Atentat la Oslo
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Nebunul asta l-a pus si pe Vlas Tepes la mijloc.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2018206/Norway-gunman-Anders-Behring-Breiviks-manifesto-Vlad-Impaler-genius.html
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
AkaManah spune:
Citat: |
De fapt eu exact asta ziceam,ca umblati cu ocaua mica .Cind e vorba de un crestin NU este relevant,in schimb cind este vorba de un musulman ii terfeliti pe toti la un loc cu religia,cartea si felul in care se inchina.In cazul ala tot are relevanta! Si apropos,unde din mesajul meu ai dedus ca ii scuz cumva pe cei care arunca avioane in aer? Cred ca ai inteles complet gresit mesajul meu si asta din acelasi motiv,al prejudecatilor. Nu sunt nici multumita,nici satisfacuta ,nici n-am scuzat vreun act terorist.Doar v-am amintit cum ati fi reactionat daca faptasul avea alta religie,atit. ************************************ semneaza,hannen diabolica, transformata asa de o religie anume.O haina din ale carei rinduri razbate ura.O persoana fara pic de bun simt pt. ca le da peste nas impocritilor pe privat,nu in public.O rea pt ca nu tace si nu uita,pt. ca nu suporta ipocrizia!rusine sa-mi fie ca nu cad pe spate la monstrele de nesimtire cu care defileaza unele prin viata**************************************************** |
Hanen mi se pare absurd sa aduci acuzatii de dublu standard sau "ocaua mica". Efectiv ai propriul "razboi sfant" pe aici pe DC si asta se vede de la o posta. Personal consider deplasat ce sustii mai ales ca pe un site "dedicat" ai alte pareri in care sustii actiunile talibanilor din Afganistan. Dau citatul aici:Vali,o statuie din punct de vedere islamic inseamna idolatrie!De fapt scrie si in Biblie ceva de "chipuri cioplite".Nu degeaba!Pt. ca facand "chipuri cioplite" Satan gaseste cale mai usoara pt. a sopti omului sa se apuce sa se inchine la ele.
Eu nu zic sa le distruga...chiar nu ma intereseaza personal (imi cunosc religia si stiu ce am de facut) dar sunt si oameni care le considera idoli si nu le vad utilitatea,din contra ,le vad pericolul.
Daca locul din poza este Afganistan apoi atunci chiar nu vad cu ce deranjeaza pe cineva.Ce sa caute statui budiste intr`o tara islamica?Spre folosul cui? Link-ul este www.rasarit.com/vb/showthread.php/4230-Fran%C5%A3a-Dezbaterea-despre-islam-produce-%C3%AEngrijorare?p=45621&highlight=#post45621" target="_blank">aici.
Vrei sa mai dicutam de "ocaua mica" acum?! Acordul vizavi de o crima a talibanilor impotriva civilizatiei in numele religiei imi pare cumva contrar a tot ce sustii aici.
Scuzati OFF TOPICUL dar era ceva ce trebuia sa spun. Ma duc la ocaua mea acum.
Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Si te simti mai bine acum?
Te-ai racorit?
Te supara tare ,asa de tare ca a trebuit sa zici.Acum poate ma lamuresti ce legatura au statuile budiste cu subiectul de fata si cum am sustinut actiunile talibanilor?E cu subinteles,sau cum?
Rog inchiderea contului.Prea multi nu au loc de mine si de razboiul meu sfint.
Whatever happens don`t let go of my hand!
![](images/user_woman.png)
Firys spune:
Hanem,aici este vorba despre o actiune asumata a unui nebun.Din intamplare crestin.
Nu mi se pare corect si fairplay sa intri la subiect si sa incepi cu morala si victimizarea musulmanilor.Lasa-i in pace pe musulmani(au ei destule probleme!!!!!) si nu fa bors aici in mijlocul tragediei unui nebun.
Daca ar fi sa te luam la intrebari ori de cate ori cate un musulman isi bate femeia cu prietre in diverse tari islamice,ai fi cu adevarat terorizata de noi.Faptul ca intri aici la acest topic si ne faci morala nu justifica faptele nimanui sa stii.Cel mai corect era daca nu intrai la acest subiect.
Yaia spune:
citat din mesajul lui Rufus Da, asociem (asociez, adica, sa nu vorbesc pentru altii) musulmanii cu religia; eu zic ca nu-i nimic neobisnuit. Problema (pe care o contesti tu) este asocierea terorismului musulman cu religia ...si aici iti spun ca nimic nu-i neobisnuit...tot timpul se vorbeste de "razboiul sfant", toti teroristii actioneaza sau mor in numele lui Allah, sinucigasii sunt pregatiti psihic ca realizeaza vointa profetului si, evident, vor sta de-a drapta lui...adica religie curata! Eu (sau altii ca mine) nu acuz religia in cazul musulmanilor din lume, ca nu-i treaba mea sa le contest religia lor; dar cand religia e asociata cu grozaviile care se petrec in numele ei, pot sa fac acea asociere, desi nici atunci nu incriminez religia. De fapt eu cred ca religia este folosita ca o scuza...dar este scoasa in fata. |
Musulmanii cu atentatele teroriste, crestinii cu cruciadele, japonezii cu ai lor kamikaze...Nebunii raman tot nebuni, nu conteaza ce pretext folosesc pentru a justifica actiunile lor sangeroase. Din pacate, de suferit avem noi toti ceilalti...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
en_kvinna spune:
citat din mesajul lui hannen Rog inchiderea contului.Prea multi nu au loc de mine si de razboiul meu sfint. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! **************************************************** |
Ti-am spus ca te bagi singura in gura lupului, si apoi tot tu te victimizezi.
ellej spune:
(Oarecum) off topic: multiculturalismul e o sabie cu 2 taisuri. Europa imbatranita are nevoie de forta de munca, dar care sa-i respecte regulile si valorile, imigrantii au nevoie de siguranta financiara si stabilitate, dar vor sa-si pastreze traditiile si cultura. Cred ca Angela Merkel are dreptate, multiculturalismul e sortit esecului. Regula de bun simt ar fi ca cel care alege sa traiasca in alta tara decat cea natala sa se integreze si sa se poarte "ca romanii", dar dupa cum se vede asta nu e posibil.
Hannen, prejudecatile tin de statistica. Statistic vorbind, au fost mai multe atentate in numele islamului decat in numele crestinismului (ma refer la epoca moderna). Automat, cand auzi de un atentat presupui ca e vorba de un musulman. E la fel cu imgrantii din Europa de vest (romani sau altii): cand se intampla o nenorocire se presupune automat ca respectivii infractori sunt imigranti. E corect? Nu, dar nici nu-i poti blama pe nativi pentru prejudecati, pentru ca rata criminalitatii e mult mai mare in randul imigrantilor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
citat din mesajul lui lorelaim E trist ca multi imigranti privesc ideea de integrare ca un fel de asimilare si se opun total adaptarii in tara adoptiva... (Eu, dupa aproape 6 ani de locuit in Sue, nu am auzit un sg imigrant-azilant - dintre fostii mei colegi de la SFI - care sa fie recunsocator Suediei si suedezilor pentru generozitatea cu care ii primesc si le dau casa-masa-scoala gratuit! Cei care primesc totul de-a gata sunt permanent nemultumiti si gata sa pretinda si mai mult - ca si cand totul li s-ar cuveni - chiar daca nu stramosii lor au creat bunastarea de care ei profita acum din plin... |
Mie asa ceva mi se pare de neexplicat.
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
De ce ti se pare de neexplicat? E cunoscut ca daca li se permite, toti se vor urca in capul autoritatilor. Cel mai bun exemplu la noi in tara. Nu exista civilizatie prin bunavointa, ci doar civilizatie prin constrangere. Prin frica. Cineva spunea ca era sigur pe strada pe vremea impuscatului, confirm, eu mergeam un cartier de la un cap la altul la varsta de 8 ani fara nici o problema. Azi as innebuni de spaima sa stiu ca fi-miu la aceeasi varsta e singur afara. Eu nu stiu nici o mare civilizatie care sa se fi nascut asa spontan, fara reguli stricte si ierarhii stricte.
Andries
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Am gasit pe net traducerea in romana a unei www.presalocala.com/2011/07/25/scrisoarea-unei-mame-din-norvegia/" target="_blank">scrisori emotionante...imi imaginez doar prin ce au trecut acei oameni....
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie