2011 - 2012 : Clasa I [2]
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mada asta e ghiozdanul nostru http://community.webshots.com/album/580740586TTDvhJ Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares |
frumos rrau , sa l purtati cu sanatate
fix asa e si al nostru, pe alta culoare.
au o tinuta deosebita.
Corina, nu te cred pana nu pui fotografii
m-ai emotionat cu ce ai scris. nush cum o sa fac sa nu bocest p`acolo
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
eveline spune:
Corina - nu te cunosc, n-am vorbit niciodata cu tine insa uite ca mi s-au umplut ochii de lacrimi... Multa multa bafta micutei scolarite!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
eveline spune:
MADA - Frumos ghiozdan, sa-l stapaneasca sanatoasa!
Iata-l si pe al nostru
https://picasaweb.google.com/112389216930304739623/Ghiozdan?authuser=0&feat=directlink
Noi am prins o oferta, cand Bia avea vreo 2 anisori si l-am luat cu 100 de mii (pe vremea aia), complet echipat. L-a luat sotul...ma gandeam ca-i dus de-i ia fetei ghiozdan cand inca nu e nici la gradinita insa acum tare bine ne prinde. Pacat ca am "cedat" si i-am dat penarul sa-l foloseasca la gradi. E perfect ca si stare (adica nu e rupt) dar e groaznic de mazgalit
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
LoraG76 spune:
corina, cred ca bocim toate-n cor, deja...emotionant! Vrem poze, musai, te rugaaaam! F. tare faza cu ghiozdanul care continea o mandarina...frumos!
Mada, eveline, f. dragute ghiozdanele voastre. Pe-al nostru deja l-ati vazut, avem si penar echipat si separat culori, carioci, creioane...avem pana si cutie pt. sandwich-uri...si uniforma, caiete tip I, caiete de matematica, coperti, etichete, bloc si caiet de desen, acuarele, pensoane etc. Ieri am cumparat si un trening pt. sport si 4 perechi de ciorapi albi. Ma gandesc ca o sa-i mai iau si pe parcurs, in functie de cerinte. A, o sa-i mai iau inainte hartie creponata, un caiet cu foaie velina si foarfec si cam atat.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Crisnemes spune:
Corina, evelin- sunt foarte frumoase ghiozdanele voastre. Sa le poarte cu mare placere si spor de invatat.
Noi am primit de la primarie o invitatie sa mergem in 24.08 la scoala sa primim primul ghiozdan- echipat cu tot ce trebuie- cadou din partea autoritatilor clujene pentru micii scolari. Am spus ca e un gest frumos si desi Dragos a primit un ghiozdan de la disney de la bunici vom merge sa-l primim si pe acesta in mod oficial de la scoala. Cred ca vor fi clipe tare emotionante.
geniest spune:
Mamici de boboci in cautarile ghizdanului perfect ati vazut pe undeva troller pentru scoala frumusel si la un pret acceptabil ???
Ca eu am gasit la 250 de roni si nu pot sa dau atat pe el.
Noua in clasa I ni s-au recomandat caietele PIGNA. Au hartia mai buna decat cele Herlitz si sunt liniate gata nu trebuie sa mai traga ei linie cu rigla.
http://chicboutique2011.blogspot.com/
carolinah spune:
Si fata mea cea mica merge in cls I la toamna
Asa ca m-am apucat si eu de cumparaturi si am luat: ghiozdan cu Rapunzel (Disney), un penar dotat cu de toate cu ceva printese, pixuri Frixion albastru si rezerve, foarfece (nu avea in penar), lipici, acuarele, pensule, blocuri de desen, betigase, hartie glasata, hartie creponata, carton, caiete tip 1, caiete de matematica, vocabular, coperti pt carti si caiete, etichete,creioane, gume si ascutitori (isi pierd lucrurile ceva de groaza in cls I si decat sa ma enervez si sa o tot cert, mai bine avem de rezerva si stam linistiti...).
De asemenea are 2 pantaloni negri (vreau sa-i iau si o fusta), 2 bluze albe si 3 mov, 2 pulovere mov (asa e codul de culoare la scoala ei: negru+mov+alb), 2 tricouri albe de sport, trening si adidasi.
O gramada de bani, adica.
Cred ca in mare suntem gata, sa vedem de ce manuale si caiete speciala mai avem nevoie.
cosmina_p spune:
Ar fi super sa fie si la fiica-mea uniforma cu mov...ca-i inebunita dupa culoarea asta(si nu numai ea,ci si maica-sa).Noi vom stabili la inceputul anului scolar cum va arata uniforma!Cam ciudat,nu???Inafara de ghiozdan,pe care si l-a ales ea din....Bulgaria,altceva n-am luat.Listuta o primim in prima zi de scoala.Am citit postarile voastre anterioare si vreau sa caut si eu pixul minune!!!!Oare ce minuni face???Oare trebuie sa-i iau o anumia culoare de trening?Am vazut azi unul ....mov,frumusel tare si bun la pret.Dar ma mai abtin pana-n 12 sept!!!O seara buna tuturor!
asi spune:
Pentru produse Herlitz intrati pe site-ul lor si intrebati.Mie mi-au dat raspunsul cu punctul de lucru din Cluj in cateva minute.
E mai simplu asa decat sa umblati prin supermarket.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.