LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(162)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tu fete, da chiar ca multi delfinasi au treaba cu scaune apoase, varsaturi, uneori febra. Parca de cand a dat caldura. O fi din cauza asta? Sau ceva virus? Sau dintii?

Iuliana, .

Eu am fost la plimbarica cu soricelul, acum astept sa doarma :) suntem iar la 2 ture de somn pe zi. Cred ca va dura un pic trecerea la un somn pe zi, mai lungut. Deocamdata il pun cand ii e somn, si in functie de ora la care se trezeste. Asta este. Ieri mi-a tras iar teapa la a doua tura, ca nu a dormit deloc. Sper sa nu faca si azi la fel. Mai pe seara mergem la finii astia recenti cu V, dar nu stam f mult ( cat ne lasa piticul).

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

crispo ce sa i faci trece timpul, acum ii insor

si cum am promis poze de la munte
tati cam lipseste din peisaj, apare unchiul care se lupta cu Robert

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ce frumos mirela!! unde ati fost..ca si noi vrem la munte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mirela!!!, super pozele!! Imi place cum ai unit patuturile, dar tot pot ajunge unul la altul!!! Imi place de tine, esti o mamica frumoasa si mandra de voinicii ei. Si nu in ultimul rand flacaii tai sunt tare frumosi...si par cumintei in poze.
Chiar mi-ar fi placut sa am gemeni. Adica, cand ploua si nu putem iesi afara, mi-ar fi placut sa aiba si Raul cu cine sa se joace...dar cred ca e greu tare, tare sa ii cresti pe amandoi deodata, nu?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani, Victor de Bumblebee!

Mergi la inceput

Salutare!

Am vrut aseara sa stau cu voi la povesti, dar a trebuit sa ma duc sa-l culc pe Bogdan si am adormit si eu

Am avut de recuperat o groaza, cat de harnice ati fost!

Noi am fost de dimineata la plaja, ne-a prins 11.30 pe plaja, pt ca ne-am trezit cam tarziu (noi, ca Sasha s-a trezit la 6.30 ). Apoi am tot avut musafiri si de abia acum am apucat sa va citesc. Sotul doarme, cand se trezeste plecam la plimbare (adica il trezesc eu, ca el cred ca ar dormi pana dimineata)

In Constanta nu sunt alge in mare, am inteles ca la Mamaia ar fi, dar in Ct nu-s si e asa bine...S-a balacit Sasha f frumos, pana am vrut sa-l filmez...atunci s-a pus pe plans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lalaia am fost la mistral resort in moeciu de sus
daca vrei liniste, mergi acolo, dupa ei incepe rezervatia naturala bucegi
serviciu, personal, cazare, pret totul e super

paula e nasol atunci cand ii apuca balamucul pe amandoi
in rest sunt niste copii buni

pupicei la toate/toti

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Bumblebee, Lalala, pt dintele ciobit, poate la dentist puteti sa faceti sigilare(cum se face pt maselele definitive), sa nu faca vreo carie. Nu stiu detalii, dar poate va interesati

Am vazut poze multe cu delfinasa foarte frumoasa si cocheta a lui Cris2010!

Puiutz, sotul meu pleaca duminica si nu a venit cu masina, pleaca cu altcineva si nu stim deocamdata la cat pleaca. Dar pot sa vin doar eu cu Sasha, o sa vad cum ma descurc… sa-mi spuneti ce hotarati. iti trimit pm cu nr meu, in caz in ca nu raspund pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Crissy sa se faca Bea bine! Sanatate multa!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Alice, pupam vanataia din fruntea Marei. L-am intrebat pe Bogdan daca o mai stie pe Mara, ca are o vanataie si mi-a zis “hai sa mergem sa o pupam, ca sa-i treaca”. Asa ca, o pupam virtual!

Paula, foarte bine ca ai luat doua torturi! Sa ne arati poze neaparat! Distractie placuta!

Crissy, Giorgia, sanatate puilor!

Puiutz, am vazut poze cu Raducu, e foarte scump!

Mergi la inceput