LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, delfinas nu stiu dc este,dar stefan nu mi-a fost bolnav 1 an si 10 luni! nicio febra, nicio tuse..niste muci razleti pe la 7 luni tratati cu ser si vibrocil.
dar si cd s-a imbolnavit (l-am dus la cresa)- 1 luna a fost bietu varza totala, slabise cred vreo 3 kile, de-abia se tinea pe picioare. vreo 3 ture de antibiotice,varsaturi, diaree..tuse, febra, alergie vai de capu si de zilele noastre.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

dragele mele, multu de raspunsuri...deci nu suntem singurii in situatia asta, vad...sa speram ca sunt dintii...ca alte simpotme nu avem...ziua totul e ok...doar noaptea ne apuca...cand mi-e somnul mai drag...mai insist cu apa, suzi, desi nicio sansa...de caldura nu se pune pb, pt ca e racorica aci...daca nu se potoleste, cand ajung vineri la Cluj chem pediatrul sa-l consulte...io stiu...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

si ca sa vedeti cum am sarbatorit ziua Aviatiei...:)

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

noah...dc nu ziserati si voi de ieri..ca oricum eu trebuia sa fac azi curat. mai ales in baie frate..greu cu biaeti.cica fac singur mami..apoi el stie pe unde se duce jetu..ca se mai si uita la cai verzi pe pereti..de tot la 2 zile tre sa spal ca pute ca in grajd la noi.

tu Paula, esti mortala...ai niste descrieri plastice...parca si vizualizez actiunea...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lasa tu andreea, sa stie fetele ce le asteapta. ca tot vor sa faca delfinasii singuri..apoi sa vezi cd nimeresc/nu olita..hihihi.
stefan mai nou si caca face sg, se sterge, se spala, trage apa..ce mai, am ditamai flacaul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, eu incerc sa ii fac asa programul, sper sa se obisnuiasca si el. Ca deja de mai bine de o sapt, doua, ma tot fenteaza. Avea 2 ture de somn, si a doua o cam sare, sau trebuie sa stau o ora langa el sa adoarma. Asa ca daca tot doarme numai o tura, apoi macar sa fie pe la mijlocul zilei. LA 13 il culc (azi la 13 si 20) si se mai foieste, mai stau cu el, azi am dormit si eu o ora cu el. Dar sper ca in 2 sapt sa stie ca ala e singurul lui somn de peste zi, sa profite maxim de el!

La noi seara la 9 juma e stingerea, trezirea la 9. (bine, cu trezirile de rigoare de peste noapte). Si peste zi un somn, de la 13 la 15 (daca se poate si pana la 16 nu m-as supara). No, sa vedem ce iese.

Deci azi noapte a fost cu maraileli pt multi delfinasi.. ce-or fi avut?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, ce baieti faini! Eric pare super incantat de avioane/elicoptere.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Deci fete, ziceti ca puiutii plang dupa tati? Stefi il vrea pe tati doar cand vine acasa de la munca , asa vreo 5 min., in rest numai dupa mine. Cand sta cu tati merge singurica si se joaca singurica, cand sunt eu prin preajma vine sa ma ia de mana sa ne plimbam impreuna. Ieri Radu zice: vreau si eu sa ma plimb cu tine de manuta, si se apuca si trag unul de o mana unul de alta, in directii diferite, evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Hello!

Si eu is pacatoasa, am pus un rand de rufe la masina de spalat, dar habar nu aveam ca azi e sarbatoare, eu sunt complet dusa cu pluta . DAAAAR, masina de spalat a murit prin deces, gata, nici macar nu mi-a mai clatit hainele . A facut poc si acuma zace muerta.. Nu mai avem un leut, masina de spalat noua?!

A venit rezultatul de la exudat, printisorul meu are Escherichia-coli . De unde si pana unde, si in gatut.. Pediatra spune totusi ca cel mai probabil are si un stafilococ (cel care a dat febra) dar nu a iesit la exidat, si f probabil rapsunde la tratamet. Dar deja avem atatea presupuneri.. Important e sa nu mai faca febra, ca in acest caz schimbam tratamentul.
Stiu ca poate sunt exagerata, dar ma doare sufletul ca e deja al 4-lea tratament de antibiotic.. Nu a racit deloc intr-un an, sa fie el cu tuse si muci, dar microbi.. Nu il corcolesc deloc, linge multe, nu il hiperigienizez, alimentatie corecta (cred eu) carnita de tara, out de tara, legume cat mai putin pesticizate, dar tot apar problemute.
Exista delfinas care nu a racit/facut febra in primul an de viata?

Victor e si el din rasa plodensteinilor care urla noaptea, dar asa a fost de la primii dintisori (de fapt cu mult inaintea lor..), cam de cand nu s-a mai trezit de 2 ori pe noapte sa pape (atunci se foia, scancea, nu il lasam sa planga), dupa vreo 2 saptamani au inceput trezirile de proba, de urlete, foieli .
Mi s-a spus sa-l impartasesc, sa-i descant, sa-i fac rugaciuni. In fine, eu nu cred in asa ceva, duc copilul la impartasit si il inchin din motive religioase, nu de supersitii.
Cred ca dintocii isi fac de cap, ca nici el nu-i cu mana pana-n gat, dar alte motive nu vad pt noptile agitate. Daca stau sa ma gandesc cate nopti am dormit ca omul ma apuca depresia.
Ce merge la noi, Chamomilla 9CH (multumesc fetelor pt pont!), s-au simtit schimbari, destul de repede.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

of saracutul Victor!dar totusi de unde a putut lua?ca asta se ia inclusiv de pe fructe,legume,nespalate bine,si cum ziceai ca fusese la soacra,poate i-o fi dat vreun fruct,nu acuz doamne fereste,intreb si eu.Ca sa evitati data viitoare.sa nu se mai chinuie copilasul.

Si da pot sa zic ca noi nu am facut febra si nu am prea fost raciti in primul an.Decat un scurt rosu in gat tratat cu oscilo,altceva nu am avut.si bine un 38 a avut Mateo cateva ore de la primul dinte,atat.
eu ii multumesc lui D-zeu ca deocamdata stam bine.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Si eu am spalat rufe azi, am facut si mancare, am si ars-o...

Mergi la inceput