2011 - 2012 : Clasa I [2]
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Mada spune:
eu i-am luat Herlitz, am scris acum 2 pagini, cred, dintr-un TCM, cred ca e model mai vechi, de anul trecut, cu 110 ron.
Dar este tare haios si comod.
Ilinca si Rares
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lbelciug spune:
Hello!
Am intrat sa va spun ca am luat si noi ghiozdan, fara fitze si desene, dar f frumos, cu rosu-gri-negru . E de la Mirano (Ela2001!), sunt multumita de achizitie, a costat 65 ron si e f bine facut. In super-market (Real) erau numai porcarii si scumpe rau, dar, deh erau desenate cu Cars si alte maimute. Le-am vazut pe cele de la Herlitz insa nu consider ca fac banii.... Nu inteleg de ce sunt atat de ravnite aici, dar ma rog, gusturile nu se discuta.
Am mai luat si niste rechizite, cateva caiete, coperti, etichete, orar. N-am gasit insa pixul minune.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
eu am ales herlitz d`aia ca scrie marca herlitz
de fapt pt ca ghiozdanul cantareste cel mai putin, gol fiind si avand caracteristicile cautate de mine personal
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
Mercedes spune:
Scuze ca ma bag peste voi dar si eu sunt inca in cautare de geanta, rucsac pentru al meu adolescent si va spun din cunostintele noastre in materie de genti/rucsacuri.
ibelgiug-nu vreau sa te dezamagesc dar exact mirano a avut si fiul meu si i s-a rupt in luna mai de a trebuit sa il cos sa mai mearga cumva pentru o luna.
Poate o fi din cauza ca avea mai multe carti(clasa a V a, nu stiu) sper ca al vostru sa fie mai trainic.
Succes pentru bobocei!
sunnyday07 spune:
Io vreau Herlitz in speranta ca este de buna calitate. De asta vreau sa-l vad in magazin, altfel as putea comanda de pe internet. O sa ma uit prin supermarketuri sa vad daca au adus ghiozdane. Mada, din ce TCM ai luat ghizdanul?
Fata mea are unul disney de anul trecut, a fost ok, foarte iubit (e cu mica sirena, personajul favorit), cumparat cred din REAL cu vreo 70 de lei anul trecut pe vremea asta.
Dar s-a cam rarit materialul pe la colturi, s-au mai rupt din atarnatelele de la fermoare si as avea nevoie de ceva un pic mai mare (in ziua cand are abilitati si desen/pictura e ingramadeala mare si abia se inchid fermoarele).
Eu una sunt deshisa oricarei firme, dar vreau sa fie ceva de buna calitate
lbelciug spune:
Mercedes, sunt convinsa ca ORICE ghiozdan se poate rupe la greutate mare sau intrebuintare defectuoasa, insa pt noi a fost cea mai buna alegere dpdv rap. pret-calitate. FYI, asta e un model nou, ne-au dat garantie la el 2 ani.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Mada spune:
asta e ghiozdanul nostru
http://community.webshots.com/album/580740586TTDvhJ
Ilinca si Rares
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corianai/corianai.jpg)
corianai spune:
Eva e scolarita in clasa I de azi!!! Am fost cu ea la scoala de dimineata, conform traditiei ne-am adunat toti copiii cu parinti cu tot in curte, am cantat imnul scolii, apoi rectorul a sunat startul anului scolar... mie mi s-au umplut ochii de lacrimi cand am auzit clopotelul ce fata mare am!!! apoi copiii au ramas sa se joace in curte o vreme dupa care isi continua activitatile pana la 13.30. Apoi after hours sau "fritids" pe limba noastra. Ghiozdanul cel movuliu l-a purtat in spate in drum spre scoala si parea imens
mai cu seama ca nu continea decat o mandarina
Astea sunt primele impresii, ale mele, urmeaza sa-mi povesteasca Eva diseara in amanunt cum a fost ziua cea dintai la scoala. Succes draga mamii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iahim/iahim.jpg)
iahim spune:
Mada,foarte frumos ghiozdanul!Si eu tot Herlitz i-am luat direct de la distribuitorul din oras.Este un model nou,cum este pe site,neechipat si foarte comod.Imi place "fundul" ghiozdanului,este adecvat pentru a sta bine "in picioare" si a nu se rasturna.Stiu ca foarte multi copii isi tin ghiozdanele pe jos langa banca.Chiar daca ar putea sa-l bage in banca ,ghiozdanul devine voluminos cu caiete si carti in el si necesita un efort de a-l pune in banca.Asa ca tot pe jos sfarseste!
A primit de la bunicu' si un ghiozdan Disney cu model The Car's dar tot cel de la Herlitz ii place mai mult!