LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)
Raspunsuri - Pagina 17
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Salutare Ieri nu am avut timp de nimic. A dormit Raul 1/2 ora si apoi a urlat incontinuu. Nu mai e bolnav, si-a revenit, dar s-a facut tare rau. Cand nu-i mai convine ceva urla din tot sufletul lui. Si lui nu-i convine ceva mai mereu. Vrea sa faca numai prostii. Activitatea lui preferata e sa-si bage mainile in wc.Si cum e inchisa usa la baie, tipa si se tranteste in usa. Cand nu isi baga mainile in wc, da in oglinda cu diferite obiecte, sau trage de cabluri, sau scoate din toate sertarele ce apuca si le cara in alte camere si tot asa. A devenit tare distructiv!!! Si daca nu il las iarasi urlete. Noaptea doar urlete visez. Kata, poate treceti si prin Tg Mures. Ca sa iti convingi sotul, spune-i ca e cea mai frumoasa zoo din tara si in plus avem si un complex fff fain www.evadeaza.ro/impresii/detalii-trandul-weekend-din-targu-mures.html" target="_blank">uite, sigur le va place copiilor. . Andreea, oare ce il deranjeaza pe Filip? Viseaza urat? Pufescu, cred ca asa ii erau si a lui Raul, dupa antibiotic. Aratau ingrozitor, si cu mucus. Eu nu i-am mai dat fructe deloc, doar banana si mar copt. Nici Raul nu papa orez si i-am dat mancare normala. Branzica de vaci mi-au zis dr sa-i dau. Si LP HN. Si lactate nu. Eu doar ceai de menta i-am dat. Acum nu mai face kk, asa ca nu stiu daca si-a revenit. Denisa, ma uit un pic si iti trimit PM referitor la fonduri, dar sa stiti ca daca e in mediu rural, sunt sanse mult mai mari... La multi ani Dimitrie, Miruna, Eva, Mara, Medeea si Ioana!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze mare |
in mediul rural ar fi oricum pt ca avem nevoie de spatiu mare
multumesc
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
Am venit si noi de afara, am imbaiat copilul- ii fac baie de 2 ori pe zi, ca transpira rau si e cu bubite! NU LE SUPORT!
Pufescu, nu e racit raducu? nu are mucisori in gat?
Paula, ma bucur ca sunteti mai bine! Ioi, ce nazdravan ai!
Fug la copil, sa il schimb, apoi pranzul (borcanel) si apoi somnic.
Racusor, mersi de reteta. Dar is macaroane mari? le mananca asa? mesteca pe ele? si la ce masa i le dai? eu ma gandeam la pranz. Sau astea is gustarica?
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
ce sarbatoare mai e si azi? eu am aspirat, spalat pe jos..gatit..
mai am de curatat bucataria, si in principiu sunt ok.
il culc imediat pe prichi si sotul pleaca dupa tort, aperitive..sa vad unde le bag in frigi
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
pufescu spune:
Nu e racit, in afara de cacaloci nu are nimic(decat 4 masele care au iesit din gingii si ceva care pare sa se chinuie sa erupa(nu ma lasa sa ma uit).E vesel,isi face programul obisnuit,energie maxima,etc.
Si la noi e cu WC-ul...lasam capacul jos si inca nu stie sa-l deschida,bate cu palma in el.Ma gandesc sa improvizez un soi de opritor sa nu-l poata ridica.
La noi cu obiectele aruncate in oglinda nu e problema ca-i oglinda mai sus...in schimb ia cuburi de lemn si da in usa de la balcon care e de sticla...asta e asociata din cate mi-am dat eu seama cu 'vreau afra,acuuuum! :))) .Si daca nu ma vede ca ma imbac si pregatesc de iesit nu se calmeaza.Si evident,nu conteaza cat de cald e afara...Asta cu iesitul afara e singura concesie pe care o fac in materie de crize de nervi,la restul(gen vreau sa sar in cap de pe spatarul canapelei si tu nu ma lasi mama rea ce esti,vreau jucaria aia,vreau sa jumulesc pisica si nu sta,etc eu il iau cu calm,ii zic ca nu e voie,il pun in fund pe covor cu o jucarie,el evident urla de zici ca-i batut cu urzici...moment in care eu ies din sufragerie in hol(il vad in oglinda din hol,nu-l las nesupravegheat).Boceste maxim 30 sec,dupa cae tace si vine dupa mine.Cand ma vede iar o ia cu criza.Cand ies din raza vizuala se calmeaza.Trecem dinr-o camera in alta pana isi gaseste ceva interesant de facut. Dar nu il iau in brate,pupacesc,dau jucarii decat dupa ce se calmeaza. Asta daca stiu ca nu are nimic si e odihnit. Cand e obosit sau e aproape de masa ii mai dau apa,o bucatica de covrig/paine/biscuite.Oricum pe masura ce isi dezvolta personalitatea e mai greu.
crispro spune:
Eladea, ma gandesc ca de la dinti o fi baiul. Vlad era marait si se trezea des cand ieseau dintii, dar nu cand ii vedeam/simteam, ci inainte, probabil cand se formau pe sub gingii. Si nu era deloc cu mainile in gurita. Doar la primii 4 dinti isi mai baga manutele, apoi nu. De asta zic ca ar putea fi dintii.
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo ce sarbatoare mai e si azi? eu am aspirat, spalat pe jos..gatit.. mai am de curatat bucataria, si in principiu sunt ok. il culc imediat pe prichi si sotul pleaca dupa tort, aperitive..sa vad unde le bag in frigi |
mami, azi e sf. prooroc Ilie!!
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Victo spune:
noah...dc nu ziserati si voi de ieri..ca oricum eu trebuia sa fac azi curat. mai ales in baie frate..greu cu biaeti.cica fac singur mami..apoi el stie pe unde se duce jetu..ca se mai si uita la cai verzi pe pereti..de tot la 2 zile tre sa spal ca pute ca in grajd la noi.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Luna viitoare, pe vremea asta, lasam deoparte orice cura- se anunta vremuri grele, de tort, sampanie, suculet. pana atunci, le uram de 11 lunite, La multi ani sarbatoritilor: Dimitrie de Deveghe Miruna de Corrina Eva de Diana Mara de Alice Medeea de Saddie Ioana de Shoshika Sa cresteti mari si sanatosi! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
si de la noi multa sanatate, fericire si numai bine
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo oana, tu mai alaptezi? |
da...si dupa ce suge bea si completare, maxim a baut 170ml...dar sunt si zile cand refuza completarea iar daca nu ii dau sa suga mai bine sta nemancat
citat din mesajul lui racusor2010 dragelor, ce fel de geanta frigorifica aveti? geanta, nu lada, ca trebuie sa iau vaccinul de la dr de familie si sa il duc acasa la frigider pana vine pediatra sa il faca |
Tuborg :) am primit-o la promotie la bere si e super - iti dai seama ca pana acum am folosit-o doar la carat vaccinurile
citat din mesajul lui eladea2005 am incercat sa-i dau apa, nici vorba...imi impinge mana, sticla nervos si mai rau plange...ii dau tzitzi, uneori se calmeaza, altori ma impinge...zau ca nu stiu ce sa cred... |
si noi experimentam de 2 nopti exact aceleasi treziri si plansete - daca il tin in brate se linisteste - daca il pun in patut plange
dupa aprox 2 ore adoarme
in prima noapte a a dormit dupa ce mi-a dat prin cap sa ii dau apa, poate i-a fost sete
azi noapte a baut 70 ml lapte, poate i-a fost foame
nici eu nu mai stiu...e drept ca nu ne-a mai aparut nici un dintisor cam de multa vreme, deci poate fi si asta
Dar de regula o face la ore mai decente, dupa 5 dimi. Acum i-am dat lp, cred ca adoarme. Dar nu mananca mult, cam 120ml. Imi vine sa ma duc in lume cand sta treaz. Si culmea ca de cateva zile doarme maxim 2 ore peste zi, umbla de manute, stam pe afara, as zice ca se oboseste. Dar nu stiu ce e cu statul treaz, deja de luni bune!!! Ce nervi am, ioi! Amu as fuma un pachet intreg... Doar ca nu mai fumez. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
Cris si tu vad ca ai aceeais problema
am vazut ca i-ai schimbat programul la Vladut - bravo!
noi iesim la plimbare pe la 8,30-9 apoi la 10,30 suntem in casa si papam iar de la 11 dormim pana la 14-14,30
ce mi-ar place sa doarma si Matei de la ora 13
Denisa cum se pliaza caruciorul? imi place...iar pretul la care l-ai luat tu a fost excelent...si zici ca e usor?! uff
te bat la cap, dar eu vreau un carucior usor pentru vacante si pentru perioada in care o sa stau la mama la etajul 4 fara lift
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Hello!
Si eu is pacatoasa, am pus un rand de rufe la masina de spalat, dar habar nu aveam ca azi e sarbatoare, eu sunt complet dusa cu pluta . DAAAAR, masina de spalat a murit prin deces, gata, nici macar nu mi-a mai clatit hainele . A facut poc si acuma zace muerta.. Nu mai avem un leut, masina de spalat noua?!
A venit rezultatul de la exudat, printisorul meu are Escherichia-coli . De unde si pana unde, si in gatut.. Pediatra spune totusi ca cel mai probabil are si un stafilococ (cel care a dat febra) dar nu a iesit la exidat, si f probabil rapsunde la tratamet. Dar deja avem atatea presupuneri.. Important e sa nu mai faca febra, ca in acest caz schimbam tratamentul.
Stiu ca poate sunt exagerata, dar ma doare sufletul ca e deja al 4-lea tratament de antibiotic.. Nu a racit deloc intr-un an, sa fie el cu tuse si muci, dar microbi.. Nu il corcolesc deloc, linge multe, nu il hiperigienizez, alimentatie corecta (cred eu) carnita de tara, out de tara, legume cat mai putin pesticizate, dar tot apar problemute.
Exista delfinas care nu a racit/facut febra in primul an de viata?
Victor e si el din rasa plodensteinilor care urla noaptea, dar asa a fost de la primii dintisori (de fapt cu mult inaintea lor..), cam de cand nu s-a mai trezit de 2 ori pe noapte sa pape (atunci se foia, scancea, nu il lasam sa planga), dupa vreo 2 saptamani au inceput trezirile de proba, de urlete, foieli .
Mi s-a spus sa-l impartasesc, sa-i descant, sa-i fac rugaciuni. In fine, eu nu cred in asa ceva, duc copilul la impartasit si il inchin din motive religioase, nu de supersitii.
Cred ca dintocii isi fac de cap, ca nici el nu-i cu mana pana-n gat, dar alte motive nu vad pt noptile agitate. Daca stau sa ma gandesc cate nopti am dormit ca omul ma apuca depresia.
Ce merge la noi, Chamomilla 9CH (multumesc fetelor pt pont!), s-au simtit schimbari, destul de repede.
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7