LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(162)
Raspunsuri - Pagina 8
baby78 spune:
Mirela felicitari mamico! Ai 2 frumuseti....Iar tu arati f bine! Tare frumosi sunt motaneii tai! Sa fie sanatosi si sa va bucure sufletele ca tare meritati
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crispro spune:
Mirela, ce voinicei ai!!! sunt aas frumosi, si au crescut! -am motaneii!
Sa-l ajutam pe Alex
mirela2 spune:
de as mai slabi vreo 10 kile, chiar ca as arata bine
ma lupt cu niste kile, ceva de speriat
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
puiutz_mic spune:
mai fetelor mi-a scos peri albi azi Raducu nu a vrut sa doarma dupa-amiaza, iar m-am chinuit o gramada sa-l adorm. l-am pus si in patutul lui, unde a inceput sa urle. l-am lasat si eu sa urle...cat avea sa urle m-am gandit eu...ei bine...a urlat pana am cedat eu ca ma dureau creierii
l-am scos afara, l-am pus in carucior si m-am dus sa-mi intind rufele. afara galagie, bocanituri ca sotul lucreaza la acoperis acum. ce credeti? in vreo 15 minute a adormit
ioi !!!!!!! (ca tare ma mai "racoresc cand zic ioi :))))
ma duc sa-i pregatesc gustarea...
mirela ai doi flacai minunati! ce mari s-au facut! parca mai ieri au aparut pe lume, of, ce fuge timpul asta . Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
puiutz_mic spune:
s-a trezit deja...a dormit 30 minute
ainotna inca nu stiu nimic pentru maine, vorbim.
ainotna, Rody multumim pentru aprecieri la pozele noastre!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo alina, puiutz v-am admirat si eu frumusetile de flacai. alina, ca mi-am adus aminte cu costumul de baie portocaliu-am si eu unul, tot asa cu snururi la slip..nu va zic ca eu desteapta le-am legat cu fundita, nu cu nod...iar mihai mi=a facut figura intr-o zi ca era sa ma lase in k..uru gol..noroc ca eram jos si am prins repede slipul si l-am legat stransic..ca de eram in picioare..nudista eram...ca la paula pe langa terasa Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
hai ca am ras de numa... tare mihai al tau...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 LA MULTI ANI DRAGA CATALINA!! SA ITI TRAIASCA PRINTESA SI SA TE BUCURI DE EA!!! ESTI O INVINGATOARE! ---------------------------------------------- my somebody.... www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
LA MULTI ANI CATALINA!!!!!!!!!! SANATATE, FERICIRE MAXIMA ALATURI DE CEI DRAGI SI NUMAI BUCURII DIN PARTEA PRINTESEI!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
NO, APAR SI IO ASA, LA CEAS DE SEARA...TOATA ZIUA AM FOST LELA...
giorgia, crissy, sanatate la puiute...uff, nasoala treaba...
vazut si frumusetea lui Cristina, la mare... si Raducu smecheras cu ochelari, si motaneii Mirelei...ce copii dulci...
noi am dormit bine azi noapte, adica Filip...doar de 2 ori a supt in rest a dormit tun...m-am crucit dimineata cand mi-am dat seama... am dormit cu usa intredeschisa la balcon, era racorica dar l-am imbracat in pijamaluta si a dormit puiul meu... eu in scimb m-am trezit pe la 4 si greu am adormit...ca niste vecini (mai bine zis vecine idioate) se pusesera pe scandal si trantituri, mama mama...
aaa...si inca o premiera... a dormit 3 ore azi, de la 14 la 17...de cand era mic mic n-a mai dormit asa...sa-i tina DD naravu'...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
kata, am mai primit 2 recomandari:
www.cabriohotel.ro/apartamente.html" target="_blank">aici
si
http://redhotelpanorama.ro/
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
tu fete, ziua de azi mi-a fost data cu totul peste cap. am iesit cu sotul si Isa la plimbare la intamplare prin oras, am colindat 2 parcuri si o alee lungaaa, ne-am tolanit si in iarba si am pipait si cativa palmieri. nimic nu parea sa-i intre in voie piticutei, doar niste frunze uscate numai bune de rontait . am culcat-o la amiaza si m-am pus si eu in pat, langa sot, sa stau 5 minute. care 5 s-au facut... 185!! m-a trezit tot Isa , a venit tati repede si-a luat-o cu el in salon, sa mai dorm, dar gata, eram satula de somn, desi nu-mi puteam deschide ochii. dar tot cu durere de cap m-am trezit, am luat un ibuprofen si acum e bine. apoi am iesit in cartier la cumparaturi, cu Isa pe jos (cu hamul, ca mai nou nu mai vroia decat cu amandoi de mana, a dat de bine!!) si am luat la rand toti peretii, toate casele si portile garajelor, ba si 2 catei intalniti in drum. abia a papat si iesim iar, ca ne bate apropouri cu palmele in usa
revin
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)