LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(162)
Raspunsuri - Pagina 5
crispro spune:
Puiutz, cat e de scump Raducu! ce incruntat e in prima zi la mare! si ce fericit e cu cartofelul! Are si el strunga,asa-i?
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
mirelaaa, , ce mai faceti? mai gasesti timp sa-ti amintesti si de mine
cris, asa mi-e si mie Isa de draga cand ma asteapta cuminte in patut! ii spun ca vine mami imediat si ea nici nu misca. cand ma intorc si o vad in aceeasi pozitie, am impresia ca doarme, ochii is sunt intredeschisi cum se uita catre usa dar, cand ma vede, e toata rasete si da din picioruse de numa!! de asta ziceam zilele trecute ca nu cumva pacalind-o ca revin, sa nu interpreteze vorbele ca un "pa", adica plec si nu mai vin degraba. ca doar nu intelege ea semnificatia cuvintelor exact, i le repet si le asociaza cu actiunile mele... vad ca a fost asa cum ati spus voi, nu si-a amintit! dar nici eu nu am mai repetat chestia...
bumble, si noi toti 3 suntem cu nasul in pielicica Isabelei, nu ne saturam de mirosul ei. de vreo 2 luni la nasi era o familie de romani, o tot dragaleau pe Isa si la un moment dat zice el: ce bine miroase, asa-mi plac bebelusii, nu mirosind a acru! si ea: daa, pai si eu am mirosit-o cand am luat-o in brate. acuma imi venea sa rad, ca intr-adevar cand a luat-o tipa in brate asta a facut prima data: a mirosit-o la gatut! si sotul: "vezi si la pampers, miroase bine?"
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Victo spune:
alina, puiutz v-am admirat si eu frumusetile de flacai.
alina, ca mi-am adus aminte cu costumul de baie portocaliu-am si eu unul, tot asa cu snururi la slip..nu va zic ca eu desteapta le-am legat cu fundita, nu cu nod...iar mihai mi=a facut figura intr-o zi ca era sa ma lase in k..uru gol..noroc ca eram jos si am prins repede slipul si l-am legat stransic..ca de eram in picioare..nudista eram...ca la paula pe langa terasa
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Victo, . Tare faza cu slipul. Eu fundita mi-am facut... de acum imi fac nod.
Sa-l ajutam pe Alex
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka mirelaaa, , ce mai faceti? mai gasesti timp sa-ti amintesti si de mine am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
poi altfel cum
doar va citesc mereu
ce sa fac, pazesc motanii care dorm
caci nenea Robi se mai foieste si tre sa i mai pun pe suzi ca altfel plange si gata nani
am fost la munte si joi seara am aterizat inapoi in bucu
a fost super la munte, liniste, racoare, hotelul super, servirea ca la carte (de mult n am mai vazut asa ceva, seara, pt ca era rece, farfuriile erau incalzite, ca sa nu se raceasca preparatul)
o sa pun niste poze cu motanii mei, care mai un pic si fac 7 luni
pupici
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
lalala13 spune:
LA MULTI ANI DRAGA CATALINA!! SA ITI TRAIASCA PRINTESA SI SA TE BUCURI DE EA!!! ESTI O INVINGATOARE!
crispro spune:
Mirela, 7 luni imediat??? wow, da stiu ca trecut timpul, nu gluma.
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
bumblebee, dar voi cum stati cu danturile (seniorii)? La Elise e sarit smaltul cred ca de pe toti dintii (mostenire genetica), problema e ca s-au ingalbenit dar nu s-au cariat (bine, are si cariile de rigoare, la o maseluta. O alta masea e deja macinata, aia o mai doare cand uita si mananca in ea). Dintii de lapte parca nu se sigileaza, asta ar fi fost o solutie. Ti-ai verificat emailul?
crispro, giorgia, aparat dentar se pune pt a indrepta dintii. Problema maxilarului de sus peste cel de jos nu cred ca e rezolvabila (sau poate doar prin operatie estetica). Cumnata-mea a avut in liceu si facultate aparat dentar, ca nu a vrut sa poarte cand a fost mica. E dureros, mai ales cand se fac reglajele la el si imediat dupa.
crissy77 spune:
LMA baby bumblebee! De fapt ce baby, gata, s-a dus perioada de bebelusenie. Suntem in categoria "copil"
LMA Luisa de beluistef!
LMA Catalina!
giorgia23 spune:
Deja pana la ora asta are 4 scaune apoase...am inceput sa/i dau hidrasec plus saruri de rehidratare de la humana dar vreau sa zic ca ma chinui cumplit sa o fac sa deschida gura...mancare de regim nu vrea...lapte bea dar parca nu e recomandat decat cel hn...am sa mai incerc cu mar copt...e cumplit sa iti vezi copilul bolnav...bine ea asa e vioaie dar nu ca alta data....a laptele i l/am facut zeama de la orezul fiert