-am luat un ghiozdan Disney(DP COLECTIONS)http://www.dpcollection.ro/produse/colectia-disney/princess/535,penar avem de anul trecut si pentru ca e in stare foarte buna o sa-l pastram,uniforma ni s-a aratat din Mai de la sedinta cum arata si ni s-a indicat si magazinul de unde sa-l luam(45-50lei)Ne mai trebuie stilou si cred ca voi lua ca si la baiat un BIC EASYCLICK are suportul pentru degete si destul de bun,iar caiete voi lua dupa ce incepe scoala pentru ca vor intra la reduceri dupa 12 septembrie si oricum nu vor folosi in primele saptamani caiete.Un vocabular si penarul va fi suficient.
In alta ordine de idei copii vostri stiu sa citeasca?cunosc literele?stiu adunarea si scaderea pana la 10?Eu desi mai am un baiat care intra clasa a III-a mi-e frica sa ma gandesc la aspectele acestea.NOi inca nu reusim sa citim,baiatul cand a intrat in clasa intai stia sa citeasca cursiv .o sa fie foarte greu.
O zi buna si vacanta placuta in continuare.
eveline spune:
Si eu sper sa prind reduceri la rechizite.
Doamna ne-a zis ca pentru inceput sunt necesare doar culori, intr-adevar in prima saptamana probabil ca nu vor incepe sa scrie in caiete.
Da, fata mea recunoaste literele de foarte mult timp (inca dinainte de a vorbi, a vorbit foarte tarziu asa ca literele le stia cum stia si alte imagini gen catelul, pisica etc), citeste cursiv inclusiv subtitrarile la filme (sunt iar la reducere cratile din colectia Disney si i-a luat taica-su Pinochio si Clopotica - le-a citit intr-o zi pe amandoua). De scris scie cu litere de tipar, de mana am incercat s-o invat insa scrie foarte urat, prefer sa o invete doamna cum o sti ea. Adunari si scaderi face pana-n zece...
Fix asta a fost si motivul pentru care am inscris-o la scoala pentru anul asta gandindu-ma ca se va plictisi inca un an la gradi..cu toate asta, dpdv emotiv, ca sa zic asa, e copil in toata regula: crede-n zane si in Mos, in povesti in general, e extraordinar de naiva...ma sperie uneori cat de usor de pacalit este....
Am oscilat intre a o tine inca un an acasa si a o da la scoala, asa ca am inscris-o relativ tarziu, la inceputul verii (asta in conditiile in care colegi de-ai ei erau inscrisi inca de anul trecut...neoficial ce-i drept).
La ea asa a fost sa fie sa ajunga sa stie sa citeasca, povestea e mai lunga nu are sens s-o scriu aici, insa eu personal nu cred ca-i absolut necesar sa stie lucrul asta la intrarea in clasa I. Da, probabil poate fi un plus, dar nu o necesitate....pentru asta sunt invatatoarele pregatite, sa-i invete toate aceste lucruri.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Ela2001 spune:
Buna.
M-ar interesa niste preturi pt ghiozdanele Herlitz.
Am vazut in Real unele f scumpe: 180lei si 260 lei.Cele mai scumpe includeau penar, cutie sandvciuri si inca ceva parca.
Exista si mai ieftine de atat?
Noa spune:
La Metro am fost astazi si nu aveau ghiozdane Herlitz pentru scoala,doar doua mici de gradi.In rest ghiozdane ff slabe calitativ.
faby57 spune:
Da,Eveline,nu e obligatoriu sa stie sa citeasca cand intra la scoala,dar depinde si cati copii din clasa stiu sa faca asta,daca stie sa citeasca unul doi copii nu va fi o problema dar daca doar doi trei nu vor sti sa citeasca va fi c-am nasol.Nu cred ca D-na va preda la nivelul celor mai putin pregatiti.Vom vedea, am emotii din punctul asta de vedere.
Ela nu stiu ce preturi sunt in Bucuresti dar in Braila se gasesc si ghiozdane mai ieftine (nu neaparat in Hipermarketuri)
LoraG76 spune:
Eveline, Bia e o exceptie!
Iustina nu stie sa citeasca si nici n-am incercat s-o invat - nu am considerat ca ar fi necesar, asta e treaba lor la scoala, sa invete sa scrie si sa citeasca. Recunoaste toate literele de tipar, stie sa scrie cuvinte usoare cu litere de tipar, stie adunarile/scaderile pana la 10, formele geometrice...si cam tot ce se cere sa stii dupa ce termini grupa pregatitoare.
Aici unde a terminat Iustina gradinita, din grupa lor doar un singur baietel stie sa citeasca si sa scrie cu litere de mana, deci nu cred ca va fi mare procentajul celor care vor sti asta in clasa I.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Naty spune:
Ioana recunoaste literele de mana si de tipar, pe majoritatea le si scrie, dar nu citeste decat cuvinte din 2 maxim 3 litere.
Stie sa adune si sa scada pana la 10, sa numere pana la 100 si cam atat.