LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(162)
Raspunsuri - Pagina 6
paula_m spune:
Giorgia, mie dr mi-a zis sa nu-i mai dau mancare de regim, daca nu o vrea. Sa-i dau ce-i place lui, ideea e sa manance macar un pic, dar nu fructe proapete si nu lactate. Nici Raul nu a vrut sarurile de hidratare, dar a baut ff multa apa/ceai de menta. De ce nu-i dai LP HN? Febra face?
Sa fie de la dinti sau e vreun virus? Parca sunt prea multi copii cu pb asta...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
puiutz_mic spune:
Giorgia - sanatate puiutei! Eu as crede ca de la dinte daca zici ca se vede incisivul. Dar stiu si eu...vezi si tu daca se regleaza scaunele dupa ce erupe dintisorul inseamna ca de la asta era.
Oricum, pana una-alta, ii poti inlocui LP-ul obisnuit cu Humana HN sau Milupa HN. Nu e necesara trecere treptata.
Si Raducu a avut azi un al treilea kk mai moale. De obicei face doar o data, maxim de 2 ori.
Acum astept sa adoarma in scaunul de masa, dar cred ca azi nu am succes cu asta. M-am mai chinuit vreo ora sa-l adorm la pranz (dupa ce s-a trezit din cauza de kk). Nu stiu daca a dormit o ora macar
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
baby78 spune:
la multi ani fericiti si impliniti
Victor de Bumblebee
Alicia de SabrinaLia
Matei de Tanti
Luisa de Belu
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
bamboletta bine ca David nu a mai facut febra
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita BABY,sa nu uit! MA BUCUR MULT ,MULT,MULT !!! Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Inca o data multumesc pentru sfaturile tale . Se vede ca esti o mamica extraordinara si un om foarte cumpatat si cu o vorba buna si un sfat pentru cine are nevoie
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Neata! Giorgia, da la tine nu se vede deloc cu maxilarul. Dar chiar deloc! Tu fete, asa mi se pare ca am un copil de cumintel. Nu plange decat daca se loveste. Cand se satura de stat intr-un loc maraie, pana il iau. Si cand e obosit, e marait, dar nu plange/urla. Azi dimi s-a trezit la 6 de papa, am mers sa ii fac lapticul. Am stat un pic, ca am incalzit prea tare apa, apoi pana am racit-o, apoi am mers la baie. El ma astepta cuminte in pat. Asa face mereu, nu plange (cred ca stie ca dureaza un pic). Si la doctor a fost cuminte, a marait ca o tot impingea pe dr cu mainile, sa nu il conculte, dar nu a plans. Asa mi-e de drag de el!!! Ioi, scumpelul. Si mi se pare ca atatea intelege,si asa fain ne jucam. Mor de dragul lui! Stiti fluturasii in stomac din adolescenta, dragostea aia de inceput, de plutesti. Parca asa e si la mine acum, nu imi vine sa cred ce am!!! Doamne, ca nici nu se compara viata de dinainte cu cea de acum! Am fericirea maxima! No, hai ca va plictisesc... Am plecat la plimbarica, nu e foarte cald, inca. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Nici pomeneala ca ne plictisesti...Imi este asa de drag ce frumos vorbesti de Vladut si cat de bine exprimi in cuvinte bucuria de a fi mama
baby78 spune:
La multi ani, Catalina
La multi ani, Alicia!
baby78 spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Deja pana la ora asta are 4 scaune apoase...am inceput sa/i dau hidrasec plus saruri de rehidratare de la humana dar vreau sa zic ca ma chinui cumplit sa o fac sa deschida gura...mancare de regim nu vrea...lapte bea dar parca nu e recomandat decat cel hn...am sa mai incerc cu mar copt...e cumplit sa iti vezi copilul bolnav...bine ea asa e vioaie dar nu ca alta data....a laptele i l/am facut zeama de la orezul fiert GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
Sanatate multa gogosicii Antonia
crissy77 spune:
micheeeeelle, Te-ai suparat pe noi? Ori sunteti prin tari mai calde? Pe unde umblati? Ce mai faceti? Ce face blondina? Ati scapat de carcolaci?
giorgia, sanatate Antoniei! Si B se kk imprastiat, m-am saturat sa o schimb de haine. Pana acum a facut de 2 ori. I-am cumparat NAN HN, diseara din asta papa. Pt pranz i-am facut orez cu morcov, telina si dovlecel. Si cam atat. Ii mai dau ceai de menta si smecta.