LMA Nectarie si Matei-Delfinasi in sarbatoare(161)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Ma bucur ca Isa si Vic sunt mai bine

si eu ma bucur ca e bine Victor! cat despre Isa, revin: nu mai are febra de ieri, dar tocmai am descoperit ca e plina de bubite!! peste tot!! mai putin pe fata!! data trecuta cand a facut asa de la febra, erau doar pe burta si pe spate, acum si in talpa are!! deci, avem deja facut programul pe azi: un dus si la medic

revin. cu vesti bune, sper

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crissy, multa sanatate lui Elise

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, azi suntem la 2 somnuri pe zi... la 11 juma a inceput prima tura. Am iesit de dimineata afara, un frig...brrr. Eu in tricou doar. asa ca am venit acasa, ca tare rece mi-a fost.

Ilinca,da, mananca bine bucatele, doar ca nu prea are ocazia. Mananca orice foarte greu, stau langa el de imi vine sa mor... dupa prima lingurita de orice nu mai vrea. Ori daca ii dau bucatele, pana mesteca mai stau un secol. In general, mancarea i-o fac doar cu furculita. Macaroanele nu ma gandeam ca le pot tocani cu furculita, de asta am bagat blenderul. Mai fac uneori la mixer cand ma grabesc, sau cand ii fac papa pe 2-3 zile. Ca de stau la furculita, nu mai termin de maruntit.

Saddie, da, e de gandit si de analizat la tine, sa vezi ce e mai bine pt voi.

Crissy, bai, da io nu stiu ce e la voi in aer. Ba esti tu bolnavioara, ba fetele, pe rand. Sanatate multa!

Sotul isi angajeaza un baiat de luni- nu are atat de mult de munca incat sa nu faca fata, nici vorba. Dar zice ca daca nu face pasul asta, atunci ramanem multa vreme tot asa- adica el face aceleasi proiecte, iar eu dupa inca un an ma intorc la munca. Asa, cu baiatul angajat, vrea sa aiba un pic de timp sa socoteasca si sa analizeze piata, sa se gandeasca la ceva afacere, care sa aduca banuti si unde pot sa il ajut si eu, ca sa nu ma duc la munca. Asa ca acum investim- i-a cumparat baiatului calculator (musai si licenta de windows pe el), acum a plecat in CLuj sa ii ia un birou, scaun, dulapior,etc. Plus salriul lunar, plus taxele la stat. Nu stiu ce facem.. el mi-a zis sa il sustin, ca pt noi incearca sa faca ceva. Si in cel mai rau caz, daca nu iese nimic, pierdem banutii.

Vedem ce-a mai fi...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, te asteptam cu vesti!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Crispro, va tin pumnii stransi!

Sanatate Isei si Elisei!

Si la multi ani Ilincapentru ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

fetelor,intrebare(ca tot se vorbea de pasapoarte): in cat timp iese pasaportul cu copilul trecut in el?
ca tocmai ce m-a sunat tati ca trebuie sa anulam planurile de motz ca pleaca in delegatie in germania...si daca tot are cazarea platita ma gandesc sa mergem si noi. Mie mi-a expirat pasaportul,oricum imi trebuia unul nou sa-l trecem si pe bubu...
Mama s-a oferit ca are ea grija de raducu o saptamana cat suntem plecati,dar nu ma indur sa ma despart de el...plus ca nu am incredere ca va fi supravegheat non stop,ai mei sunt invatati cu ai lui fratemiu care sunt ceva mai mari...raducu cade in cap la 5 minute daca nu esti dupa el sa-l iei de pe unde se suie.Plus nu am incredere in ce-i dau de mancare,el nu a fost despartit de mine pana acum si nu stiu cum s-ar adapta....nu stiu ce sa fac dar parca mai bine ma complic sa-l iau cu noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

avem 1 canin!!!!

Mergi la inceput

Pufescu, eu stiu ca ca nu se mai trec copii in pasaport, le trebuie pasaport separat. Nu stiu cat dureaza, poti sa-l faci la urgenta (dar te costa la fel ca cel valabil 3 ani) si e valabil doar un an

Mergi la inceput

Lalala13, felicitari pentru caninul lui Sebi! Ia spune, s-a acomodat cu patutul fara gratii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

crissy, pt elise, ca antivomitiv, poti sa ii dai gurite mici de cola (lasa sa iasa acidul), la interval de 30 min.sursa- 3 medici pediatri din Cj.(bine, nu ii dai mult, cate 2-3 lingurite asa de fiec. data) ideea e sa nu bea mult. si nu apa-stefan vomita instant de la apa simpla.
pt kk-smecta. pt hidtratare-gurite mici mici de gatorade.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput