LMA Nectarie si Matei-Delfinasi in sarbatoare(161)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Multumim de urari ![]() ![]() Cine mai alapteaza sau cine a intarct copilul marisor ( dupa 10-11 luni)? La noi deja e hartuire cum ma prinde cum trage de mine. Cand da de sfarc, cu manuta indesata prin tricourile mele, maieurile le-am abandomat demult) chiuie si se chinuie sa il traga afara sa poata suge. Rade sotul cu lacrimi cand o vede. Eu ma gandesc ce va fi in 2-3 luni si imi vine sa plang nu sa rad. Diana, mami de pui iubit Eva ![]() |
Inca alaptez!!!!:(((
Ieri am fost la terasa si aveam un maieu pe mine si ce mai tragea de mine...cumnatele mele imi spuneau sa ii dau sa suga....dar imi era o rusine si nu i-am dat.....mi-a fost mila de R dar a trecut cu vederea ca i-am atras atentia in alta parte
![](icon_smile_cool.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crispro spune:
Enik, si data trecuta ti-am raspuns, probabil ca mai tarziu un pic, si nu ai vazut. Chiar ma gandeam ce s-a intamplat, ca doar ai intrat, ne-ai salutat si apoi nimic. Pupam blondinul iepuras!
Ilinca, asa voi face si eu dimineata- fructe la mana. Doar ca dureaza o masa muuuult, incaruntesc.
I-am dat porumb azi. Nu a vrut sa deschida gura sa muste el, asa ca i-am dat graunte. A sucit-o in gura, a scuipat-o. Pana la urma i-a dat de gust si nu se mai satura.
Al meu are bubite rosii in cap!!! cred ca de la caldura, exact unde transpira, pe fruntica si pe laterale. Acum seara se scarpina de zor. Med de fam e in concediu, pediatru nu am. O sa merg maine la un pediatru, sa vad cum reusesc, ca cica nu se fac programari, vone la cabinet cand nu e de garda, si se sta la coada- asa se intra- primul venit, primul servit.
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
Buna seara gagici!
Acum am si eu un pic de timp liber si am intrat rapid sa va scriu, ca de citit nici o sansa......am ramas la cap trecut si am renuntat ca tb sa va scriu...mi-e dor de voi, sa stau sa va citesc, sa va scriu sau sa dau refresh sa mai citesc si ultimele mesaje(hehe, nu s-a mai intamplat de pe vremea odiseeiei)
Noi suntem bine, R merge prin casa f bine, mai putin pragurile nu stim sa le pasim si mai ia cate o tranta, avem un obrajor julit si buza am avut-o sparta cand am iesit si ligheanul cu apa(eram la tara fara piscina:D)
Maine plecam la munte sa ne relaxam pe Valea Prahovei bagaj n-am facut, doar m-am spalat pe par
si sotul vrea sa plecam cum se trezeste R dar eu ma compar cu el care doarme de la ora 22?!
Cirspro, si azi te-am pomenit cand am mers la cumparaturi, ca daca aveam nr tau de tel. vroiam sa te sun sa te intreb cate ceva de MI
Vrem sa mergem si noi!!!.....nu mai stiu daca v-am mai spus dar mai este loc si pt noi??? Cand si unde dam avansul, ca parca asa am citit pe undeva
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati trimite un PM cu toate datele, in cazul in care ar mai fi loc si pt noi.
Cu timpul stau tare prost si-mi pare tare rau dar vb lui Crissteo ca ar tb sa pretuim mai mult viata si sa mai lasam si casa balta....dar nu prea pot......gatesc in fiecare zi, fac curat, spal si calc fiecare boarfa si uite asa trece timpul.....mai mergem la apartament ca am inceput renovatul, facem fel de fel de socoteli si nu cred sa ne ajunga banii si de mobila noua....dar noi ne plimbam
Bumblebee, multa sanatate lui V, Paula ma bucur ca Raulica si-a revenit, Rodika o pupa R pe Isa sa treca tot!
Va pe toti si toate!
Enik, bine ai revenit draga mea!
Nu mai stiu ce sa spun, cu toate ca aveam mult mai multe......
Noapte buna delfinariu!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Inca alaptez!!!!:((( Ieri am fost la terasa si aveam un maieu pe mine si ce mai tragea de mine...cumnatele mele imi spuneau sa ii dau sa suga....dar imi era o rusine si nu i-am dat.....mi-a fost mila de R dar a trecut cu vederea ca i-am atras atentia in alta parte ![]() Nina ![]() ![]() |
Si eu alaptez...la fel ma trage de bluza si zice titi
![](olala.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile.gif)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui bamboletta Salutare David de ieri are diaree si febra ![]() ![]() ![]() |
R la dinti mi-a facut 38 si-un pic cu scaune moi......azi a avut 3 scaune si-l vad nervos, musca tot ce prinde, ca e umarul meu sau a cumnatei ca e vreo mana la indemana , etc.....e timpul sa apara si maselutele
![](plang.gif)
Parerea mea e ca sunt maselutele.
Multa sanatate!
![](pupic.gif)
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Eu i-am dat porumb fiert pentru ca am vazut ca si alte fete au dat la strumfi. De ce nu ar fi voie sa le dam? Deja au 1 an si de acum pot manca cam orice...Eu l-am fiert in apa si i l-am dat sa-l molfaie Pai pro alaptat pana la 1 an...adica in 2 saptamani strumful meu implineste anul...asa ca am atins pragul dorit ..doar ca e greu sa ma decid cu intarcatul....si nici el nu e dornic sa lase tzitzi...Plus ca toata lumea imi spume ca nu este bine sa intarci copilul vara....Sa vadem cum va fi caci pana la urma tot trebuie sa o facem si pe asta ![]() ![]() Iuliana mami fericita de minune ![]() |
Pediatrul meu mi-a spus sa-l intarc la toamna
![](alcool.gif)
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui enik83 o sa incerc sa pun poze in vechiul meu cont picasa..sa vad daca mai stiu..hihi |
nu mai exista vechiul cont de picasa
![](icon_smile_sad.gif)
poate ai tu un cont al tau si ne dai un link
![](pupic.gif)
tortul Isei a fost simplu. un strat de bicuiti usor inmuiati in lapte, apoi crema de gris cu unt si vanilie, si apoi branza cu piersici si scortisoare. frisca bio deasupra.
am implinit un anisor!!
![](surf.gif)
am implinit 10 ani!!!
![](zana.gif)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui Victo si din concediu, pt cine nu are somn. http://family.webshots.com/photo/2802448750102838148IVdqNT Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
ai 2 copii minunati, mi-au placut f mult pozele, sunt tare ochiosi
![](olala.gif)
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iul_aug2010/iul_aug2010.jpg)
iul_aug2010 spune:
Iar petrecem
Azi primim portii duble (chiar triple, dar nu amestecam borcanele)
. Ca sa le meritati, intrati si faceti urarile cum se cuvine:
LMA Matei Alexandru de bambi_bv
LMA Nectarie de larissa_79