LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Hello!

Exista delfinas care nu a racit/facut febra in primul an de viata?

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Da, Stefi a mea, dar mai avem putin pana la un an, cred ca scapam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Citat:

Hello!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Sasha a avut de doua ori bronsita pana in 4 luni.

Bumblebee, vezi ca E-coli e foarte rezistent si periculos, sa-i repeti neaparat antibiograma sa vezi daca i-a trecut si daca nu sa schimbi antibioticul, daca la acesta devine rezistent. Si E-coli da febra si daca e localizat in gat, uscaciunea gatului...De ce trebuie sa fie si un alt stafilococ care sa dea febra? Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bumblebee imi pare rau pentru Victor sper sa fie bun tratamentul
imi pare rau si pentru masina de spalat niciodata nu e momentul pentru astfel de "suprize"

Citat:

Hello!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

noi nu am facut febra niciodata pana acum...am avut doar muci multiiiii multiii si am tusit putin dupa ce ne-am intors din Turcia, dar am rezolvat cu ser mult si sirop de tuse

Carla sa ne vezi cand or face ai nostri prima data febra sau cadn ne lovim de prima raceala mai serioasa

fug la pozele cu avioane

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

OANA e acceptabil de usor,se pliaza extrem de usor,la fel si deplierea,eu zic ca e ok pt ce vrei tu.Bine noi il mai folosim si in oras in diverse situatii,cand nu pot merge intr-un loc decat cu un copil,celalalt il las la mami etc...
sau de ex sa vedeti ni s-a rupt caruciorul dublu de tot,CADRUL METALIC,cu copiii in el,noroc ca eram langa casa!!!!!acum 5 zile!si garantia expirase cu 3 zile inainte ca asa sunt facute toate.asta a fost in weekend. noah daca nu le aveam pe astea 2 carucioare ce ma faceam?copiii trebuie plimbati,ei numai afara dorm de cand ne-am nascut etc....Pana la urma i-a imbarligat sotul bine si ne-a schimbat caruciorul

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Am vazut mitingul aviatic,ce bine arati mami,ce mandra te plimbai acolo cu picii dupa tine,eleganta!
iar puii nemaipomeniti!Filip e tare incruntat

Am vazut-o si pe Sabina cum si-a serbat ziua!frumos cu atatia copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Racusor, mersi de reteta. Dar is macaroane mari? le mananca asa? mesteca pe ele? si la ce masa i le dai? eu ma gandeam la pranz. Sau astea is gustarica?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

seara la cina i le dau eu, acum i-am facut cu unele cam de 3-4 cm lungime, cred ca pene se cheama. dar i-am facut si tagliatele, astea musai pisate.

le mesteca, da, dar fara chef, ca e tare lenes la capitolul asta. astea cu lapte, putin blenduite le-a mancat mai bine

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

OANA e acceptabil de usor,se pliaza extrem de usor,la fel si deplierea,eu zic ca e ok pt ce vrei tu.Bine noi il mai folosim si in oras in diverse situatii,cand nu pot merge intr-un loc decat cu un copil,celalalt il las la mami etc...
sau de ex sa vedeti ni s-a rupt caruciorul dublu de tot,CADRUL METALIC,cu copiii in el,noroc ca eram langa casa!!!!!acum 5 zile!si garantia expirase cu 3 zile inainte ca asa sunt facute toate.asta a fost in weekend. noah daca nu le aveam pe astea 2 carucioare ce ma faceam?copiii trebuie plimbati,ei numai afara dorm de cand ne-am nascut etc....Pana la urma i-a imbarligat sotul bine si ne-a schimbat caruciorul

merci

no' asta da ghinion, vezi noroc cu sotul din dotare

cum gatiti la pitici conopida?

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Victo

noah...dc nu ziserati si voi de ieri..ca oricum eu trebuia sa fac azi curat. mai ales in baie frate..greu cu biaeti.cica fac singur mami..apoi el stie pe unde se duce jetu..ca se mai si uita la cai verzi pe pereti..de tot la 2 zile tre sa spal ca pute ca in grajd la noi.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

tu Paula, esti mortala...ai niste descrieri plastice...parca si vizualizez actiunea...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

imiginati-va cum e la mine cu 4 putze
si soacra-mea ma incurajeaza, cica si mari(erau 2 frati(mai nimereau pe linga)
eu zilnic sterg baia de jos

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aiotna, nu e musai de la stafilococ sa fie febra, dar este si eruptia asta urata .

Ma bucur sincer ca sunt si delfinasi care au trecut de primul an fara emotii negative in privinta sanatatii. Sa dea DD sa fie rezistenti mereu!

Denisa, nu prea avea ce sa nu spele bine, eu i-am dus piersica de acasa (spalata) care a si despielitat-o si o banana.. Am cateva bube cu ea, dar stiu ca isi da tot interesul sa fie bine cu Victor.

Pufescu, acum mi-am amintit sa-ti raspund. Eu i-am sterilizat borcanele de mancare. Mancarea din vasul clocotind de pe aragaz pusa in borcanele curate, uscate, infiletat capacul si puse la caldura (sub perne, pilota). Capacul trebuie sa se traga in cateva ore, daca nu, nu e sterilizat. Mie mi-au tinut bine cam tot ce am pus: legume, paste, orez, cu carne/fara. Nu am pus cu ou/peste/lactate.

Azi m-am enervat cumplit cu piscotul asta. Are niste figuri.. si noi. Nu vrea sa bea apa, stiu ca il doare gatutul, dar cateva linguri de iaurt poate, alea neaparat in brate, ca in scaunul de masa urla tare tare.. Maraie si urla ceva fantastic, is cahuie de cap, e foarte nervos.. mai nasol e ca acuma si eu sunt cu nervii intinsi si nu vreau sa ajung sa tip la el. De asta mi-e cel mai frica, eu urasc sa mi se vorbeasca cu tonalitate ridicata (desi sincer cred ca am scapat vreo 2 strigaturi).

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

alina, delfinas nu stiu dc este,dar stefan nu mi-a fost bolnav 1 an si 10 luni! nicio febra, nicio tuse..niste muci razleti pe la 7 luni tratati cu ser si vibrocil.
dar si cd s-a imbolnavit (l-am dus la cresa)- 1 luna a fost bietu varza totala, slabise cred vreo 3 kile, de-abia se tinea pe picioare. vreo 3 ture de antibiotice,varsaturi, diaree..tuse, febra, alergie vai de capu si de zilele noastre.

idem Maria mea, pana la 1 an si 11 luni cand am dus-o la gradi... si apoi a inceput distractia, cu conjunctivita, otita, varicela cam un an. iar apoi iar fara probleme, nici acum nici macar nu raceste decat foarte rar si foarte greu.

si ca veni vorba de ea, am fost la farmacie sa-i iau siropel Isei (echivalentul Nurofenului) si am ramas socata: Maria a crescut 4 cm, are 150!! imediat ma ajunge!! si 47 de kile. iar Isa 12 kile fix!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput