Atentat la Oslo
Raspunsuri - Pagina 9
Sabina spune:
urasc pe cei care nu sunt extremisti = iubesc extremistii.
in limba romana se pierde un pic pe drum sensul cu acel si.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
michelle-usa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hannen Pe mine m-a amuzat o afirmatie intr-un articol(din link-ul pus de Sabina) Potrivit avocatului, Breivik sustine ca faca parte dintr-o retea anti-Islam ce cuprinde doua grupuri in Norvegia si alte cateva in strainatate. Politia norvegiana si expertii au pus insa la indoiala afirmatiile atacatorului. Lippestad afirma ca autorul atacului din Norvegia "ii uraste pe toti cei care cred in democratie" si "care nu sunt extremisti". Eu acum citind afirmatia asta imi vine sa-i zic ca se cam contrazice.Nu-i asta lozinca in lupta impotriva terorismului?Cum ca teroristii cica urasc democratia si sunt extremisti??? Apoi ar trebui sa fie prieten la catarama cu ei,nu sa formeze grupari anti-islamice.Sa ![]() ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hannen care e problema ta?
michelle
motanik spune:
Se pare ca ar putea ajunge la Halden Prison care e mai ceva ca un hotel luxos. Are si televizoare cu ecran plat pe pereti si gym si chiar si casa separata unde detinutii pot avea vizite conjugale. Suna chiar mai bine decat traiul din real world pt unii.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2018917/Norway-shooting-Anders-Behring-Breivik-took-drugs-bloody-massacre.html
hannen spune:
michelle,chiar nu inteleg de ce crezi ca am vreo problema.
Am citat dintr-un articol ceva ce mi-a lasat un gust amar,un extremist(Sabina
am inteles,sau cred.Incerc sa dezvolt)zice ca ii uraste pe cei care cred in democratie si nu sunt extremisti (ca el probabil).Pe baza acestor idei (si a mai multora probabil) formeaza o retea anti-Islamica.
si problema mea era ca(vorba vine,eu n-am nicio problema dar daca tu asa crezi) nu-i cam culmea sa te aliezi impotriva ,exact impotriva celor ca tine?Extremisti si la fel de uraciosi de democratie precum el.(nu asa se justifica lupta impotriva terorismului mondial,ca fiind lupta impotriva celor care urasc democratia vestului si sunt extremisti?)
Eu zic ca ar fi facut echipa buna cu ei .
Poate incerci sa nu ma vezi la pachet cu alte idei/credinta personala etc si o sa vezi ca nu am nicio problema.Doar discutam.
Whatever happens don`t let go of my hand!
inbox spune:
Este extrem de trist ce s-a intamplat acolo, nu-mi pot imagina ce e in sufletul parintilor care si-au pierdut copii pe acea insula ... nu-mi revin... de ce oare in ziua de azi se mai intampla asa ceva? Cand sunt atatea posibilitati sa-ti promovezi ideile pasnic, sa faci ceva constructiv?
Sunt deprimata, de lumea asta in care ne crestem copii!
Nu stiu cine e de vina, religia, politica. Ma intreb, unde greseste un parinte cand copilul lui devine un criminal?
capcaunul spune:
hannen, cine poate sa inteleaga mesajul tau initial, l-a inteles. Cine nu, nu va intelege oricat ai insista. Iar daca insisti nu faci decat sa-i pierzi si pe aceia care te-au inteles initial.
Eu zic c-ar fi nimerit sa nu mai tragi caruta in directia aia. E suficient.
Cheia virtutii e masura. Pierderea masurii in oricare sens (fie exces - intoleranta, fie abtinere - indolenta) duce la viciu. Cam asta spunea si Aristotel in Etica lui.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inbox de ce oare in ziua de azi se mai intampla asa ceva? Cand sunt atatea posibilitati sa-ti promovezi ideile pasnic, sa faci ceva constructiv? Nu stiu cine e de vina, religia, politica. Ma intreb, unde greseste un parinte cand copilul lui devine un criminal? |
Se intampla pentru ca ideile lui nu-i erau impartasite de multi. si nu avea succes. Si fiind o persoana cu probleme, nu putea accepta esecul si a mers pe principiul 'dragoste cu forta', 'lasa ca stiu eu mai bine ce e bun pentru voi, ca voi sunteti slabi si nu stiti'.
Si legat de greselile parintilor, tatal lui a declarat ca fiul mai bine se impusca decat sa faca ceea ce a facut. Sper doar ca acum se gandeste si la greselile pe care le-a facut el, nefiindu-i alaturi cand a crescut, neinvatandu-l sa nu faca asa ceva. Criminalul asta a crescut fara tata, poate a contribuit si asta...si pe fondul unei minti dereglate, s-a intamplat ce s-a intamplat...
Un singur comentariu mai am de facut, eu consider ca ideile nationaliste se adopta in familie...imi vine acum in minte unul dintre filmele mele preferate, American History X...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
inbox spune:
Sau mai bine era langa el in timpu formarii lui...si il invata sa fie om, sa respecte viata...din cate am inteles a scris in jurnalele lui despre tatal pe care nu-l ai vazuse de la 15 ani...
Pe parintii astia ii intreaba cineva de sanatate? Asta ca tot suntem pe un site despre copii si despre parinti, si se tot discuta ca parintii formeaza destinul copilului din primii 6 ani de viata...
andacos spune:
va rog eu nu depasitzi acum limitele cu generalizarile voastre,daca un copil a crescut fara tata nu inseamna ca deja viitorul lui e scris!
Nimeni nu stie ce a fost in familia lor,am ascultat si eu asa un fragment din interviul acordat de tatal lui,care n-a vrut sa-si dezvaluie imaginea in fatza camerelor8e totusi diplomat de meserie)insa ce au dat pe post nu mi s-a parut edificator pentru a face stiu eu ce afirmatzii!A spus ca era mai bine pentru el daca se impusca dupa ce a facut masacrul decit sa se predea!Cel putzin asa au dat la noi pe post!
E clar ca au fost probeleme psihice ca un om normal nu procedeaza asa,chiar sunt curioasa sa vad expertiza medicala ce arata!(avocatul lui spunea ca e bolnav psihic,el traieste in lumea lui,e razboi,si faptul ca a ucis este ceva normal pe tiomp de razboi)
D-zeu sa-i odihneasca pe cei ucisi!Si pe noi sa ne fereasca de asemenea orori!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
en_kvinna spune:
http://www.adevarul.ro/actualitate/Iulian_Urban-fascistul_din_Senat_0_524948048.html
De ce mi-e teama s-a intamplat. Deja exista ''fani'' ai lui Brevik. Mai rau e ca dintre acesti sustinatori o parte sunt politicieni. La sf. articolului e o listuta cu numele lor. Trist.